Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Berdzia

AGROTURYSTYKA raj na ziemi

Polecane posty

Gość Berdzia

witam, jestem z miasta, od niedawna jestem w posiadaniu ładnego kawałka ziemi, planujemy z mężem zrobić tam takie ranczo agroturystyczne. z dala od cywilizacji, w ciszy, spokoju i czystym powietrzu. będzie tam pięknie:), stylowo, swojsko. będzie galeria rzeźb, warsztaty, plac zbaw dla dzieci, boiska do gry w siatkówkę i nogę. szukamy jeszcze takich "atrakcji", które przyciągałyby gości. jeśli macie swoje doświadczenia z takich miejsc to bardzo proszę, podzielcie się:), my zawsze jeździliśmy pod namiot i więcej jak góry nam nie było potrzebne, teraz patrzymy na to inaczej. mam wielki sentyment do tego miejsca, chcę żeby tam pachniało "domem" świeży domowy chleb, ciasto, nalewki, wino, świeże owoce, warzywa i sery. czekam na podpowiedzi.

Gość Berdzia
zastanawiam się nad wybudowaniem obory, oczywiście będą prawdziwe krowy i świnki w chlewie i w gnoju a atrakcją i gwoździem programu dla letników będzie wynoszenie na widłach obornika i gnojowiska na pole , za wypożyczenie ubłoconych filcaków pobiorę tylko 2 zł. za godzinę , dodatkowo proponuję naukę wydojenia mućki :)

niektórym to się nudzi:) mam nadzieję, że "tacy" nie będą przyjeżdżać:) chcemy, aby to było "z klasą" może i wiejską, ale z klasą:)

Gość Berdzia3
i jak, macie jakieś sugestie?