Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość brigitte bardot

Czy dobrze zrobiłam???

Polecane posty

Gość brigitte bardot

Nie zdarzyło mi się to jeszcze, ale dziś facet w banku mnie tak wkur.wił, że doniosłam na niego telefonicznie. Zastanawiam się czy nie przesadziłam...

Gość ALEXXXXXXXXXw
dobrze,chamstwo 3ba tępić :P --------------------------------------------------------------------------------------- www.aleksandrawajnert.blogspot.com

Gość brigitte bardot
Przyszłam z 10-miesięcznym dzieckiem na ręku, by zamknąć konto. Mówię do niego co chciałam, on mnie odesłał do okienka obok. Ok, czekam aż pani przyjdzie. Minęły jakieś 2-3 minuty, przyszła para, doszła do niego i poprosiła o to samo. A on, zamiast ich odesłać tak jak mnie, mówi: "proszę dowód" i zaczyna ich obsługiwać! Wmurowało mnie. Ta kobieta przyszła do mojego okienka, a ja się pytam czemu on tak zrobił. Coś tam zaczęła tłumaczyć, a on się tylko uśmiechnął pod nosem. Zaznaczę, że w osobistym życiu ja z mężem nie przepadamy za nim i jego żoną, i ona za nami też nie. Ale jak szłam tam, to zawsze zachowywałam się normalnie, a on tak.

Gość brigitte bardot
*oni za nami też nie, mamy zatargi lekkie

Gość brigitte bardot
dzięki :) pocieszyłaś mnie.

Gość brigitte bardot
up

Bardzo dobrze, ja bym jeszcze go nieźle zjechała :D A możesz powiedzieć w jakim to banku? bo ja też ostatnio miałam niemiłe sytuache właśnie w banku ciekawe czy ten sam...

Gość brigitte bardot
pko bp

Gość brigitte bardot
halooo