Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kjkfnhrnhgtyjf

wygląd sutków w ciąży

Polecane posty

Gość kjkfnhrnhgtyjf

witam, wiem, że podczas ciąży brodawki sutkowe ciemnieją i dlatego chciałabym się dowiedzieć czy możliwe jest ciemnienie najpierw jednej a potem drugiej brodawki, czy ciemnieją obie jednocześnie - pytanie kieruję do dziewczyn/kobiet, które były kiedykolwiek w ciąży

Gość kjkfnhrnhgtyjf
podnoszę

Gość Fiolkaa28
Bez urazy, ale nie masz wiekszych problemow? Nie slyszalam, zeby jakas kobieta sie nad tym zastanawiala. Moje raczej jednoczesnie pociemnialy, ale glowy za to nie dam, chyba sie tak dokladnie nie przygladalam :) A duzo sie roznia kolorem?

Gość kjkfnhrnhgtyjf
po prostu chciałam się dowiedzieć czy zmiany hormonalne są widoczne zawsze na obu brodawkach od razu, czy może zdarzyć się, że jedna zmienia się szybciej od drugiej, ale widzę, że na kafeterii nie ma co liczyć na poważne odpowiedzi

Gość Fiolkaa28
W takim razie spytaj polozna albo ginekologa, powinni miec wieksze rozeznanie.

Gość ja tam nie słyszałam żeby
jakieś zmiany dotyczyły się tylko jednej piersi. Moim zdaniem to sprawa o którą warto spytać lekarza. :)

Gość kjkfnhrnhgtyjf
jejku, ja nie jestem w ciąży, chciałam jedynie z ciekawości się dowiedzieć od wydawało mi się doświadczonych w tej kwestii kobiet, czy miały coś takiego czy nie. Nie będę specjalnie się umawiać do lekarza, żeby pogadać o tym o co i tak trzeba by było zapytać kobiety w ciaży. pozdrawiam