Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kolejnydzienzycia

jestem PRZERAZONA Rosja...

Polecane posty

ale zawsze sie ich balam bo wiecie - chwila wczesniej gdyby Rosjanka wiedziala to co teraz wie to musialabym sie zabic. Musialabym popelnic przez ludzi samobojstwo. Bo niewdzieczna. No ale mnie nie pytal sie nikt czy ja cche zyc z rodzina ZASTEPCZA ludzie. Po prostu mi powiedzieli - ona cie urodzil, on cie zrobil i tyle. I koniec. A co z reszta? Bo ja jestem od brygidek i mnie nie chca to kto mnie chce? Bog. Bog mnie chcial bo mnie stworzyl i tyle. Z gwaltu nie powinny sie dzieci rodzic. I ja sobie pojde do Boga. Przyszedl po mnie. Bo czemu nie chce rodziny. Bo tu mozna zaginac i nic, a Bog jednak szuka zaginionej owieczki wiecie. Ma 99 ale jedna tez poszuka bo w tej rodzinie zostaje mi powiesic sie albo zaginac - PO UKD. Taka firma. Bo czemu ja nie chce tam wrocic - bo tam mozna sie powiesic albo zaginac. Zwlaszcza jak sie zostaje tam bez wyplaty, ale z drugiej strony przezylam 2 procesy, samobojstw nie powiem ile i teraz powiesic sie? No jak zostane bez wyplaty bo tak pasuje. Bo czemu sie zrobilam Ania Shirley? Czy ja jestem normalna? To jest tylko TAKA ILUZJA bo jestem pomowiona ze jestem z Rosji. To jest bardzo skomplikowane. Oni ze mnie sie smieja w tym ogrodnictwie, ten brat nie wie o co mi chodzi. No coz... jak oni wszyscy skoncza to ja nie wiem, tak im wesolo a USA nie ma nikt. Niemcy zostaja bez USA wiecie przeze mnie bo nie mam tam pracy , mieszkania - KASA. Tyle zostaje. No co - to samo robia. KASA i koniec. Ja jestem Niemka Z RODOWODU, o ktory nie stal nikt, a taka szkoda jakie ja bym miala zycie dobre z tym rodowodem, a tak? Ale matka powie to samo, siostry, a ci ludzie bez rodowodu? Ale dziecku dac rodowod RZYMSKI i sie tym nie przejac? To trzeba byc chorym psychicznie. No i taki ojciec dal mi ten rodowod. I teraz ja sie ratuje tak jak ten moj mlodszy, ja wiem jak on jest ratowany - tez dobrze i tyle. Ten starszy tez ma takie myslenie i mu dobrze, ale sobie tam pieprzy rowno i koniec. I tyle z calosci...

Bo czemu ja sie nie chce poddawac na Zachodzie - bo jak Iwonka mialam chodzic od firmy do firmy i wtedy by mnie znali i koniec a inaczej to...nie za bardzo i tyle. No chyba, ze mowi ze ma dziecko i tak za dzieckiem teskni to sie ma dobrze, pracy nie umie dostac, cala rodzina w wypadku zginela. To moja tez. I tyle. Tak bede mowic - nieudane zycie, dwa poronienia. ja nie rozumiem jak po stracie calej rodziny mozna wyjechac za granice, zyc tam , swinic na prawo i lewo, jezdzic autem ... ja tego nie rozumiem... wytlumaczcie mi to. A wiecie gdyby nie ja to juz macie wojne w Polsce - Rosja was najezdza bo tak pasuje i gdzie ta Iwonka chce miec wted te kosmetyki bo na mnie wystarcza 2 ksiazki Tolstoja - po co mi ta biologia, bez sensu , ksiazki sie licza - reszta nie. Wiecie za kogo ona wyszla? Za GINEKOLOGA. Tak pasuje. Zeby ograc dzieci siostry i ja. A teraz chciala wyjsc za MOJEGO BRATA. Tak pasuje. Ale sie nie dal. Czy ona jest normalna? Ona w ogole do niego nie pasuje. Kurde - no bo taki ciag. To jest prawda. Jaka zona jego? Przeciez taka pasuje. Nie pasuje. Ale wiecie swinie i CALY ROK ZASRANY PRZEZ TO. A ten? A to mogli sie hajtnac wiecie. Przeciez to bez sensu zupelnie. I tyle :( To o niego chodzilo - bo jaki facet Holender - ja chce wiedziec. Natychmiast :(

Bo wiecie - oni mnie nie znaja za zachowanie w domku a Iwonka moze byc bo ma studia i dziecko a ja? Ja studiow nie mialam jak przyjechalam? Zwariowaliscie? Tam juz jest Rosja - wszyscy wylecicie chame jabene w ciule i pizdy. I tyle :( Nie dam sie bo 3 miesiace moglam byc kupka kasy i tak dalej, ale teraz - niech wam robaki dupy wyżra tak wam zycze za nieszczescie i zmowy i za amazon - tam jest ROSJA juz wszedzie i koniec. Macie swoje ksiazki wy zera, macie moje zycie - niech se zezra tego Leo Tolstoja bo co powie Iwonka to ma sens a co ja to nie i niech idzie na policje nic to nie da bo rzadzi Rosja. Tam - ogolnie Chiny bo po nich - jedyny powod. A w Europie rzadzi Rosja - i dlatego ucieka sie z tego SZAMBA i tyle :( I dobrze robia. Najwyzej najada Rosja wszystkich i tyle. Bo same niedzwiedzie - tak im tlumacza. Chinczyki pandy nie dadza rady. Tak ich urabiaja Brytole i maja racje. I tyle. I zawsze to wiedzieli i tak wycinali las. Ze i tak bez sensu rosnie i tyle.

I zawsze bedzie ze Polska USA zajechala jakas ..FIGURA gwaizda rodowodowa I DOBRZE BEDZIE. Bo taka prawda - wszystkich zajezdzaja, zyja tylko JAK TU KOMU DOWALIC? Po co wy w ogole istniejecie. Ja sie ciesze ze bede na wschodzie. Niemcy przynajmniej sie zrujnowali i odbudowali a wy jedna ruina - oni was zniszcza do JEDNEGO MURU. Wszystko zachodnie. Wszystko zniszcza - jedzcie se do Rosji - zobaczycie tak bedzie :(

Ja sie nie dam NIGDY. W Polsce chodzilam sobie po szkolach i 2 przedmiotow uczylam i bylo mi BARDZO CIEZKO. No fakt robilam doktorat, ale coz... tego i tak nikt nie szanowal. Wszystko mi zniszczyli - niech im teraz wszystko zniszcza tak zniszcza jak mnie ten doktorat. Bo mam opinie ze wilka budowniczka a bez chalupy i smiech. Nie - ja doktorat pisalam. PISARKA WIELKA i to mi zostanie a wam zycze, zebyscie mieli opinie ze PRZEZ WAS Rosja najechala Europe bo sie nie chcieliscie poddawac USA. A oni? Banda zerek. I czemu nie chce wrocic na amazon. SKoro na zachodzie moze byc Rosja to nalezy Wloszke wyrzucic i moge tam wrocic. Bo kogo jak kogo ale pijanej ILONY sluchac nie zamierzam ani jej meza ktory zabil 3 gejow. On i tak jest ze mna w stanie wojennym za probe zabojstwa, ten drugi gejek byly tez - on tez byly gej. Bo nie chce wyjsc za Niemca a to byly gej. Porozmawiajmy uczciwe - czemu pasuje czlowieka zabic? Po mordercach. Jesli moi rodzice wiedzieli ze daja mnie na morderstwa to byli CUDOWNI naprawde i tyle. No ale taka mam PRZYSZYWANA rodzine. I koniec. Bo niech wyrzuca czarna kwoke i moga byc. Tyle prac roznych - niech zdupia i sama sie wloczy od pracy do pracy - przychodzi meliniara , ciagle to samo. Ta Ilona tez - do dziadka do dziadka. to jej nie przeszkadza ze nie ma stalej pracy? Co ta srulinka bez rodzicow sobie nie mysli. Bo ona ma dziadkow. A ja nie mam rodzicow? A ta Ilona? Czy one maja wszystkie klepy na mozgu? Niech se ich ta czarna zabije - co sie niemi przejmuje. Nie widzi co sie dzieje? Po co jej te dziadki? Wiecie - ja sie nie dam. Kretynki i kretyni. Nie ma. Nie bylo mnie tam - ja sie WSZEDZIE KASUJE. Nikt mnie nie chcial do stalej pracy i koniec. Po co o mnie stoja? A jak skoncza na sznurkach to mam to gdzies. Bo ja jestem nienormalna bo mam MORALNYCH rodzicow taka mam opinie tam i co zamierzam z nia zrobic? Nic - powiesic sie zamierzam i tyle :( Czemu? :( A to musza juz sami wiedziec. Na amazonie wiedza wszystko. Takich rzeczy nie wiedza? Absolutnie. Wszystko wiedza oni. Tak to juz jest :(