Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MillaJovovich32

Trzeci Sekret Fatimski

Polecane posty

Gość MillaJovovich32

Co o tym sądzicie?? Wg przepowiedni to już w przyszłym roku ma nastąpić.

Gość heheheh
sranie w banie

Gość MillaJovovich32
no a niby poprzednie się sprawdziły, ja aż tak w tym nie siedzę ale jak poczytałam to aż ciarki przechodzą-przerażające

Gość neww york :D
tym na górze sie cos nie podoba :D ze niby ludzie sa zli :D zawsze byli :O niby bog stworzył człowieka, wiec to jego wina :D stworzyl go takiego jaki jest a ze zły to juz nie wina czlowieka

Według badań naukowych ludzie żyją i patrzą na świat poprzez iluzję. Żyją marzeniami,nadziejami,złudzeniami. To naturalne. W zgodzie z naszą biologią. Takie wynalazki manipulują tym i obdzierają z wartości do jakich byli przyzwyczajeni. http://antytarot.blogspot.com/

Gość MillaJovovich32
no nie do końca, człowiek dostał wybór

Gość MillaJovovich32
no właśnie to miałam na myśli, ale chodzi o to czy ktoś z Was wierzy w Trzecią Przepowiednię Fatimską ???

Gość jebią nas tajemnice
fatimskie

oczywiscie ze tak bo 3 tajemnica muwi o ateizmie utracie wiary i to sie dzieje na naszych oczach

Gość MillaJovovich32
I czy będziecie się do tego przygotowywać wg tych wytycznych??

Gość MillaJovovich32
ja się będę na potęgę ruchała na dyskotekach, lubię jak przypadkowi faceci spuszczają mi się w usta :)

Gość MillaJovovich32
Ja trochę pogrzebałam i są doniesienia, że to co jest nam podawane do wiadomości to "radosna twórczość" , podobno jakiś włoski kardynał zniszczył treść tych objawień i cała reszta jest dopisana przez nie wiadmomo kogo

Gość MillaJovovich32
widzę, że już ktoś się tutaj zabawia ale te pierdoły to znowu jakiś idiota wypisuje- proszę czytać tylko normalne treści

Gość posłuchaj sie offermy
hahahaha o kurwa ale głupoty i teraz tak : 1. Boga nie ma, więc cały ten tekst jest wyssany z palca (z doopy). 2. Jak kurwa Niemcy mogą nas zaatakować, kiedy jestesmy z nimi w Unii + w NATO? Wytłumaczcie mi polaczki jebane. 3. Nawet jeśli taka wojna miałaby wybuchnąc, choć i tak nie wybuchnie, to mam nadzieje, że Polske rozpierdolą całkowicie i wszystkich polaków, że ten naród przestanie istnieć. Nara polaczki. HAHA

Gość MillaJovovich32
nie na temat , kolejny kretyn

Moim zdaniem w przyszlym nastapi koniec swiata, ale najpierw musi umrzec papiez Benedykt XVI - moze to jego ostatnie wakacje w tym roku? Tak by mi pasowalo :( Ale to nie wynika z 3 tajemnicy fatimskiej tylko z mojego zycia, ze ma sie swiat skonczyc w przyszlym roku. Powinien. Powiem wam SZCZERZE, ze gdy bylam mlodsza to w ogole nie rozumialam czemu oni tak kryja te 3 tajemnice fatimska. Co tam mialo nie byc niby. A to po prostu wizja papieza upadajacego na szczycie gory czy tam gdy wchodzi pod gore. Wielka rzecz.

Gość MillaJovovich32
No właśnie ja też to czytałam, ale nie wiem dlaczego i po co miało by zostać to zniszczone, podobno w przepowiedni nie było dat

Ja osobiscie uwazam, ze po "olipiadkach" zgasnie slonce - tak mi sie snilo i nastapi koniec swiata. Ja bym chciala zeby nastapil w przyszlym tygodniu - jesli mam byc szczera - wszystko jest tak bezsensu juz obecnie jak w roku 2000. Wiem tez, ze 3 tajemnica fatimska byla powiedziana za pozno - odtajniona. Moim zdaniem gdyby ja odtajnili wczesniej to komuna nie trwalaby tak dlugo i tyle. Ten papiez upadajacy idac pod gore to mogl byc meczennik przeciez. No to tak akurat oddac zycie za Chrystusa. Czemu znowu nie? A poza tym no nie... za pozno byla odtajniona ta 3 tajemnica i to nic sie nie dalo zrobic. Jak teraz mi powiecie. O to chodzi. Po mnie bardzo silnie zostaje FILOZOFIA. Bo ja jestem filozofka i w sumie - moze moglam miec drugi fakultet FILOZOFKA - bo czemu akurat anglistka? Filozof jak najbardziej i w Anglii czyms sie wykazac. Z niemiecka filozofia bym sie tam liczyla - o ile by mnie z Polski wyslali. Bo czemu akurat anglistyka by musiala byc. Moglam byc biologiem-filozofem. i w sumie zaluje ze nie mam drugiego fakultetu FILOZOF bo tak bym byla cos warta, a tak nic. A w sumie jestem filozofem i tyle. Ale i tak bym przepadla na tej uczelni. Moze wiecie w innym miescie bym sie liczyla. Na tej mojej uczelni to jest rzeznia i Francje maja po mnie a powinni miec WSZYSTKIE ZWIERZETA bo taki bylam zoolog i byc wysoko w zwierzetach. Ja tez mi powiedza powinnam isc ze zwierzat wyzej. I tyle. No to ale mi sie to udalo... :( Mnie zoologia starczyla zeby do labu isc - starczyloby - malutkie odnoza, wszystkie kropeczki - co najmniej binokular i bym mogla wyzej z tego isc. Nie - bym uslyszala w Niemczech. No to nie. To poszlam na fizjologie roslin - i tak bylam zajechana calkowicie, a mialam byc RODOWODOWA anglistka - na wladze i tyle. No Szekspir... i w koncu niczego nie osiagnelam. Bo poziom jezyka to jest jedno, a sa jeszcze inne rzeczy.

Gość miiiiiiiiimiiiiiiiiiii
a jaka jest ta trzecia tajemnica? tzn o czym mówi?

trzeci sekret nic nie mówi o wojnę mówi o utracie wiary bo ten o wojnie jest wymyślony to otym muwi 3 tajemnica jak myslicie dlaczego tyle było trzymane w tajemnicy utraty wiary , ze biskup będzie przeciw biskupowi kleryk będzie przeciw klerykowi kardynał przeciw kardynałowi czyli rozłam w kościele

Wiecie - tak sobie mysle o tym bracie moim mlodszym - to samo co ja - biologiem by mogl byc, ale FILOZOF - tego nie umial wymyslic i ...po nim. Bo tak i juz. Zostaje mu juz Szekspir i tyle. Zawsze bedzie sie tam krecil wokol tych biologow-filozofow ale bez studiow? A poza tym jako filolog tez mialby marne szanse na biologa-filozofa. Lekarz - no to jest najbardziej wartosciowe wiecie - ale z niego taki lekarz jak z jego tatusia. Tylko kaska wiecie. A dalby mu Bog zarobic gdyby na niego kase lozyl bo to wiem. A za to ze taki wartosciowy czlowiek w sumie , a matka dziecko skreslila to koniec z matka. Z dzieckiem - no - zalezy co i jak. Bo sie smieja ze mnie, ze w USa bedzie plywal. Nie wiadomo bo matke przekreslilam wiecie. A chyba zrobil to samo co Farel - drogi szpital i cesarka na zyczenie, a ta Bachleda jak urodzila? Cesarka na zyczenie. I chyba wiecie mial byc anestezjologiem ten jego ojciec i TAK mozna zarabiac, a reszta specjalizacji to trzeba leczyc i mu nie dal. On chyba byl laryngolog albo dentysta - ze bezrobotny, przez to go wzieli wiecie w USA do telewizji i daliby mu leczyc, no ale co... on sie mial zainteresowac czy moglby leczyc, a juz poszedl do tej telewizji to przepadl w srodowisku i chyba taka historia to jest, ze w tym USA by leczyl a w tej Kanadzie nie za bardzo pasowalo i poszedl dalej w telewizje. A oni nie wiedzieli dalej co z dzieckiem. Dokladnie mieli wiedziec, a tam bylo martwe dziecko dalej i ze on sie tym przejal to w sumie bezdzietny zostal, a matka nic i ma inne dzieci i tyle. Bo on chcial dziecka i pewnie by na nie lozyl ale jak ta przyleciala z morda to po niej. Choc gdyby lozyl to bylby lekarzem w Kanadzie , a tak? I on na nia - co to nie umiala sie zabezpieczyc? I sie pozarli i koniec. Urodzic urodzila i spierdalac. No i nie wiadomo co by bylo, ale dalej bylo martwe dziecko. I to tez na matke rzutuje i ona tez sie nie da. Bo zostawala zmiana zawodu jej - niech idzie do sklepu chyba mowili, a tu nic - szkola aktorska. I to jest po matce co oddala do adopcji tego brata. Szkola aktorska - to jest jej. Zeby nic nie bylo na nia. Ona by tam wymyslila PWST jeszcze z rodowodem na gwiazde. Bez szans. No i w ten sposob studiami to dziecko stracila i tyle. A on sie zaburzyl i OWSZEM LESBAMI ale NAUCZYCIELKAMi a nie uczennicami. Jedyny blad. Bo wszyscy sie smieja ze co to z takiego czegos lesby porobil. Tak ale lesby byly nauczycielki nie one. I te laski to chyba wiedzialy i mialy mu to powiedziec i by byl 10 lat zonaty, a tak takie mlode a juz wszystkie lesby. A co dalej to sobie powiedzcie. Bo ja go zawiszcze. Ale PO CO ON TYM POLKOM? Przeciez to jest bez sensu wszystko. Dajcie spokoj. Ja od siostr jedynie byle co Z SENSEM wiedzialam o szkole i jakos lecialo, a reszta pierdzielila od rzeczy i tyle :( A jednej rzeczy nie wiedzialy i tez przepadly. No to mialy wiedziec bo byly niezle i by sie nie daly zerku, a tak sie baly i koniec. Bo tak i juz.

czy kk bał sie wojny nie to by raczej nawoływali do modlitwy o pokój i szybko by wykozystali pamiec ludzi o 2 wojnie swiatowaj potwierdza to objawienia z akita jednym z najbardziej przejmujących przesłań, jakie Matka Boża przekazała w Akicie było to, wypowiedziane 13 października 1973 roku. Matka Boska mówiła wówczas: „Jeżeli ludzie nie zaczną pokutować i nie poprawią się, Ojciec ześle na ludzkość straszliwą karę. Będzie to kara większa niż potop, nieporównywalna z niczym, co widział świat. „Ogień spadnie z nieba i unicestwi większą część ludzkości, dobrych na równi ze złymi, nie oszczędzając ani kapłanów, ani wiernych. Ci, co ocaleją, będą czuć się tak samotni, że będą zazdrościć umarłym. „Jedyną bronią, jaka wam pozostanie, to Różaniec i Znak pozostawiony przez mego Syna. Codziennie odmawiajcie Różańcowe modlitwy. Na Różańcu módlcie się za papieża, biskupów i kapłanów. „Działanie szatana przeniknie nawet Kościół, do tego stopnia, że będzie można zobaczyć kardynałów sprzeciwiających się innym kardynałom i biskupów występujących przeciwko innym biskupom. „Kapłani, którzy Mnie czczą, będą wyszydzani i prześladowani przez swych współbraci. „Świątynie i ołtarze będą plądrowane. Kościół będzie pełen tych, którzy pójdą na kompromis, a szatan będzie kusił wielu kapłanów i osoby konsekrowane, by opuścili służbę Panu. „Diabeł będzie występował szczególnie przeciwko duszom poświęconym Bogu. Powodem mego smutku jest myśl o zatraceniu tak wielu dusz. „Jeśli grzechy będą coraz liczniejsze i poważniejsze, nie będzie już dla nich przebaczenia. Odmawiaj jak najczęściej Różaniec. Tylko Ja jedna wciąż mogę ocalić was przed zbliżającym się nieszczęściem. „Ci, którzy mi zaufają, zostaną ocaleni".

Choc nie wiecie - te rzecz wiedzialy i ja to mialam wiedziec, ale one byly nienormalne juz wtedy. Bo teraz widze taka sytuacje i wiecie wszystko wiedzialy, ale cicho. Bo by musialy sie przyznac ze sa kropniete i tyle. A im zabraklo TROCHE OLEJU W GLOWIE , minimalnie, ale co one by mogly zrobic. Bo po wszystkich. Bo nie mialy ani zwierzecia ani rosliny i mialy to gdzies, a byly Z PUSTYNI z rodowodu. I wiecie one sie zabily, ale do dzis stoja o ten rodowod i o to ze byly pogwalcone i to byl DOBRY POMYSL, a ta laska co sie zabila w Anglii - co z nia mieszkalam - ona miala sobie zwierze i rosline ode mnie pdebrac, a mnie biotopem CALA ZABURZYLA. I teraz gdybym wiedziala co bylo to powiem wam ANI JEDNEGO slowa bym z nia nie zamienila i co? I wyrzut z akademika. I TO BYLY MOJE STUDIA - jeden wielki akademik. Bo czemu ja sie odwrocilam zadkiem do wszystkich? A JA NA STUDIACH BYLAM? To tu tez mam studia wiecie jak w domu siedze i pracy nie mam. To sa moje studia TAKZE i tyle wam napisze, ale studia... :( ZE SKORPIONEM :(

Jak przyszlam na biolke to bylam zwierze i roslina i bylam wielkim BOTANIKIEM. No ale chwila moment i bylam wielkim ZOOLOGIEM. I tyle. Ale chwila moment i ja bylam... bez rosliny i zwierzecia. Bo czemu ja pracy stalej nie mialam. I zeby ten moj brat nie trzymal z ta kolezanka bo od niej sie gubilo wszystko. Jaki genetyk? Bez sensu juz wszystko bylo. Ja bylam zwierze i roslina - stad biolka i tyle. Bo na medycyne nie umialam. Najwyzej entomolog i koniec. I w szkole spokojnie mialam miec prace, ale nie. I wiecie czemu NIE dla tej kolezanki - ile ja rzeczy chcialam, a ona nie i nie i nie. Taka straszna. I tyle, ale ona mogla byc a ja nie. No to nie i tyle :( I po co mi takie glupie studia i koniec. I wiedzialabyam jaka jest NAPRAWDE i bym z calych studiow POSZLA. i tyle. A przez nia 5 lat. Po co? 2 lata stykly. Po 2 latach mialam odejsc. Po prostu odejsc i robic co innego - na przyklad isc do pracy i zaocznie cos. Takie wariatki i tyle :( I mialam sie bac, ze przez nie zostane bez pracy. Przez te jedna zwlaszcza. I tyle. A ja nic i zostalam bez pracy. Oceny mialam zle, wszystko przez nia :(

I zobczcie - 3 lata siedzialam w labie na tych studiach i PO LATACH spokojnie ten lab mi powinien zostac bo z rodzicow. NIc z tego. No to jacy oni byli? Sa? Jedno klamstwo. On mi pasuje, ale nie z rodzicow i tyle. Z matki mi pasuje. Biologicznej. I tyle. I cale studia i tak bez sensu bo mialam dobrze wszystko ustawione - ogrodniczka i archeolog - koniec. I rodowod - i to bylo dobrze. Mialam nie sluchac rodzicow. Jak oni mnie oszukiwali. Cos strasznego. Ale znowu to samo - oni moga byc, ja nie. :(

Anglistyka to bylo zeby kase miec wiecie, a ja mialam byc biolog filozof i wtedy moglabym pisac ksiazki przyrodnicze - bo jak ja chcialam pisac ksiazki przyrodnicze - o czym? No to po mojej uczelni zostaje zdjecie i opis zachodu slonca z Mickiewicza. Bo sie dziwia - biolog - filozof? Zwariowalam. No z takiej uczelni jestem. Bo co ja to tak te zdjecia robilam - mikroskop se mialam kupic i ...nie po mnie na tej biologii, a tak po mnie uwazaja, ze sie do mnie nie przyznaja. Niestety biolog - filozof i musza sie przyznawac - rodzaj PSYCHOLOGA PRZYRODY. Ksiazki pisac - jeszcze psychologie se moglam skonczyc - czemu nie? Bo co jesli nie doktorat? No to 3 magistry i tyle. Co to tam psychologia, filozofia? To masz prace w wydawnictwie i mozesz sie do konca zycia uczyc. O takie cos mi zostawalo jak najbardziej bo ja nie zmarnowalabym zdjec - tylko tak. A zmarnowaly sie przez glupiego ojca. Nawet jesli nie to bez znaczenia co zrobie. A tak nie powinno byc. I nie byly to zdjecia bo by mi zostawalo FOTOGRAFIA - rozna - ludzi, a w sumie zostaje mi przyroda wiec bylam okreslona i tyle. Czy to mialo sens? Gdybym miala z tego prace, ale 2 fakultety wiecej wtedy. I to by mialo sens? Bo ja przez zdjecia jestem zajechana bo moj ojciec biologiczny stal WYLACZNIE o zdjecia. No wiecie co - to mial w ogole nie stac. On mnie wykanczal, zle zyczyl. Ja go nienawidze i tyle. Szanuje ale nienawidze. Po co mu byly te zdjecia? Moze bym miala prace w zdjeciach, ale mnie nie chca bo te zdjecia sa zle. Ona sa dobrze - one przez niego sa zle. Ja moglam robic zdjecia bo zle malowalam dlatego nie moglam byc zadnym WIELKIM botanikiem i zoologiem, ale jakims tam moglam i cos uniwersyteckiego dalej i wszystko gra. No i tak mialam se myslec ekologa WIELKIEGo z siebie zrobic - to nie trzeba malowac dobrze i tyle mi zostawalo. I po co mi doktorat? No ale... taka bylam zaburzona, ze przy braku zamazpojscia zostawal jakis SENSOWNY doktorat i tyle. Tak sie zaburzylam kolezankami, towarzystwem, wiara, wszystkim - domem, glupim bratem... takie zycie :(

Gość MillaJovovich32
Ja po przeanalizowaniu, myślę, że to jednak czyjaś wesoła twórczość, jakoś tak to jest napisane prostacko i nie po Bożemu.

Teraz to juz wyjazd bo nigdzie mnie nie uszanuja. Jak ja sie tu mialam nie dac i isc do ogrodniczej to wy pojecia nie macie. jak ja tego zaluje - takie siostry SKORPIONY w sumie, jeszcze zoologia mi sie zaburzyla. Pracy bym nie miala ale wyjazd mi zostawal. Choc do matury i koniec. Ale taka rodzina - ucz sie i ucz. Po co? Mialam rodowod to moglam se na 9.00 do szkoly przychodzic. Bo taka bylam. Bo o ktorej ta szkola. Jak sie czlowiek wyspi wiecie. Msza swieta to nie jest, zeby musialo byc punktualnie. I tak teraz bedzie. Beda na druga, trzecia lekcje przychodzic bo przyjda a nauczyciel nie bedzie wiedzial ani kto przyszedl - w sensie JAKIE IMIE PRZYSZLO. Bo najwazniejsze jest IMIE wiecie. I co to wracac do takiego bagna i te oceny... bo najwazniejsze sa oceny. I to nie jest juz przez mojego brata ani przeze mnie po prostu tak jest w szkole powiem bo tez mam kolezanki - przychodza kiedy chca, po dzwonku 30 minut - wpisuj im obecnosc. Bo punktualnosc dla kierowcy nie jest wazna - no wiecie co. I przeciez tez uczylam to kolezankom wspolczuje. One sie moga spoznic 30 minut, a uczen moze - uczen moze wszystko. I teraz te kolezanki robie od sw. Jozefa i zobaczymy co bedzie dalej.