Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sdsas

Dlaczego jest coraz wiecej singielek?

Polecane posty

Gość sdsas
widze własnie, ze ja pisze podobne, i co mi zrobisz Jak Cie zlapie to zobaczysz co Ci zrobie...

Gość kiciorek-ekkk
dlaczego bzdury? Przecież to prawda. Kościół Katolicki powtarza, ze seks jest nieczysty- samo określenie, że idziesz "czysty" do ślubu. Czemu bzdury?

Gość sdsas
Kosciol nie mowi ze seks sluzy tylko plodzeniu dzieci! To raz , a dwa kosciol nie mowi ze seks jest brudny, mowi ze seks pozamalzenski jest brudny! Wdziszi roznice?

Gość idzcie i rozmnazajcie sie
:::

Gość do Kaitana
Kaitana ile masz lat?

Gość kiciorek-ekkk
jezu, człowieku naprawdę nie chce mi się z Tobą dyskutowac na temat stosunku kościoła do seksu! Może gdybym nie zaliczyła kursu przemałżeńskiego to jeszcze- ale wiem dokłądnie jaki stosunek do seksu ma kościół więc daj już spokój, ok?

Gość sdsas
Może gdybym nie zaliczyła kursu przemałżeńskiego to jeszcze- ale wiem dokłądnie jaki stosunek do seksu ma kościół więc daj już spokój, ok Chyba spalas na tych kursach, albo mialas jakis niekompetentnych nauczycieli.

Zatchnęło mnie. Z wrażenia. Dyskusja rozwija się prawie modelowo: od singielek, poprzez ekonomię, politykę, dzieci, seks, dane statystyczne i religię. I jeszcze żadne noże nie poleciały, żadnych psychoanaliz nie ma, odsądzania od czci, wiary? Nawet propozycji powróżenia?

zawsze szczery wystarczy zamknac klape :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

Gość kiciorek-ekkk
tak, na pewno :)

Witam :) Nie mogę zacząć, bo poziom dyskusji zaniżyłabym drastycznie ;)

Gość kiedysingielka
Co do seksu przedmalzenskiego Bóg dał nam wolna wole a kościół nam ja chce odebrać....TYle w tym temacie

Gość sdsas
Co do seksu przedmalzenskiego Bóg dał nam wolna wole a kościół nam ja chce odebrać....TYle w tym temacie Kolejna brednia. Bog dal nam wolna wole, mozemy robic co chcemy, ale za to bedziemy odpowiadac. Bog dal nam wolna wole ale jednoczesnie dal nam 10 przykazan. Jedno drugiego nie wyklucza

Nie. Po 1 oczywiście, Bóg dał nam wolną wolę, wybierania między dobrem a złem, tylko chce, żebyśmy wybrali dobro, a uprawiając seks przed ślubem wybieramy zło. Po 2 nikt Ci nie każę do Kościoła należeć, tylko musisz liczyć się z piekłem po śmierci.

Gość kiedysingielka
sdas papier wszystko przyjmie

Gość Kaitano odpowiedz proszę
Kaitana- ile masz lat? masz męża?

Gość kiedysingielka
Nikt z nas nie wie co tak naprawde tam jest. W tym wszytskich ogranicza nas tylko własna wyobraźnia