Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość klara-9029-340

29 letnia

Polecane posty

Gość klara-9029-340

sluchajcie mam problem, zauwazam, ze jest coraz wiekszy... otoz jestem straszna suka to jest zlosliwa i klotliwa:((( w tym momencie wszyscy sie juz prawie ode mnie odwrocili rodzina, dzieci , maz.... Wszystko mnie drazni, denerwuje, ludzie mnie wkurzaja...koszmar trwa to juz ze 4 lata.... mam 29 lat, nie mam pojecia skad to sie wzielo... jestem cholernie trudna w kontaktach interpersonalnych..... powiedzcie jak to zrobic, co robic, aby bylo lepiej..

Gość klara-9029-340
napiszce cos.....plisss, uwierzcie mi, ze jest to ogromny problem, fakt, ze ostatnio mialam sporo powaznych problemow i skumulowalo sie to... ale powinnam sie zmienic, wiem to, tylko, ze nie moge:((((

Gość klara-9029-340
dieta chyba nie.... wydaje mi sie, ze jestem maksymalnie sflustrowana, stres doslownie wychodzi mi uszami....kurde nie wiem jak dawac upust swoim emocjom, potrafie zgnebic kogos psychicznie, koszmar:((((

Gość ja błądząca
hormony:D choroba psychiczna:D za wysoki cukier:D

Gość uiuiuiuiuiuiuiuiu
idź do psychologa masz najprawdopodobniej ZZNSU,Zespół Zwracania Na Siebie Uwagi

Gość też taka jestem, od kiedy
pamietam zachowuje się jak jakas pieprzona suka bywam w porzadku, ale potrafie być nieziemsko złosliwa i kłótliwa

Gość klara-9029-340
sluchajcie nie jestem chora psychicznie, bo pracuje w zawodzie, gdzie badania psychiatryczne sa powtarzane co roku.... i to szczegolowe... ale charakter mam okropny... kiedys taka nie bylam, sporo mi sie w zyciu popieprzylo to prawda, ale ja jestem naprawde wredna i mega konfliktowa....

tzn. ja nie jestem ze wszystkimi sklocona, ale widze jak trudną osoba do zycia jestem i to mnie przeraza, zastanawiam sie czy kiedykolwiek bede umiala jeszcze zamieszkac z facetem?

Gość klara-9029-340
obiecuje sobie poprawe i zaraz znowu to samo... na dodatek, zauwazylam, ze w mojej rodzinie juz mi przypieli taka latke, tej klotliwej i nikt nie chce miec za bardzo ze mna do czynienia, albo obgaduja mnie za plecami... swinie....

Gość klara-9029-340
sweet dreams II, ale co konkretnie robisz zle??? jak mozesz to napisz...

Gość klara-9029-340
ja np. nigdy sie do nikogo nie usmiecham, ludzie mnie wkurzaja maksymalnie, kazdemu dowale od razu z grubej rury, chetnie kogos wkurze, szukam zaczepki slownej i wogole kosmos....:((

ja sie usmiecham, jestem wesola, lubie zartowac, lubie ludzi, jestem kontaktowa, ale jesli chodzi o bycie w związku albo wspolne mieszkanie jestem strasznie konfliktowa, zadziorna, troche czepialska i wszystko mnie denerwuje, drazni. poza tym jak cos nie idzie po mojej mysli to sie dopiero zaczyna, musi wrzec, jak j ktos nie reaguje na to co mowie czy krzycze to jzu sie wkurwiam maksymalnie i robie wszystko, zeby wytracic go z rownowagi :O wstyd :O

Gość klara-9029-340
no to ty masz inaczej, a ja inaczej....

Gość klara-9029-340
halllooooo, odezwijta sie ludziska

Gość Tanczący z Kotami
Musisz trafić na odpowiednich ludzi, którzy Ci do*rają w analogiczny sposób. Może wtedy zrewidujesz swoją politykę ranienia drugich osób.

Gość djlkfa
"Ja mam to samo. Z tym, że mam 40 lat. Jestem skłócona dokładnie ze wszystkimi, ale ja mam to w dupie. U mnie to kwestia frustracji. Nie ułożyło mi się w życiu, popełniłam wiele błędów, których nie da się cofnąc. Wszystko się rozpie**oliło, zaczęłam zazdrościc innym i przez to się kłóciłam, wpie**alałam, krytykowałam. Jestem zgorzkniałą wredną suką i mam to w dupie." haha ja tak samo, tylko jestem młodsza o kilkanaście latek

Gość rrtrttytyuyuy
ja mam tak samo z tym, ze w realu jestem spokojną osobą z nikim sie nie klocę, a jak wejde na jakeis forum to potrafie tak ludzi zwyzywac i obrażać jak mnie ktos wkurzy że aż szok :O nie wiem czemu tak mam ale musze panowac nad tym a najlepiej nie wchodzic na fora hehe

Gość klara-9029-340
ja na forach nie....., ale w realu jak najbardziej:))) a propos palenia fajek...pale!!! po prostu jestem cholerna suka w kontaktach miedzyludzkich, nie potrafie sie usmiechac, a potem komus opiedzielac tylka za jego plecami, nie jestem NIESTETY dyplomatka, ale... w pracy trzymam sie jakos i..... mam mase znajomych i uznanie szefostwa, a robie tak poniewaz, baaardzo mi na tej pracy zalezy. Ale wniosek z tego taki, ze oplaca sie byc cholernym dyplomata....:((((ehhh, tesciowa znowu ze mna nie gada, tesc tez, szwagierka, brat, BABKA nawet oraz corka....

Gość klara-9029-340
tanczacymi z kotami, jeszcze nie trafilam....i nie trafie jak sadze, ludzie nie umieja sie klocic, ja natomiast to po prostu lubie... moze ja jestem uzalezniona od tej adrenaliny w klotni?????

Gość KALAKALAKALAKALAKALAK
Zapisz sie na fitnes ale w takim porzadnym clubie gdzie daja wycisk.....zaraz ci bedzie lepiej...i polecam zumbe ...fajna zabawa...mysle ze tego ci trzeba a co do diety....zarzywaj wit.b compleks....przy jej braku czlowiek jest mega narwowy i stresuje sie byle czym....mowie powaznie

Gość klara-9029-340
w pracy, mam silownie obowiazkowo:((( pracuje w wojskowosci, codziennie biegam 10 km.... nie brakuje mi witamin... kurde, nie wiem co ze mna nie teges....

Gość klara-9029-340
ale koledze powyzej, dzikekuje za rady, moze faktycznie potrzebuje jeszcze wiecej ruchy i adreanliny.... hmm.... ide opierdzielic meza:((