Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

promykkk

W oparach kawy i dymie fajek krotkie historie z realnych bajek.

Polecane posty

o czym? ktotkie historie z realnych bajek .. dokladniej sie nie dalo.. ale prosze trzes mna o tak tak :P

Gość Abigal
Nie da rady milczeć...uwielbiam otrzęsiny ...takie mocne ostre ...promyk bo w końcu pomyślę że Ty to ja ....hahaha

Gość potrzasam wami
to sie obie spotkajcie, bo widac macie wspolny temat, ale...co nas to wszystko obchodzi? (sic!)

Gość potrzasam wami
gwoli wyjasnienia - ja to nie facet 36 Ciekawe jest na kafe zycie, jakieś problemy, czyjeś tycie ale tam też jest świat jak powiedział kiedyś brat trzeba wyjsc do ludzi gdy nam sie nudzi

Gość Abigal
potrzasam wami...mdli mnie już od otrzęsin...trochę zwolnij uścisk:-) Czyś facet 36 czy nie? jakie to juz ma znaczenie? Swych długich włosów rwała z głowy nie będę, tutaj bawię od wczoraj ...nie licząc kilkuletniej przerwy. Promyk ....:-) :-*

A ja kochana jestem od... hmmm nie pamietam i nie chce mis ie szukac, wdowa niedoszla Panna Mloda, choc na drugie mam a raczej pierwsze tylko sie troche przesunelo na drugie LUCJA i witaj Abigal :-* :-* :-* i ja swoich wlosow nie rusze, jedynie co moge powachlowac rzesami :)

Gość Abigal
To my obie piękniuśkie.:-) Promykk, do ludzi trzeba wychodzić nie tutaj szukać szczęścia czy poniżenia. Życie jest nieprzewidywalne i często zaskakuje, my jesteśmy tym życiem ,uzupełniamy się nawzajem ...my i ono. Czasem podłe tak okrutne,że chciałoby się powiedzieć...idż precz...a potem jednak przytulić. Chyba już pora mi wyjść z kafe nie chcę tutaj bywać. :-)

Gość 0hkhb
i gdzie ten slynny michas udajacy kasanowe?:D nastepne kotki gladzi ?:D