Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bershka21

Najlepsze i najgorsza wakacje/ wyjazd twojego życia?

Polecane posty

Gość bershka21

Ja najlepiej ze wszytskich wspominam wakacje spędzane u mojej prababci w dzieciństwie, do 10r.ż. na mazurach. Zjeżdżała się wtedy rodzina, była moja kuzynka, co dzień rano chodziliśmy nad jezioro były dwie plaże z małym i dużym mostem (z tego wysokiego niezwykle mostu młodzieńcy skakali do jeziora) kąpaliśmy się w bajorku z innymi dzieciakami było wesoło, w przerwach między kompielami kanapki, ah bajka, a po powrocie zapiekanka z serem- taka tradycja zawsze to pięknie wspominam. Po południu był wypad nad malownicze miasteczko, odwiedzanie sklepów i zabawy na placu zabaw z dziećmi z pobliskiego domu wczasowego :D Nawet sama jazda pociągiem była taka fascynująca, podziwianie widoków za oknem i w ogóle... Potem już żadne wakacje nigdy nie były takie fajne :D

Gość bershka21
niech ktoś się podzieli wyznaniem :)

. . najgorsze wakacje? 2 lata temu - ja wylądowałam w Tunezji, a mój bagaż- postanowi spędzić wakacje gdzie indziej :) dostałam 40 euro, i tyle;) zostałam w dresie i podkoszulku, z poduchą i opaską do spania na oczy;) ... 2 tygodnie!!! na straganie kupiłam byle jaki kostium kąpielowy... to było straszne- nie chciałam nigdzie wychodzić, bo czułam się okropnie nieatrakcyjnie bez prostownicy, kosmetyków, ciuchów, biżuterii:D ciągle kłóciłam się o to z chłopakiem :D

Gość ouuuppp
;p

Gość cvdfvbftgrbrba
Trzeba mieć coś z głową nierówno, żeby nie wyjść do miasta czy na plażę, bo się nie ma biżuterii i prostownicy. Fajnie musisz wyglądać, skoro bez makijazu wstydzisz się ludziom pokazać. Pewnie, że zagubienie bagażu to wkurzająca rzecz, ale przy odrobinie dobrej woli da sie spędzić fajny urlope. Zepsułaś tylko wakacje swojemu chłopakowi.

Gość obiektywna_ehe
Najlepsze wakacje. 5 lat temu. 11 chłopa z róznych stron polski. Wspolne wakacje muzycznego forum. 7 dni ciągłego picia i uganania sie na laskami \o/ Nie pamiętam za duzo, nikt nie pamięta. Pełna rozpusta. Najgorsze. Wakacje, a własciwie ich brak.