Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mamuskaCORCIII

Ciemiączko 14 miesięcy nadal jest!!!

Polecane posty

Gość mamuskaCORCIII

Moj syn jak skonczyl 14 mies miala calkowicie zarosniete ciemączko, moja corka ma teraz 14 mies i nadal ma "dziure" a podaje oczywiscie wit D3 ,kiedy zrasta sie ciemiaczko??

Gość a co dajesz i ile ma lat???
moja corka jak pamietam miala do 1,5 roku a wiec jeszcze masz czas.Tylko dotykaj co jakis zcas zeby sprawdzic czy sie zrasta,a najlepiej zeby to lekarz ocenił.A przeciez przy szczepieniach powinien to zbadac

Gość obiektywnie rzecz biorąc...
Moja córcia miała do 2 lat. Nawet pediatra zwiększyła ilość podawanej witD3. Córcia skończyła 2 lata i zarosło całkowicie :) Nie stresuj się !

Gość kaskadaaa
moja córa 13 miesięcy nie ma ciemiączka a mój bratanek 16 miesięcy jeszcze ma wiec chyba nie ma reguły

moja córcia ma obecnie 20 miesięcy i nadal ma niezarośnięte. ostatnio pani dr stwierdziła, że jest 0,3mmx0,3mm, czyli malutkie, ale jest. Niby powinno zarosnąć do 18-tego miesiąca życia, ale to sprawa indywidualna i znam dzieci co miały do 2 lat

Gość mamuskaCORCIII
dziękuje :) a wiec nie musze sie zamartwiać :)

Gość obiektywnie rzecz biorąc...
Myślę,że nie ! :) Do 2 lat czekaj cierpliwie. Jakby co to na bilansie dwulatka i tak pediatra skontroluje

jest ciemiączko przednie i tylne o którym piszesz? przednie zrasta do 4 miesiaca, tylne do 18