Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pytam?WAS

Okres ? - brak....

Polecane posty

Gość Pytam?WAS

Ostatni okres miałam 7 czerwca i od tamtej pory cisza, okresu brak. Kochałam się z chłopakiem bez zabezpieczenia ale nie dochodził we mnie lecz gdy mało mu brakowało nie wyciągał tylko czekaliśmy aż trochę mu przejdzie :p. Byłam u ginekologa bo przeziębiłam pęcherz. Dał mi lekarstwa i stwierdził grzybice pochwy czy to może opóźnić okres ? Leki mam takie - * furaginum * Witamina C * Gynalgin ( dopochwowe) * Flumycon * Aflovag Czy to może opóźnić mi okres ? Dziś mija 36 dzień i nie mam okresu. Dodam, że robiłam wczoraj test - negatywny. I z półtora (chyba) miesiąca nie biorę tabletek. Co jest grane ?

Jeśli te tabletki, których nie bierzesz od półtora miesiąca to tabletki antykoncepcyjne to okres spóźnia się przez to właśnie. Organizm potrzebuje trochę czasu na powrót do normalnego funkcjonowania.

Perwersja ma rację, okres spóźnia sie prawdopodobnie przez zawirowania hormonalne spowodowane odstawieniem tabletek anty, aczkolwiek to że uprawiałaś seks bez zabezpieczenia sprawia, że nie można tez wykluczyć ciąży

Gość Pytam?WAS
moniak - ale wczoraj robiłam test i wyszedł negatywny.