Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość asiokju

do morderczyn dzieci czyli te ktore zabijaja dzieci w lonie

Polecane posty

Gość adelajda3456
Jak można usunąc dziecko i mówic że nie czu je się z tym źle, tak tylko mówią potfory, które nic nie czują!!!! Nie mozna takiej osoby nazwac matką. Choc jestem za aborcją ale tylko w szczególnych przypadkach, to nigdy bym nie mogła powiedziec że nie czuję bólu jaki mnie rozrywa wśrodku!!

Gość kalalal
własnie dzisiaj jadłam schabowego , no kochane mamuśki , dziecko świni machory zostalo zabite, mięcho dobre było

Gość Zakochana lady
precz z takimi sukami co ddają tak, od kiedy to kilkutygodniowy zarodek ma wszystko taki idealnie wykształcone, ja podejrzewam, że polemiki też sa po części człekopodobne, także biedaczko, łap każdy plemnik i do pochwy, no bo może to człowiek Widac,ze jestes jakas niedouczona gowniara,skoro nie wiesz na jakim etapie plod ma raczki i nozki,a ja Cie zapewniam,ze na tym etapie kiedy jest usuwany juz je posiada,bije mu serduszko i na pewno chce zyc,bo kazdy normalny czlowiek zycie kocha.

Gość palce lizacccc
a ja wczoraj jadłam udko z kurczaka, mniam, dobre, podejrzewam, że kwoka- kura siedzi i rozpacza bo jej dziecko zostało zabite.

Gość zgadzam sie,zgadzam
dzieciobojczynie!

Gość 3333333
ABORCJI NIE!!! Bez żadnych wyjątków, dziecko to dziecko.

Gość tirtanka
A co te wasze wrzaski, okrzyki i plucie sie zmieni? Ktora chce usunac to usunie i NIC nie jestescie w stanie zrobic. NIC. No...oprocz tupania nogami jak 5 latki.

dżizyd to jest czyjaś sprawa co robi,innch to może szokowac ,ale to nie nasza sprawa. ja jestem za aborcją,ale tylko w wypadku jeśli ciąża zagraża matce /dziecku lub jest 100%pewność, że dziecko będzie nieuleczalnie chore i jeśli ktoś cały czas musiałby przy nim się "krzątać". To jest mordęga dla tego dziecka i dla kogoś kto musiałby się nim zajmowac bo co jeśli ta osoba by umarła,i te chore dziecko zostałoby bez dotychczasowego opiekuna? co do kwesti 3 w ktrej dozwolona jest aborcja w Polsce,czyli ciaza z gwałtu to uważam, że takie dziecko powinno się urodzić jeśli ciąża nie zagraża matce czy dziecku i dziecko nie jest chore. ciekawe co by powieział te "mądre" mamuski które walczą o całkowity zakaz aborcji jeśli ciaza którejś z nich lub kobiet z ich rodzin mogłaby być rozpatrywana w tych trzech przypadkach gdze aborcja jest dozwolona w polsce. Ide o zakład, że zaraz by sie zmniejszać zaczeło grono zwolenników całkowitego zakazu aborcji.

Gość Zakochana lady
tirtanka A co te wasze wrzaski, okrzyki i plucie sie zmieni? Ktora chce usunac to usunie i NIC nie jestescie w stanie zrobic. NIC. No...oprocz tupania nogami jak 5 latk . I wlasnie to jest smutne :(

Gość 3333333
no pewnie, że każdy zrobi co zechce, ale są często osoby niezdecydowane, i nawet jeśli jedno życie się uratuje to zawsze warto!

Gość tirtanka
Zakochana lady bo o takie sprawy nie "walczy" sie pyskujac, wyzywajac, potepiajac, obrazajac itd tylko starajac sie zmienic przepisy aby urodzenie dziecka nie bylo katorga i mordega. Zacznijcie walczyc o godne warunki na porodowkach - jak czytam jak w PL kobiety rodza (mieszkam poza krajem) to mi wlosy deba staja :O Nastepnie mozliwosc powrotu matki do pracy - zlobki, przedszkola. Najpierw nalezy zmienic polityke na prorodzinna a potem walczyc z aborcja. Naprawde sadzicie, ze wyzywajac kogos od morderczyn przekonacie do urodzenia dziecka? :D Chyba, ze chodzi tylko o pyskowanie, o wyzywanie sie, wylewanie pomyj, przeklinanie... To wtedy - prosze dalej :P

Gość adriands
banda zacofanych mamusiek zjebanne jestesciena maxa 300e bez łaski za niemiecka ganica, kazda kobieta powinna miec prawo wyboru!!!!!!!!!!!!ciemn0to polska

a kto mnie adoptuje? obrońcy życia? jako 37 latka wolałabym umrzeć jak ten płód niż zyc tak jak teraz, matka tylko dlatego mnie nie usuneła że ojciec katolik nalegał po czym umarł. Matke miałąm wredną do granic, nie kochała mnie i nie kocha do dziś, spieprzyła mi życie, poczuciew wlasnej wartości, nie żałowałabym gdybym sie nie narodziła, próbowałam się zabić ale ktoś się tr5afił i mnie odratował nie wiem po co, moje zycie to pasmo porażek i nie powinnam się narodzić wogóle mam 37 lat i mam doświadczenie w zyciu i podkreślam, miećv rodziców co spieprzą ci życie to lepiej wogóle nie zyć i nie byuć. żałuję że nie zostałam usunięta z macicy mojej matki która nic mi nie dała, nic!

"(...)Przypominam, że do 3 miesiąca to wciąż może "wypłynąć" a nikt tego nie nazywa poronieniem, bo często wygląda jak glutek normalny z okresu. Ale niech będzie że to dziecko(...)" Ludzie trzymajcie mnie jaki ten kraj jest zacofany...KOBIETO CZY TY CHODZIŁAŚ NA BILOGIE??!!!!!!!! no kurwa żeby nie wiedzieć że dziecko w 3 miesiacu juz widać na usg.....a taki ten świat rozwinięty..prasa,internet,edukacja...... no ręce mi opadły jak to przeczytałam........no kamień łupany!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! przecież to się człowiekowi słabo robi...............

ja tam jestem zdania niech sobie robi kto co chce ale jak czytam takie bzdury jak wyżej to nie moge.....

Gość Hm a co to ma znaczyć
Że "ja rozumiem że jak dziecko jest z gwałtu..." a to dziecko też przecież nic nie zawinilo ani na świat się nie pchalo. Więc dlaczego taki podział? Jak z gwałtu to można usunąć a jak z normalnego seksu to nie? Kobiety pomyślcie trochę. Albo wszystkie poczęte dzieci mają prawo do życia albo żadne. Skoro można zabić jedno nie winne tylko dlatego że powstało w wyniku gwałtu to dlaczego nie inne w czym to jest gorsze. Tak samo czuje i tak samo chce żyć

Gość tirtanka
Tak gwoli sprostowania - dopoki nie ma wyksztalconego mozgu to nic nie czuje.

Gość fajna mama
Nigdy nie dokonalam aborcji bo nie musialam, ale wydaje mi sie czasem poprostu nie ma wyjscia i to rozwiazanie jest najlepsze, wiec rozumiem niektore kobiety ktore musza usunac ciaze, a nie wiem gdzie u Was wyrozumialosc przeciez zycia cie mozna uogolniac...

Gość fajna mama
W Anglii do 24tygodnia mozna bez wiekszego tlumaczenia usunac ciaze, nie wiem co gorsze urodzic sie nie chcianym czy nie urodzic sie wcale...

Gość nie mam nicka
Okej w porządzku... Co ty prosiaku oczekujesz ?? "Jak wpadne to ......" Nie dawaj dupy to nie wpadniesz i usunąć nie będziesz musiała . Co za pustak jak czytam takie głupie farmazony to mi sie nóż w kieszeni otwiera :/

Gość Brudny_charry
Mam dużego fiutka i w ogole jestem zajepisty.

Gość nie mam nicka
do fajna mama "W Anglii do 24tygodnia mozna bez wiekszego tlumaczenia usunac ciaze, nie wiem co gorsze urodzic sie nie chcianym czy nie urodzic sie wcale..." :/ żal W Egipcie można zostać zabitym za inną religie, nie wiem co jest gorsze wyznawać ich religię czy nie wyznawać zadnej Będzieemy sie licytowac co w jakim kraju można??

Gość Brudny_charry
O czym wy w ogole bredzicie ? Czy wy wiecie o czym wy mówicie ?

Gość nie mam nicka
nie a co??

Gość michalina 38
Ogladalyscie niemy krzyk? Ja pokazalam go niedawno swoim dorastajacym corkom,poplakaly sie obie a ja razem z nimi.Plakalysmy nad obcym zabijanym dzieckiem,nie wiem jak matka moze to zrobic wlasnemu dziecku.

Gość przestance sie klocic
nic nie zmienicie. Zabezbieczam sie z mezem, ale wpadka zawsze moze sie przytrafic, wtedy USUNE, a nie bede zyla w celibacie cale zycie.

Gość przestance sie klocic
*zabezpieczam mialo byc. tak widzialam niemy krzyk, ale zdania nie zmieniam. jestem ZA