Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość beluczi

mój facet jest strasznie we mnie zakochany

Polecane posty

Gość beluczi

cały czas chce przebywać ze mną , jestem z nim już kilka lat , wszystko o mnie chce wiedzieć , chce seksu ze mną ciągle i nie wiem dlaczego on tak jest we mnie na zabój co ja takiego robię ?

Gość beluczi
my nawet sikaliśmy do tej samej piaskownicy :)

Gość daszek
" strasznie " zakochany - to nie wróży nic dobrego :D A może okrutnie ?:D:D:D

Gość zielareczka
Spokojnie, mam tak samo. Pytanie: przeszkadza Ci to? ;)

Gość no i co z tegooo
szmato?

Gość beluczi
bosz...jakie niektóre są zawistne i podłe facet mnie ubóstwia i do razy wyzwiska co do przeszkadzania to raczej tak czuje sie przytłoczona nim on mnie prześladuje , chce być ciągle ze mną jestem jego przyjaciółką,kochanką nie wiem czy to dobrze

Gość ewertytyty
wiesz ja mysle, ze gdyby on cie naprawde tak bardzo kochal to wlasnie nie chcialby sexu tylko chcialby jak najszybciej sie z toba ożenić, ty durna dupodajko

Gość zielareczka
Jeśli czujesz sie przytłoczona to mu to powiedz, jeśli kocha- zrozumie,że każdy musi sam kreaowac swoja indywidualność. Kazdy tez potrzebuje troche przestrzeni. Mój facet tez kocha mnie na zabój, jest taki kochany,ze lepszego nie mogłabym sobie wyobrazic i nawet nie wiem czy na niego zasługuje,ale nie ma problemu jesli powiem,ze chce wyjsc z kolezankami czy pobyc sama objadajac sie pizza. Dlatego troche nie rozumiem relacji, to jest zwiazek czy mania przesladowcza?

Gość beluczi
no bo w sumie sie tak zastanawiam przystojny jest , wiele kobiet by chciało z nim poświrować a on tylko do mnie wiesz, w dzisiejszych czasach jest tyle zdesperowanych chętnych kobiet, dziewczyn ale on nie chce takich zabaw jest cały czas ze mną ,pracuje dlatego mnie to toszke dziwi

Gość zielareczka
Sa tacy faceci uwierz! ;) Bierz to co Ci daje życie, a nie szukaj dziury w całym. ;)

Gość beluczi
może, powinnam sie cieszyć inne tak tego pragną i nie mają a ja to mam w nadmiarze oświadczył mi sie, jest do mnie bardzo przywiązany myśle że ma taki charakter nie szukam desperacko faceta jak większość a wręcz odwrotnie, chciałabym sie czasami od niego wyrwać