Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Marry696

Czy to jest zdrada?

Polecane posty

Jestem zdołowana. Od lutego mój były próbował do mnie wrócić(byliśmy przedtem prawie 4lata razem, pierwsza Miłość i te sprawy...)było miło, w końcu się do niego znów przekonywałam, ale pokłóciliśmy się lekko- bo on był chory i miał zły humor-a miał zapalenie cewki moczowej-(wyobraźcie sobie jego ból penisa) a ja potrzebowałam sie uczyc masazu na kims bo czekał mnie egzamin praktyczny, mial tak zły nastrój,ze poszedl do domu i o byle g... sie pokłócilismy,ok. niby po kilku dniach było juz dobrze, chciałam pozyczyc plytę od niego bo potrzebowałam cos zgrać-pozyczył,ale tym razem był zmęczony po pracy...21lta ma facet, a dla mnie to nie mozliwe by był zmeczony praca przy komputerze,pracuje od 14-22 no i znowu lekka wymiana zdań i juz znowu źle.Tym razem ja sie nie odezwałam no i po 2 dniach zadzwonil czy wyjde,ale nie było mnie w domu,wiec nie mogłam. Nie odzywałam się ,on tez i tak 3 tygodnie. Weszłam mu na poczte bo juz mialam dosc, on wie ze znam do niego hasło,czasem prosil bym mu sprzatała na poczcie i wyrzucała spam do kosza, ale zobaczyłam ze na Facebooku napisał wiadomosc do jakiejs dziewczyny że powinna go pamietac z jego urodzin(miał dzień wczesniej bo kupil jej rózyczke i zaprosil ja na domówke raz poprosil o telefon jak by co, napisał ze moze przyjsc z kolezankami.Ona mu napisała numer tel-wszystko wiem z poczty,ale na impreze nie poszła bo wyjechała i napisała mu ze moze innym razem.No i moje pytanie brzmi-a własciwie chyba znam odpowiedz-czy on mnie zdradzil według was?Niby nie byl ze mna ale przez 4miesiace się za mna uganial i chodzilimsy na randki, całowalismy sie , przytulalismy, mialam nadzieje na powrót do starych czasów. No i czy mam go sobie odpuscic...bo mysle ze chyba musze, choć zdazyłam się znów zakochać,byl moim jedynym a ja jego jedyna.

do tej dziewczyny wysłalam oczywiscie smsa z internetu by nas zostawila w spokoju,wiec juz wie ze cos jest nie tak.Poza tym ta dziewczyna wcale mu chyba nie odpowiada wygladem-bo on nie lubi blondynek,a ona jest blondynka,lubi zielone oczy-ona ma niebieskie no i ma 17lat-gówniara dla mnie bo my mamy po 21..i widzial ja pierwszy raz wtedy co dał jej rózyczke, mysle ze dostała ja za ładne imie-bo jest oryginalne.Ogólnie dziewczyna nie w jego typie,ale według mnie mnie zdradzil chyba no bo mnie caluje,kłótnia, 3 tygodnie milczenia i daje innej rózyczkę...no halo...

Gość pachnelawenda
: o to jesteście razem czy nie? Jak nie jesteście a dajesz się całować to sama sobie dołki kopiesz.

oficjalnie-to znaczy z zapytaniem o "chodzenie" to nie jestesmy razem bo oficjalnie mi się nie pytał czy bede z nim jako dziewczyna, no ale tyle czasu spedzalismy ze soba i zachowywalismy się jak bysmy byli razem, telefony w nocy, nawet 2 dni w nocy spedzilismy na polance na kocu i rozmawialismy.

Gość idrillll
Nie, to nie była zdrada, skoro wy będziecie razem dopiero od momentu jak on się wielce zapyta czy zostaniesz jego dziewczyną. W ogóle trochę nieskładnie to wszystko napisałaś.. Gdzie on jej dał tą różyczkę, jak on ją poznał? Nie odzywaliście sie do siebie 3 tyg? :O

Gość abec
skąd wiesz że to jego pierwszy wybryk? co za problem mieć więcej niż jedną skrzynkę pocztową. Dziewczyno - nie widzisz że "jedzie" przynajmniej na dwa fronty, po co te wszystkie fanaberie, fochy itp. Brnąc dalej w irracjonalne domysły skąd wiesz że nie zrobił tego świadomie właśnie z powodu że wiedział że masz hasło do jego skrzynki? :P To takie rozstrząsanie spraw, które powinniście "załatwiać" pomiędzy sobą :):):)