Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sdsas

Dlaczego jest coraz wiecej singielek?

Polecane posty

Gość sdsas
"yyyy daja d**y bo maja ochote i tyle . czy tylko facet w dzisiejszych czasach mzoe zalicza!?" Ale facet tez jesli to robi z byle kim to daje dupe!!!! Nic nie usprawiedliwa dawaniu dupy byle komu. kobirty moga dawac dupy jak maja ochote, tlyko niech potem nie dziwia sie ze ich nikt nie szanuje a zwlaszcza faceci! Dajesz dupy ok, ale musisz mniec swiadomosc konsekwencji tego!

Gość Fortuna się kołem toczy trala
Prawda jest taka że to właśnie kobiety powinny starać się o mężczyzn a nie na odwrót.Bo co kobieta może zaoferować facetowi ? no co ? dupę ? przecież to faceci budują ten świat a nie kobiety,taka jest prawda.Kobiety są,były i będą zawsze słabsze od płci przeciwnej,taka jest natura i jej nie oszukacie.

kiciorek-ekkk kaitana- zarabiać więcej od faceta też nie za bardzo, bo włącza się im urażona, męzka duma żywiciela rodziny Nie mówię, że więcej, ale dużo facetów chce, by się jego żony dokładały.

Gość kiciorek-ekkk
no nie no, wcześniej pisałeś, że daję dupy ZA DARMO- czyli uważasz, że kobieta powinna oczekiwac jakiś dóbr materialnych w zamian. Przyjemność, Twoim zdaniem, to poboczna sprawa.

Gość sdsas
sdsas Ale z kim zdradzaja faceci? Z facetami a moze ze zwierzetami? Z kobietami ktorym nie mowia, ze maja dziewczyne, zone lub wmawiaja ze sa w separacji To mezczyzni zdradzaja tylko z wolnymi kobietami? Zajety kobiety, mezatki nie zdradzaja swoich facetow?

Fortuna - a Ty znasz podstawową różnicę? Ona sobie lepiej radzi w świecie ludzi, a on w świecie rzeczy - wszystkie inne wynikają właśnie z niej. Stąd zawsze facet tworzy technologie, a żona ma większe predyspozycje do wychowania dzieci, nawiązywania więzi między ludźmi A prawda jest taka, że ludzie są ważniejsze niż rzeczy

Gość kiciorek-ekkk
kaitana- jak dokładały? Do czego dokładały, bo nie rozumiem... Przecież jeśli oboje zarabiają to mają wspólne kasę, przynajmniej w normalnym związku. Ja podniosłam temat wysokości zarobków, bo 99% mężczyzn uważa, że jeśli kobieta zarabia więcej to coś jest z nimi nie tak. Kolejny przykład wydmuchanej, męskiej ambicji.

Faceci to jednak egoiści szowiniostyczni, sami chętnie by do burdelu (współcześnie do internetu:D) chodzili, ale żonka ma być już dziewica, wy korzystacie, pozwólcie i zonce korzystać:D no chyba ze się umawiamy na monogamię...ale to przecież abstrakcja nie leżąca w naturze mezczyzn:D

Gość sdsas
no nie no, wcześniej pisałeś, że daję d**y ZA DARMO- czyli uważasz, że kobieta powinna oczekiwac jakiś dóbr materialnych w zamian. Przyjemność, Twoim zdaniem, to poboczna sprawa. Prosze o cytat! W ogole nie rozumiesz o co chodzi. ZA darmo nie traktuj tego doslownie! Przeczuyac jeszcze raz ten tekst, to zrozumiec o co chodzi http://wyborcza.pl/1,75476,9199258,Coraz_nizsza_cena_seksu.html Kapital erotyczny kobiet spada, kiedys kobieta byla warta wiecej, dzis kobiety sa tansze a wiec mniej wartosciwe!

Gość sdsas
Doprawdy Zy Ty umiesz czytac/. Przeciez napisalem ze puszczalstwo to piuszczalstow niezaleznie od plci!

Gość sdsas
Puszczalstwo kobiet i facetow jest tak samo zle! Ale niestety dla kobiet, puszczalstrwo kobiet przynosi dla was gorsze skutki niz puszvzalstwo mezczyzn! Wiecej na tym tracici. Wasza glupota poelga na tym ze nie potraficie tego zrozumiec

Kaitana-Tu wasza słabość wynika. Kobieta musi mieć kogoś bo inaczej sama zeświruje,faceci potrafią wytrzymać w samotności a kobiety nie.Wy jesteście po to aby wychowywać dzieci,zajmować się domem,po to tu jesteście na tym świecie.

Gość kiedysingielka
sdsas O matko ale sie czepiles tego dawania dupy. temat o singlach a ty w kółko o dupie. Nie wszytskie daja dupy, jak ktos napisał wyzej nie ktore poprostu wymieniaja przyjemnosc z druga sosba. Dobrze to najlepiej wszytscy zastapmy seks szklanka wody i huj

"kaitana- jak dokładały? Do czego dokładały, bo nie rozumiem... Przecież jeśli oboje zarabiają to mają wspólne kasę, przynajmniej w normalnym związku." Dokładały do budżetu domowego. A ile jest takich par, co mąż mówi: Nie zarabiasz, to się zamknij. Mój ojciec taki jest i mama przez to musiała iść do pracy. Widziałam jednego faceta na kafeterii, co mówił, że jego żona musi urobić na pół domu, bo jak nie, to jest leniem i pasożytem. "Faceci to jednak egoiści szowiniostyczni, sami chętnie by do burdelu (współcześnie do internetu ) chodzili, ale żonka ma być już dziewica, wy korzystacie, pozwólcie i zonce korzystać no chyba ze się umawiamy na monogamię...ale to przecież abstrakcja nie leżąca w naturze mezczyzn" Zgadzam się

Gość kiedysingielka
Fortuna się kołem toczy trala z takim podejsciem na bankl zostaniesz singlem do konca zycia. jak jakims cudem uda ci sie jakas nakłonic do slubu to rozód na bank murowany.Przestancie sie pocieszac. kobiety sa coraz bardziej samowystarczalne i to was boli.

"Kobieta musi mieć kogoś bo inaczej sama zeświruje,faceci potrafią wytrzymać w samotności a kobiety nie.Wy jesteście po to aby wychowywać dzieci,zajmować się domem,po to tu jesteście na tym świecie." 1. No nie zawsze. Znam dużo kobiet, co lubią samotność i dużo facetów, co więdnieją samotni, więc proszę, nie uogólniaj. 2. A Wy jesteście po to, żeby tworzyć technologie, pracować, zarabiać na rodzinę, po to tu jesteście na tym świecie. Każdy ma swoje zadanie i koło się zamyka.

Gość sdsas
Faceci to jednak egoiści szowiniostyczni, sami chętnie by do burdelu (współcześnie do internetu ) chodzili, ale żonka ma być już dziewica, wy korzystacie, pozwólcie i zonce korzystać no chyba ze się umawiamy na monogamię...ale to przecież abstrakcja nie leżąca w naturze mezczyzn" Zgadzam się Jak grochem o sciane, nic nie dociera! Jak chcesz to sie puszcaaj, tylko nie narezekaj potem ze uchodzisz za dziwke

kiedysingielka-A kto powiedział że ja szukam kobiety? naucz się czytać ze zrozumieniem a potem wypowiadaj się na forum.Z mojego przypadku wiem że kobiety są tak nudne jak flaki z ojelejm,nie ma o czym z nimi rozmawiać,wyłącznie jedynie o pierdołach które mogą odrazu człowieka zrazić.Jak wam tak dobrze że jesteście wolne,to nie wiążcie się z nikim,bo po co ? w końcu sama piszesz ze kobiety potrafią być samowystarczalne,to niech tak zostanie.

Gość kiedysingielka
Kaitana Popieram tez znam duzo kobiet co wybrały samotnosc i sie ciesza tym ze nie maja w domu debila ktory siedzi na lozku zlopie piwo i puszcza boki. Tylko korzstaja z zycia. A samotni pozostawieni faceci popadaja w alkoholizm lub cos w tym stylu teskniac za bylą. I zadna dziwka nierekompensuje mu straty dziewczyny. To tylko chwilowe zaspokojenie

Gość kiciorek-ekkk
masz tu cytat: "Czy TY nie rozumiesz z ekobiet dzis sprzedaja se za darmo! Dajesz dup... za darmo i sie z tego cieszysz.....". Nie rozumiem jak inaczej to można zinterpretowac. Wytłumacz mi może to "niedosłowne" rozumienie...

Gość sdsas
Jesli mezczyzni tak bardoz pragna kobiet to dlaczego to kobiety ciagna fdacwtow przed oltarz a nie na odwrot?

Gość kiedysingielka
Fortuna się kołem toczy trala po co sie wypowiadasz na ten temat skoro kobiety cie nie interesują. PO co zagladasz na taki temat,. Idz geju na czas homo a nie marnujesz czas na temat o kobietach ktore cie potfornie nudza.

Gość sdsas
Czy TY nie rozumiesz z ekobiet dzis sprzedaja se za darmo! Dajesz dup... za darmo i sie z tego cieszysz.....". Za darmo w tym sensie ze facet nie musi sie nic starac, nic nie musi dawac kobiecie.Jedyne co kobieta ma z tego dawani dupy to jest przyjemnosc(ale to nie ejst zadna zaplata)

sdsas - Żeby nie było, ja jestem dziewicą, ale tu chodzi o hipokryzję facetów, a nie o mnie

Gość sdsas
kiciorek-ekkk, kiedysingielka, ile macie lat?

Gość kiedysingielka
sdsas zdacyduj sie bo raz mowisz ze kobiety maja wymagania, a raz ze sa takie latwe ze nie trzeba sie onie starac ehhh nie rozmiem

Gość sdsas
Oczywiscie ze wielu facetow jest hipokrytami, najpierw chca bzykac wszystko co popadnie a na zone szukaja dziewice. To jest hipokryzja! Zgoda. Tylko ze to nie zmeinia faktu ze te kboiety ktore sie puszczaja sa latwymi! Nikt im nie kaze sei puszczac!

sdsas Jesli mezczyzni tak bardoz pragna kobiet to dlaczego to kobiety ciagna fdacwtow przed oltarz a nie na odwrot? Bo mają instynkt macierzyński i potrzebę urodzenia dziecka - to jest jej naturalne powołanie, a sama się nie zapłodni.