Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Czesław Ziewa

Osatnio spostrzegłem, iż wszystkie kobiety, z którymi miałem

Polecane posty

Gość kobieta taka jak wy
to może pogada ze mną jakiś facet, który potrafi dać przyjemność kobiecie? ojej tutaj nie ma takiego...

"Osatnio spostrzegłem, iż wszystkie kobiety, z którymi miałem przyjemnoścś spółkować, były ewidentnie nudne!" Tak to bywa Czesiu, jak nie uciekają tylko te z prosektorium :D

No bo jak facet widzi taką kłode to od razu mu sie odechciewa wszystkiego,, wy jestescie takie szare, że aż sie nic chce. No żenua...

Gość kobieta taka jak wy
widać Ty też jesteś szary, każdy ma tego na kogo go stać.

no i wszystko jasne, Czesio pracuje w domu pogrzebowym. One nie były szare tylko już sine baranie!

No to ciekawe czemu jestes rozwódką?najpewniej dlatego, ze nie mogl juz dluzej wytrzymac z taka kloda..... i tyle W temacie

No to ciekawe czemu jestes rozwódką?najpewniej dlatego, ze nie mogl juz dluzej wytrzymac z taka kloda..... i tyle W temacie

nie czesiu, to nie jest tak jak myślisz!!! ale nie chce mi się już tłumaczyć... dlaczego wszyscy tak samo nudnie komentują mój nick?

Ja mam wręcz odwrotnie... jak dochodzi do zbliżenia z faceterm... to ja staram sie jak umiem żebym i ja miała przyjemność i facet... mówię mu podczas seksu czego potrzebuję... i słucham tak samo jego życzeń... wtedy sex zalicza się do udanych

Gość słonecznik w słońcu
Może było im nudno i dlatego były nudne? Ja zawsze miałam duży temperament, uwielbiam seks, lubię zaskakiwać, przejmuje inicjatywę, z resztą już mniejsza- po prostu jestem aktywna. No i związałam się kiedyś z facetem , nie mogę powiedzieć ,że był kiepski w łóżku był po prostu nudny i przewidywalny. Wiedziałam już kiedy to będzie, jak to będzie i już mi się wszystkiego odechciewało , w końcu doszło do tego ,że tylko leżałam i nie chciało mi się palcem kiwnąć. Rozmawiałam, kupiłam kajdanki, wibrator, żele nawilżające i inne duperele, użyliśmy tego może z 2 razy i to z mojej inicjatywy , on nigdy nie wpadł na to żeby mnie zaskoczyć, żeby kupić mi bielizne, żebym poczuła się seksownie , żebym miała odpowiedni klimat. Dawałam do zrozumienia ,że chce ostrego seksu a on nic. Rozstaliśmy się dawno temu teraz jestem z facetem , który za każdym razem rozpala mnie tak ,że nawet jakbym chciała leżeć sztywno to nie dałabym rady......

Gość ty tez jestes nudziarzem
bo wciaz sie powtarzasz z tymi klodami i nic innego nie wnosisz a ja jestem facetem i jest mi wspaniela w lozku z kobietami facet jest od tego by sie starac, a kobieta jest plcia piekna i zawsze jest pożadana przez nas

Gość Czesław Śpiewa
Sam jestem kłoda. powiedzial mi to moj kolega gej :classic_cool: