Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sdsas

Dlaczego jest coraz wiecej singielek?

Polecane posty

Gość sdsas
Kobiety maja duze wymagania co facetow w zwiazku, latwe sa w tym wzlgedzie ze latwo daja dupy. Facet nie musi sie starac by zaliczyc kobiete! Rozumiesz?

Gość kiedysingielka
26 a co? a ty ile? no wlasnie nikt im nie karze bo same tego chca daaaa

Gość w listopadzie 2009
wyprowadzilam sie od meza. dzieci na szczescie brak. z tym poznaniem normalnego (tylko co to znaczy normalny?) wcale nie jest tak latwo 1. przypomnialo mu sie na 3. spotkaniu, ze jednak ma zone i corke 2. po miesiecznym spotykaniu pojechalismy razem na urlop. 2000km od domu przyznal sie jednak, ze nie jest rozwodnikiem z dwojka dzieci, tylko ze jednak ma zone i dzieci 4. jak sie go zapytalam, dlaczego mnie oklamal, to zaargumentowal, ze jakby mi powiedzial prawde to nie dalabym sie namowic na urlop :D i ze wyrzuty sumienia go meczyly 3. 34 letni chytrus co na wszystko zalowal kasy, nawet na siebie. chciaz zarabial 4 razy tyle co ja.zwracal mi uwage, ze za duzo wydaje (moich pieniedzy), po dwoch miesiacach chcial mnie przedstawiac swoim rodzicom i probowal zaglaskac na smierc. jak doszlo do scen lozkowych to okazalo sie, ze gosciu ma jadra o srednicy 1cm i penisa 5cm w stanie wzwodu. traume mam do dzisiaj 4. tez jakis dziwny byl, na pierwszym spotkaniu pytal ile zarabiam i czy oszczedzam kase duzo bybylo opowiadac

Gość Fortuna się kołem toczy trala
kiedysingielka-Gejem nie jestem,nigdzie tego nie napisałem.Chciałem jedynie wyrazić swoją opinie kretynko,po to jest chyba forum nie ? :p

Gość sdsas
Bo mają instynkt macierzyński i potrzebę urodzenia dziecka - to jest jej naturalne powołanie, a sama się nie zapłodni. Ale do tego nie jest potrzebne malzenstwo! Po co ciagnac facetow przed oltarz, po co formalizowac zwiazje? Facet moze zaplodnic i tyle

Gość sdsas
kiedysingielka, pytam sie z czystej ciekawosci, jestem twoim rowiesnikiem

sdsas Oczywiscie ze wielu facetow jest hipokrytami, najpierw chca bzykac wszystko co popadnie a na zone szukaja dziewice. To jest hipokryzja! Zgoda. Tylko ze to nie zmeinia faktu ze te kboiety ktore sie puszczaja sa latwymi! Nikt im nie kaze sei puszczac! Ja wiem, że nikt im nie każe. Moim zdaniem to jest owoc feminizmu. Skoro facet może się ruchać kiedy chce, to dla równouprawnienia kobieta też może. Stąd te, które się bzykają przed ślubem są nazywane wyzwolonymi kobietami. Feministki nie mogły znieść tego, że facet mówi tak "Mi wolno, ja jestem facetem, ale na żonę chce dziewicę", wkurwiły się i stwierdziły, ze skoro facet może, to i kobieta też.

Gość sdsas
Caly czas to kobietom zalezy bardzije na powaznych zwiazkach! Dlaczego? Odpowiedz jest oczywista.

Gość w listopadzie 2009
cale szczescia nie jestem jedyna samotna wrod znajomych i jakos ten czas leci. ale wiadomo, ze z czasem rosnie potrzeba poznac kogos "normalnego" a nie tylko na raz, albo dwa.

Gość sdsas
Moim zdaniem to jest owoc feminizmu. Skoro facet może się ruchać kiedy chce, to dla równouprawnienia kobieta też może. Stąd te, które się bzykają przed ślubem są nazywane wyzwolonymi kobietami. Owocem feminizmu to jest to co napisalem w poscie! Kobiety nie moga zrozumiec ze to ze sie zbykaja powoduje ze traca wiele! Ze to jest dla nich niekorzystne

A tak na marginesie, jeśli nie znajdę faceta, któremu nie zależy na porządnym związku tak samo jak mi, to zostanę starą panną, a co za tym idzie - dziewicą :classic_cool: :D Nie strasz mnie, że to mi bardziej będzie zależało na związku, niż mojemu factowi (o ile znajdę)

Gość sword
a powiedz mi czemu twoim zdaniem związek daje więcej kobiecie niż facetowi? i jak twoim zdaniem wygląda związek ?

sdsas - ja wiem, ale one zazdroszczą facetom, że im wolno - tak mi sie wydaje przynajmniej

Gość sdsas
a powiedz mi czemu twoim zdaniem związek daje więcej kobiecie niż facetowi? Bo dobry zwiazek opiera sie na uczucie, a kobiety sa isotami bardziej uczuciowymi od facetow.

Ojjj, chyba będę musiała znaleźć faceta, co jemu równie bardzo zależy na związku.

Gość sdsas
Zwiazek zaspokaja potrzeby emocjonalne, a te wieksze maja kobiety, bo sa bardziej uczuciowe od faceta. Z tego samego powodu, posiadania dziecka jest wiekszym przezyciem dla kobiety, ktora go urodzila niz dla faceta. Dziecko, szczegolnie male ma silniejsza wiez z matka, niz z ojcem.

Gość sdsas
kiciorek-ekkk , Kaitana ile macie lat?

Gość hgfjy
" W duzej mierze za taki stan rzeczy odpowiadaja feministki, ktory zrobily niedzwiedzia przysluge kobietom. Dlaczego? Juz tlumacze. Feminstki wmowily kobietom ze wolne, wyzwolone, ze im tez sie nalezy. Mam na mysli tu przede wszystkim sfere seksualna, paradoksalnie z tego skorzystali najbardziej faceci, ktorzy juz teraz nie musza sie starac, biegac za kobieta by miec seks, bo za kazdym rogiem czekaja wyzwolone kobiety, ktorym tez sie nalezy. Maja seks i zero zobawiazan. Feministki sprawily ze znacznie obnizyl sie 'erotyczny kapital" kobiet. Singli bedzie coraz wiecej. Dlaczego? Wymagania kobiet rosna, a mezczyzni im nie potrafia sprostac. Mezczyzni gubia sie w tym szalonym swiecie, gdzie zanika podzial na meski i kobiece zawody. Kobiety wkraczaja w coraz to nowe pola, kiedys zarezerwowane tylko dla mezczyzn. Im kobiety staja sie pewniejsze siebie, tym faceci bardziej popadaja w kompleksy przez co sie staja mniej atrakcyjni dla kobiet i kolo sie zamyka. Znwou paradoksalnie bardziej na tym traca kobiety, ktore z oczywistych wzgledow gorzej znosza samotnosc, innymi slowy zwiazek kobiecie daje wiecej niz facetowi." Sorry ale pieprzysz ... Za kazdym, facetem sukcesu stoi odpowiednia kobieta z przykroscia musze cie sprowadzic na ziemie ale w odwrotna strone jest podobnie. Ktos lub cos musi pchac do przodu lub ciagnie partnera na dno... No moze co do jednego sie zgodze (wynika to bardziej z moich przekonan niz faktycznego stanu) - "Feminstki wmowily kobietom ze wolne, wyzwolone, ze im tez sie nalezy. Mam na mysli tu przede wszystkim sfere seksualna, paradoksalnie z tego skorzystali najbardziej faceci, ktorzy juz teraz nie musza sie starac, biegac za kobieta by miec seks, bo za kazdym rogiem czekaja wyzwolone kobiety, ktorym tez sie nalezy. Maja seks i zero zobawiazan."

Może to jest następny czynnik, który wpływa na to, że jest coraz wiecej singielek :D

Gość sword
no i co w związku z tym? to oczywiste

16 lat 7mcy 19 dni I proszę, nie wyzywaj mnie od gówniar, że się nie znam na życiu, że jak dorosnę, to zrozumiem - ja to wiem, że poglądmy mogą mi się zmienić, ale narazie takie mam zdanie

Gość Zuzanna Ameliiiiia
Nie wiem skad taka opinia ze singielek jest coraz wiecej. jakos nie ma zadnego logicznego powodu aby tak mialo byc. Moze liczysz "slomiane wdowy" ktorych mezowie nagminnie zarabiaja na obczyznie.

Gość sdsas
Za kazdym, facetem sukcesu stoi odpowiednia kobieta z przykroscia musze cie sprowadzic na ziemie ale w odwrotna strone jest podobnie. Ktos lub cos musi pchac do przodu lub ciagnie partnera na dno... Nie za kazdym, to jest bzdura. Wielu wybitnych, naukowcow bylo samotnych.

Gość sdsas
Nie wiem skad taka opinia ze singielek jest coraz wiecej. To nie jest opinia! Tio jest fakt! Pokazuja to badania. Tendencja jest wzrostowa

Gość Zuzanna Ameliiiiia
Jakie badania?

No wcale się nie dziwię singielkom, że nie chcą się wiązać z facetami, w końcu to jest istota mniej uczuciowa z tego, co autor powiedział. Kto by się chciał wiązać z kimś, komu mniej zależy na związku? To chyba oczywiste, że nikt!

Gość sdsas
no i co w związku z tym? to oczywiste A o co pytalas? Juz nie pamietasz?

Gość sdsas
No wcale się nie dziwię singielkom, że nie chcą się wiązać z facetami, w końcu to jest istota mniej uczuciowa z tego, co autor powiedział. Ale tak zawsze bylo i bedzie, a jednal kiedys wiecej kboiet sie chcialo wiazac. Wnioski wyciagnij sama

Gość sdsas
Badaniu GUSu.