Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mała mi_)

przekret z pup

Polecane posty

Gość mała mi_)

Chce zapisac sie do urzedu pracy, poniewaz mieszkam za granica a tu do lekarzy sie nie chodzi bo drogo jak cholera ;/ Wracam na 3 tyg do polski i mam zamiar poodwiedzac lekarzy a majac zaswiadczenie z PUP nie musze płacic za wizyte. Czy ktos z was tak robil? Ja chce sie np po 2 tyg wyrejstrowac z tamtad.

Gość nie uzywam kondomów
Primero: musisz miec stały adres zameldowania w Polsce Secundo: to nie ejst takie proste bo zanim ci wydadza papierek o uznaniu z aosbe bezrobotną to nie w jeden dzień więc możesz pomarzyć Tertio: pójśc to sobie możesz co najwyżej do lekarza rodzinnego bo do innych sa zapisy i kolejki z drobnym szczęsciem dostaniesz termin za 3 miechy z mniejszym za pól roku :D

Gość mała mi_)
jestem zameldowana u rodzicow w domu, a np do ginekologa u mnie czeka sie ok 1 tyg do dwoch wiec sie juz teraz zapisze telefonicznie

Gość mała mi_)
ja juz bylam tam zarejestrowana jak skonczylam studia, ale krotko, bo wyjechalam i musialam sie wypisac z tego syfu ;/

Gość u nas jest tak
musisz mieć ostatnie świadectwo pracy idziesz rejestrujesz sie i od razu wydają ci papierek o ubezpieczeniu

Gość mała mi_)
oni maja juz tam moje dane a ja nigdy w pl nie pracowalam, tylko studia skonczylam i dawalam dyplom im do rejestracji wniosku

Gość w jeden dzien to zalatwisz
piszesz ze jestes zameldowana w polsce - super :) w dbiu rejestracji uzyskujesz juz ubezpieczenie i pancie powinny wydac ci swistek, zes ubezpieczona :) ja dzien po zarejestrowaniu bylam u lekarza :P

Gość a co ty klepiesz
biede w UK, ze nie stac cie na wizyte 50 zl do ginekologa ? sorki, ale dla mnie to smieszne, co innego gdybys szla do 10 lekarzy, ale tak to co najwyzej uda ci sie pojsc do rodzinnego i ginekologa ... do pozostalych czeka sie co najmniej miesiac.

Gość mała mi_)
no tez mam taka nadzieje :) dziekuje za odpowiedz :*

Gość mała mi_)
nie w uk, a pozatym chce isc do kilu lekarzy, placi sie tu ok 80-100 zl za wizyte to na hoooj mam wydawac tyle kasy - bez sensu

No tak, lepiej byś za pieniądze polskich podatników polazła sobie do lekarza, a później znów wyjechała "zagramanicę" i pluła, że w Polsce bieda i ciemnogród. :o

Gość rewrewrer
a na hooj szmato masz nas polakow okradac? jedz tam gdzie siedzisz , tam sie lecz

Gość a co ty klepiesz
no ale przeciez sie do nich nie dostaniesz ;/ moze cie to zdziwi ale w polsce na wizyte czeka sie kupe czasu do specjalistow ;/

Gość mała mi_)
najbardziej mi zalezy na ginekologu, u nas sie do niego czeka od tygodnia do dwoch, zalezy. U nas jest wielu ginow

Gość a co ty klepiesz
no ale na boga , wizyta u gina to 50 zeta ;/ ty chinach pracujesz i zarabiasz dolara na dzien ze cie nie stac ;/

Gość urocza czarownicaa
nie ma żadnego problemu z rejestracja w pup, do lekarzy już się omów przez tel. a w pup zarejestruj i podbij siebie książeczkę(przynajmniej u mnie są ksiazeczkiz ubz,zpup)

Gość mała mi_)
100 zł kosztuje wizyta

Gość mała mi_)
urocza czarownicaa-------------Dzieki :*

Gość a co ty klepiesz
o ja pierdole i ta cala szopka dla 100 zl ;/ wstyd!

Gość urocza czarownicaa
a po co ma placic jak moze za darmo do tego samego lekarza?? wizyta 50 zl do tego jakies usg od 100 zl cytologiacos ok 100 i inne badania

Pewnie kolejna plebsiara co to za granicą na zmywaku "dżobuje", a dorabia wieczorami myjąc kible w szaletach publicznych, by dla marnych 100złotych tyle zachodu odwalać.

Gość urocza czarownicaa
jaka szopka??

Gość mała mi_)
za te pieniadze mam ok 5 paczek tabletek anty, wiec bez sensu

Gość nie uzywam kondomów
książeczki ubezpieczeniome JUŻ NIE MJAĄ WAŻNOŚCI OD LISTOPADA 2009 więc weź nie pierdol :o ledwo przyjedziesz do Polski i już chcesz cipke pokazywać :o za!!!! na innych nie masz co liczyć lekarzy, chyba ze poz najomosci nic poza tym pipko

Gość a co ty klepiesz
glupia jestes ;/ za granica zgrywasz pewnie cwaniare, a tak na prawde sloma z butow wystaje ;/

Gość mała mi_)
Ahroun-----------na zmywaku to chyba twoja stara pracuje

Gość Kopie cię po łbie durniu
pracujesz za granicą a 100 zł to dla ciebie majątek? żal mi cię dziewucho :o tylko weź się nie pysznij że jesteś za granica jak zjedziesz do polski między jednymi zbiorami a drugimi :o porażka :o