Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kleine herz

okres na wakacjach..............

Polecane posty

mam bardzo obfite miesiączki i mam pecha bo jak będę jechała na wakacje to prawie będę mieć 2 dzień okresu a jechała będe długo około 15 godzin no i nie wiem jak mam sie zabezpieczyć.........podpaski choć dam dwie to przeciekają i sie mi przesuwają i od razu plamy na gaciach....no i mara bo jak się umyć i przebrać :-( czy może lepiej nałożyć pieluchę taką dla dorosłych na czas drogi :-) ? bo leci mi niemiłosiernie i nie będę co trochę kazać stawać kierowcy żeby podpaski zmieniać :-( jak myślicie nie widać takiej pieluchy przez spodnie? wiem to śmieszne ale nie śmiejcie się i napiszcie szczerze...

Gość ocobe
Zamiast pieluchę kup tampony najlepiej o.b. ProComfort SUPER. Poza tym, jechać bez przerwy 15 godzin nie będziecie bo będą musiały być chociaż chwilowe przerwy na jakieś stacji więc będzie to idealna okazja na zmianę tampona.

Gość ocobe
Ofermo, kobiety wcale nie są obrzydliwe. Niby co jest obrzydliwego w naturalnych fizjologicznych rzeczach ja przepraszam bardzo? Myslisz ze krwawienie to cos super za czym same przepadamy?

Gość ocobe
lol. co za poziom...