Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pani magister :):):)

proszę pomóżcie...

Polecane posty

nie umiem napisac CV, co powinnam tam umieścic, wlasnie skoncyzłam ekonomie (magister), nie wiem pisać też o licencjacie (ta sama szkoła) studiuje drugi kierunek (jestem po pierwszym roku logistyki) zamieścic to też ??, jak znajde prace to rzuce te studia lub pojde na zaoczne , nigdy nie pracowalam, jedynie 6 tyg praktyki . czy to bedzie zachęcające pracodawce? warto coś pościemniać ? jakies kursy czy ze sie juz pracowało? jakie info warto umiescic w CV (interesuje mnie praca w banku, biurze cos z moim wykształceniem) a o prace ciężko w moim miescie jak jest u was? warto wyjechac?

podpowiedzcie coś

dobra dobra, napiszę CV bo jest w necie pełno przykładowych, chodzi mi o to jednak, zeby było zachęcaające pracodawcę, bo niestety doświadczenia jakiegokolwiek brak, a na to głownie patrzą.. :/ nie wiem czy warto ściemniać :/ no i co ze szkołami , pisac o licencjacie i magisterce czy tylko mgr?

no tak,wy tylko o dupie maryny potraficie gadac, na powazny temat nikt nie ma nic do powiedzenia :/

wydaje mi się że skoro to ta sama uczelnia, to wystarczy mgr, nie ściemniać nic w cv, już lepiej napisac więcej w umiejętnosciach np jakie programy umiesz obslugiwać

mi też się podoba :) jednak jeśli napiszę o drugim kierunku to nie wiem czy pracodawcy beda mnie traktowac poważnie (studia dzienne) bo nie da się pogodzic studiow dziennych no i w miare poważnej pracy..

i już na wstępie mogą odrzucać moje CV z tego właśnie względu :/ no sama nie wiem :(