Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sjkdxkscxm

Co z 18-stką?

Polecane posty

Gość sjkdxkscxm

Przyjaznie sie z dwoma siostrami, jedna z nich wyprawia 18-stkę za kilka dni. Znamy się już dlugo, jestesmy ze soba zzyte mimo ze chodzimy do innych szkół. Na poczatku zapowiadały ze jestem gosciem honorowym itd. Mialam jechac na wesele wiec powiedzialam ze nie bede raczej szła, bo po weselu mialam jeszcze zostac kilka dni. Ale dobrze wiedza ze juz jestem, a nie dostalam ani zaproszenia, ani nic. Ostatnio sie widzialysmy to ta co wyprawia 18stke powiedziala " ej ale Ty bedziesz na mojej 18stce nie?:D" a ja nie wiedzialam co odp, wiec powiedzialam ze no raczej powinnam ale gdzie zaproszenie i jakos temat zniknal, weszlismy na drugi. Ostatnio ta mlodsza pisala czy ide sie przejsc, napisalam ze nie bo teraz do pracy chodze i w tych godzinach co ona chce to nie moge a pod wieczor bede zmeczona wiec jak znajdzie sie wolny dzien to pojdziemy. Ona ma praktyki teraz wiec ma co robic... No i ostatnio napisałam co tam , nie odpisała.. Nie wiem czy sie odezwa czy nie, jak nie to trudno a poza tym nie mam ani ciuchow, ani nie odkladalam kasy zeby cos kupic. Moze licza na to ze nie przyjde.. Za rok ja mam 18stke i ta mlodsza ma po mnie 4 miesiace, w razie gdyby to ja mam zapraszac czy nie? bo starszej chyba wtedy nie zaprosze jesli ona takie numery wywija...

Gość johnson's
chciałabym mieć takie problemy :P

Gość sjkdxkscxm
mi problemow nie brakuje na co dzien ;)

Gość johnsons
olej to i tyle :P

Gość sjkdxkscxm
jakies rady?

Gość sjkdxkscxm
w sensie jej 18 stke? ale co z moja? wiem ze one uwielbiaja imprezowac wiec pewnie by przyszly gdyby dostaly zaproszenie z reszta jak je znam to beda sie przygadywac

Gość sjkdxkscxm

Gość sjkdxkscxm
halo? dajcie jakies rady./

Gość idiotto studio
wiem ,że chciałabyś dostać zaproszenie prez posłańca razem z orkiestrą honorową i przemarszem wojska ale nie wydaje ci się ,że poprostu nie sraj wyżej niż dupe masz i idz na tę 18 :D

Gość sjkdxkscxm
poszlabym i bez zaproszenia tylko ze kazdy kto ma isc to dostał! bo ostatnio kupowała i dawała wcześniej wiec słowne czy przyjdziesz zdaje mi sie na odczepnego zeby nie bylo ze mnie pominela. z tym sraniem to przesadzasz chyba ze tyczy sie to ciebie

Gość u mnie tak było
Ania to ty :D? I czy to mowa o bliźniaczkach :D?

Gość sjkdxkscxm
niee :D zadnycvh blizniaczek nie znam a te co napisalam wyzej to jedna 93 rocznik 22 lipca ur., a tamta mlodsza 94 sierpien 13 i maja inne imiona;p

Gość u mnie tak było
ach rzeczywiście ... nie doczytałam końcówki :D

Gość sjkdxkscxm
hehe, a znasz kogos kto ma identyczna sytuacje ?:P no dawajcie jakies rady noo ;)

Gość idiotto studio
masz problemy rodem z przedszkola idz jak chcesz a jak uważasz ,że cie nie zaprosiła wystarczjaco to nie idz i tyle ja pierdolę :D

Gość sałatkowyzawrótgłowy haha
a przy wejściu będą wpuszczać tylko z zaproszeniem ? buhahaha zaprosiła cie ustnie ty przyleiesz a tu huja ni ma bo nie wpuszczą cię cipko :D buhahahhaahah

Gość sjkdxkscxm
nosz kurwa nie wiem i pytam normalnych ludzi a nie takie tepoty;/