Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość asiokju

do morderczyn dzieci czyli te ktore zabijaja dzieci w lonie

Polecane posty

Gość asiokju

STOP ABORCJI ! Jeśli nie chcesz dziecka to pozwól mu chociaż żyć. Niech się urodzi i oddaj je w dobre ręce. Takie to trudne? Ale nie zabijaj, bo pomyśl co by było gdyby Ciebie matka usunęła.

Gość mlkmnkjgy65432
Dziecko to człowiek , nawet to nienarodzone - ono też ma prawa ....

Gość mlkmnkjgy65432
Tzw aborcja to wg mnie najgorsze morderstwo - ofiara nawet nie może poprosić o łaskę - nie dla wszystkich usuniecie płodu to morderstwo dla wyznawców teorii ewolucji to tylko usunięcie plodu małpy z gatunku Homo Sapiens wg tej diabelskiej teorii MIŁOŚĆ , ZŁO , GRZECH czy DOBRO nie istnieją wiec nie ma się co dziwic ze bezbozny świat upada.PRAWDA BIBLIJNA OBALA TEN CHORY ŚWIAT google : RELIGIA ATEISTYCZNA - OPIUM DLA BEZBOŻNEGO LUDU , błędy doktryny rzymskiego katolicyzmu , POTOP - EXODUS HITLER

Gość swojhinbiji
dla mnie baba która zaszła w ciąże i zdecydowała się na aborcje to zwykła nieodpowiedzialna kurwa, za swoja głupotę , uprawiania seksu bez zabezpieczenia BO JEJ SIE CHCIAŁO BZYKAĆ pozbawiła szanse na życie człowieka, zabiła człowieka, taką powinni wziaźć połamać, porozrywać i wywalić do śmieci!

Gość Pozwól żyć?
Co z tego że matka powoli żyć nie zabije jak świat sponiewiera? Śmierć dla niechcianego dziecka to czasem wybawienie. Tak prawda ma prawo do życia ale warto też pomyśleć jakie będzie miało to życie. Po za tym dziecko można oddać ale czy nie traktuje się go wtedy jak zwykłego psa podrzutka?

Gość swojhinbiji
do bzykania trzeba dojrzec sa dostepne srodki anty

Ja nie popieram aborcji ale uważam, że w niektórych przypadkach, gdy np. dziewczyna zostaje zgwałcona i chce usunąć ciążę, to nie jest to jakimś karygodnym czynem. Więc wyzywanie wszystkich takich kobiet, które dokonały aborcji i życzenie im najgorszego świadczy wystarczająco o samym autorze takiego postu :O

A Ty wypierdalaj z ogólnieniami, jesteś płytka jeśli myślisz, że w obronie życie są tylko katolicy. Znam wiele ludzi niewierzących, ale wiedzą, że to jest zabójstwo małego dziecka, ale Ty jesteś za płytka, żeby to zrozumieć.

Gość oi90un0o
Nie ma to jak zabić coś co nie może się bronić

Gość tyska89900
jak nie masz pieniędzy aby utrzymać dziecko to po prostu nie uprawiaj sexu bo małe dziecko nie jest niczemu winne !!

Gość fryzjerka_nina
bucahhahahaha spier... autorko!!! matka z kalkuty qrwa mac

Gość Widmogłupiegoforum
A czym się różni zamordowanie dziecka nienarodzonego od np. zamordowania dziecka 2-miesięcznego?

Gość Okej w porządzku...
Okej, nie ma sprawy, zrobię tak. ALE MUSISZ POKRYĆ KOSZTY: - operacji po porodzie [abym nie miała problemów z miednicą, ropiejących szwów] - znieczulenia do porodu - wszystkich wizyt prywatnie [bo na państwową można czekac i 3-4 tygodnie kiedy każdy dzień jest ważny] - psychologa [w końcu dziecko to obciążenie] - nie chodzenia do pracy - w wielu wypadkach odpoczynek od pracy kończy się zwolnieniem, wiec potem potrzebuję pracy o tych samych zarobkach - leki nasenne aby nie budzić się w nocy - dietetyka, trenera fitness aby potem wrócić do siebie - ew. chirurga Pokryjesz koszty, które są wyższe niż 1500zł za aborcję - zgoda, nie usunę dziecka, jak wpadnę. Przypominam, że do 3 miesiąca to wciąż może "wypłynąć" a nikt tego nie nazywa poronieniem, bo często wygląda jak glutek normalny z okresu. Ale niech będzie że to dziecko

Gość supermennnnnkaaa
o rany ale wy jestescie pojebane

Gość supermennnnnkaaa
aborcja to holokaust!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość supermennnnnkaaa
ja nie wiem jak można usunąc własne dziecko. jak można zabić cząstkę siebie?? tacy ludzie są dla mnie niewarci nawet mówienia o nich. mam 16 lat i wiem, że moje poglądy są trochę staroświeckie, ale gdybym zaszla w ciążę, to moze nie byłoby mi to na ręke w tym wieku, ale pewnie nawet bym sie cieszyła na swój sposób... a poza tym dlaczego dzieci mają płacić za to, ze ich matki są dziwkami i puszczają się z kim popadnie? nie rozumiem tego...

Gość uhoop[-
jak mozna zabic taka bezbronna istotke?? jestem mama 8miesiecznego synka, daje mi tyle radosci co nikt... a to uczucie zaraz po porodzie - bezcenne...

Gość hfkehjfowjfowfjpo
Żyjesz??? TO POZWÓL ŻYĆ INNYM!!!!!!!! Każdy ma PRAWO DO ŻYCIA!!!!!!! Kim jesteś by je odbierać???

Gość tirtanka
A ja jestem matka dwojga dzieci, uprawiam seks, zabezpieczam sie i gdybym zaszla w ciaze to usune. Nie chce wiecej dzieci, w koncu podrosly ;-) i znow mozemy jezdzic po swiecie (w czworke, dzieci nie podrzucam dziadkom), doskonale sie bawic. Moj maz zreszta rowniez jest takiego zdania.

ja osobiscie nie usunelabym, ba nawet by mi to przez mysl nie przeszlo.. ale nie kazdy mysli tak jak ja.. nie bede sie wtracac w czyjes zycie, fakt ze nie rozumiem takiej postawy, ale co zrobic? jak ktos bedzie chcial usunac to i tak to zrobi

Tez nie rozumiem jak mozna zbic nienarodzone dziecko,nie pojmuje tego w ogole jakim to trzeba byc czlowiekiem by to zrobic.Nie chce nikogo oceniac,ale chcialabym aby aborcja byla karana tak samo jak jest karane morderstwo kobieta ktora zdecydowala sie na zabieg i lekarz ktory ten zabieg wykonal jednakowo powinni odpowiadac za zabicie dziecka. Wczoraj czytalam tu temat gdzie dziewczyna chwalila sie,ze usunela bodajrze 16tygodniowa ciaze,no wlos na glowie sie jezy :(

Gość Rany boskie.........
Jestem z moim mężem od 14 roku życia, teraz mi stuknie 32 lata. Nie chcę dziecka ani mąż go nie chce, więc mamy żyć w celibacie? Lubimy jeździć na wakacje, co jakiś czas wyjśc na imprezę - zarabiamy na to ciężko. Zabezpieczamy się na 3 sposoby, ale jak wpadniemy to nie wyobrażam sobie bycia matką ;/ To jest dodatkowa praca za którą nikt nie płaci a NIE KAŻDY musi mieć rozwinięty instynkt macierzyński tak jak nie każy chce sobie przekłuwać uszy czy jeść cynamon.

Gość precz z takimi sukami co ddają
a dla mnie ta co rodzi i oddaje to kurwa, gorsza od każdego innego zwierzęcia. W życiu bym nie oddala dziecka i ja też nie chciałabym być oddana, mnie jakby matka oddala to jakbym dorosła to nie wiem, chyba bym jej ..... za to, że potraktowała mnie jako zbędny przedmiot.

Gość Zakochana lady
Wlalabys lezec gdzies na smietniku z powyrywanymi raczkami i nozkami tak? albo zamknieta w sloiku z formalina bys wolala byc? Chyba nie wiesz co oznacza slowo zycie........ Bez komentarza w ogole

Gość precz z takimi sukami co ddają
tak, od kiedy to kilkutygodniowy zarodek ma wszystko taki idealnie wykształcone, ja podejrzewam, że polemiki też sa po części człekopodobne, także biedaczko, łap każdy plemnik i do pochwy, no bo może to człowiek.

Gość debiliozm totalny
a może płód jest samobójcą i chce się zabić, a jego matka decyduje za niego i bezczelnie go rodzi? Życie jest dobre a śmierć już nie? Co jest złego w zabijaniu? I czym są ludzie, że mordują inne gatunki masowo a siebie stawiają na zasrany piedestał?

Gość habnjo
K**** jak można zabić swoje dzieciątko, kto to robi to morderca, precz z jawnym mordem