Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ja mówię na serio

Czy wam też jest żal much?

Polecane posty

Gość ja mówię na serio

Może to głupie ale mi ich czasem jest żal. Dzisiaj jedna taka kaleka skakała po podłodze, kąpnęłam ją, szkoda mi jej było... Ale potem ta sama chyba chodziła po blacie na stole bo tak podskakiwała nieudolnie (nie wiem jak tam doleciała)... Może to głupie ale zrobiło mi się jej szkoda, mucha też w końcu Boskie stworzenie, buddyści mają zakaz zabijania nawet najdrobniejszych zwierząt... Jak mama owinęła ją w ręcznik papierowy i wyrzuciła do kosza to mi się trochę serce krajało... I wiecie, ja nie żartuję, ja mówię na serio

Gość ja mówię na serio
up

Gość rrtrttytyuyuy
tak mi tez jest szkoda i tych robaczkow, ktore kreca sie po chodniku a ludzie po nich chodzą tez mi szkoda

Gość ja mówię na serio
no bo mi na serio

Moze jestem świrnięta, ale ja nie zabiję ani muchy, ani żadnego, nawet najmniejszego robaczka. Kiedy mi się takie owo nawinie staram się to wypuścić czy wynieść :D

Gość rrtrttytyuyuy
ja moge zabic ale tylko komara albo pajaka bo nienawidze ich :O to juz wole zabic niz zeby mi latal komar po pokoju i mnie pogryzl.

żal mi roztoczów, kiedy odkurzam, to takie biedne maleństwa a komarkom zostawiam trochę krwi na umywalce jak się zatnę maszynką, żeby nie głodowały :)

Gość ja mówię na serio
nie jesteś świrnięta, mi żal much, innych robaków rzadziej ale muszki są takie no... takie sympatyczne XD komara to już mogę łomotnąć ale nie muszki

Gość bublee buble
mam to samo :/ ja nawet pajaka nie zabije chociaż mnie brzydzą zawsze je wynosze do pudełka łapie a komary zdmuchuje z reki czy nogi :/

a mi jedna taka szmata lata nad głową już od godziny. otworzyłam jej okno żeby sobie wyleciała ale widzę że woli mnie wku*wiać 😡 zaraz, tylko łapkę znajdę...

Gość u mnie komary
giną w ciężkich męczarniach ale muchą daje spokój, są spoko

a ja nie wiem czemu,ale mi nie szkoda,ani much,ani pajakow,ani innyc robali. Nie szkoda mi tez,jak gina myszy,szczury czy zaby...

nie szkoda mi właśnie tylko much i komarów, oboje są wkur*wiający, może dlatego

mnie tez szkoda robaczków, staram się nie zabijac, przynajmniej bez potrzeby jak niektórzy... buddyści sa niesamowici, o niebo mądrzejsi niz katole.

Gość 432324sfdsfd
mi też było szkoda, dopóki nie zabiłam ostatnio jednej to dosc ze duzo krwi było to na dodatek jakies małe larwy były :O od tamtej pory zabijam ze zdwojoną siłą!

Gość morderczyni
A co ja mam powiedzieć kiedy codziennie morduję od 4 do 15 ryb jak ojciec wróci z połowu? To jest dopiero żal. Muchy są wkurwiające. Mordować je! Nabijać na pal!