Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sdsas

Dlaczego jest coraz wiecej singielek?

Polecane posty

Gość gość
Nie wiem gdzie wy ten kryzys męskości widzicie. Meżczyzni są dziś raczej bardziej męscy niż kiedyś. Sa bardziej odważni, przedsiebiorczy, kulturalni, czy partnerscy niz za komuny kiedy to opiekuńcze państwo ich rozleniwło zaś kobieta nie miała takich wysokich "zachodnich" wymagań. Kedyś facet nie musiał sie wielce starać bo kobieta brała nawet byle kogo gdyż taki był przymus społeczny. Ważne że był z w stanie utrzymć rodzinę a to akurat za komuny nie było trudne. Od czasów transformacji gdy zaczęły docierać do nas zachodnie modele zachowań i kobiety zaczęły marzyć o ksieciu z bajki zaś różnice w zarobkach bardzo sie rozwarstwiły.

Gość gość
Temat jest bez sensu, nie prawda ze jest coraz wiecej singielek. Moje kolezanki sa zajete, malo w ogole znam singli obu plci.

Gość gość
Najbardziej absurdalnym zjawiskiem wśród tych wykształconych i dobrze zarabiających kobiet jest to że i tak poszukują kogoś lepiej zaradniejszego lepiej wykształconego i zarabiającego. Skoro są z siebie takie dumne i same są w stanie sie utrzymać to po co im facet przy którym ich duma będzie nadszarpnięta? Zwykła chciwość i tyle

Gość gość
Pewnie, powinn brac bezrobotnych! W koncu mialyby na co kase wydac

Gość gość
hehe - kobiety może i "wkraczają" na pola zarezerwowane w normalnych czasach wyłącznie dla mężczyzn (np. sądownictwo :O, policja :O:O, armia :O:O:O) - ale po pierwsze, dzieje się tak nie z powodu ich kwalifikacji i zasług, tylko z powodu przyznania im NIEUZASADNIONYCH przywilejów (które mężczyznom nie przysługują - czysta dyskryminacja płci!!) bez których o żadnych "podbojach" nie byłoby mowy ; po wtóre - szybko okazuje się, że kobiety się na tych polach NIE SPRAWDZAJĄ i kompromitują na każdym kroku, a po trzecie w końcu - samym kobietom to nie wychodzi na dobre - zestresowane ciągłą 'rywalizacją' z samcami , którą i tak przegrywają, zaczynają pić, ćpać, łykać tony tabletek - same się wykańczać. NIKT nie zyskuje na tym 'wyzwoleniu' kobiet, a ja nie mogę się nadziwić że jakieś pedzie kiedyś tam pozwolili kobietom na tak wiele ....

Gość gość
Islam sprawi, że singielek nie będzie i każda będzie miała muzułmańskiego pana i władcę :)