Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

zaneta678

kupno spacerówki- parasolki

Polecane posty

Cześć dziewczyny! CZy któraś z Was mogłaby polecić jakiś dobry wózek spacerowy typu parasolka? Chciałabym żeby był lekki, zajmował jak najmniej miejsca i był wygodny dla dzidziusia. Zamierzam często podróżować pociągiem, stąd takie kryteria wyboru. Któraś z Was mogłaby polecić jakąś markę, firmę? Gdzie szukać? Z góry dzięki

dzidziusia ? towjakim wieku chcesz już posadzic dziecko w parasolce ? ja zrobilam tow 11 miesiacu,mamy espiro aktive i nie narzekam,moje dziecko lubi wnim jeździć,chociaz ostatnio tomalo go uzywamy bo syn ma juz 20 miesiecy. Fajne sa z x landera,ale akurat jak kupowalam nie bylo koloru jaki chcialam :P

Gość ja miała zwykła spacerówke
parasolkę najzwyklejszą za 100zł i była idealna

Gość matkadzieciiii
nie ma co sie obawiać moja cora maprawie 4 lata a dalej wnim jeżdzi jak wyjeżdzamy w\lasnie pociagiem a czasami niem miejsca tow wózku sobie \spi jest naparwde super mam 2 dzieci i każdw wnim jżdziło i jeżdzi nic sie znim nie stało stelażjest idealny

Gość matkadzieciiii
nie ma co sie obawiać moja cora maprawie 4 lata a dalej wnim jeżdzi jak wyjeżdzamy w\lasnie pociagiem a czasami niem miejsca tow wózku sobie \spi jest naparwde super mam 2 dzieci i każdw wnim jżdziło i jeżdzi nic sie znim nie stało stelażjest idealny

Gość fhgrsxh
oparcie sie nie rozklada, ani nawet nie pochyla, wiec nie ma mowy o wygodzie dla dziecka

Dziecko skończyło 6 miesięcy. Z tego co czytałam, nawet takiego malucha można już wozić w spacerówce. Dziękuję za podpowiedzi. FAjny ten wózek Quinny, ale mma uraz, ponieważ już głęboki miałam tej firmy i jak się pakowałam z nim do pociągu, to okazywało się, że nie jest taki lekki jak mi się wydawało, poza tym przy składaniu miałam problemy bo się zacinał, albo nie wiadomo dlaczego sam się rozkładał. A co do tego drugiego wózka, który był polecany- ma fatalne opinie. Sama nie wiem co o tym myśleć...

to ja polecę c baby joggera my mamy citi mini, lekki , mało miejsca zajmuje, a składa i rozkłada się szybciutko.

polecam mamas&papas lekka aluminiowa,dziecko może spać rozkłada się do leżenia, w zestawie pokrowiec na nozki i folia przeciwdeszczowa, kopiłam na allegro powystawową za 180 zł- JAK NOWA