Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

promykkk

W oparach kawy i dymie fajek krotkie historie z realnych bajek.

Polecane posty

Gość refforma_..
Może o zależności ciśnienia od głębokości?

moze byc cisnienie nie ma nic wspolnego z glebokoscia, przynajmniej u mnie w domu

Gość refforma_..
Musi mieć, fizyka jest nieubłagana. Miły Pan :) na pewno chętnie posłuży Ci radą w kwestii każdej. Moja uprzejmość jest tylko dla uprzywilejowanych 🖐️

o tak o tym o czy powinien.. jedyny jezyk ktory nie klamie, to jezyk naszych mysli :) wiec ide za ciosem i zapytam w takim razie co Ciebie satysfakcjonuje?

Gość refforma_..
Zresztą ja już z tym panem rozmawiałam dzisiaj :P. Bawcie się dobrze :)

"w takim razie co Ciebie satysfakcjonuje?" Pytanie wymagające raczej obszernej odpowiedzi, a że na taką nie mamy tu czasu (ani ochoty jej budowania) powiem przykłady rzeczy jakie wzbudzają we mnie satysfakcję: - powodowanie u ludzi (zwłaszcza kobiet) uśmiechu - wykonanie dobrze jakiegoś zadania - porządne najedzenie się ;) To tak 3 rzeczy na prędce.

u mnie to bardziej skaomplikowane, gdz jestem osoba w zwiazku z samotoscia choc w tlumie ludzi

i tu z przykroscia stwierdzam jestes w bledzie, a czy to stan przejsciowy? napewno ale to taki z tych dlugo trwalych, nie ubolewam z tego powodu, raczej akceptuje

rzeczywistosc to dla mnie scena, i tu jestem na pozycji wygranej gdyz jestem profesjonalna aktorka, co wskazuje ze bedzie zle? kolejna maska ktora musze zakladac codziennie rano

myslac ze moja samotnosc jest spowodowana brakiem partnera.. dlaczego nie przejsciowy, bo nikt i nic nie zmienia sie na lepsze raczej poglebia

relacje miedzy partnerami, jesli w zwiazku zaczyna pojawiac sie brak zrozumienia, czyli brak tresciwych rozmow ktore cos wnosza w owy zwiazek, to z czasem jest to tak "oficjalne" ze ciezko aby nagle zmienilo sie na cos zupelnie odwrotnego

:) świetny tytuł... Mam rozumieć, że ten topic ma być taką "przechowalnią dusz"?

Panie facet36 dziekuje, alez tak tak mala przechowalnia ( mile okreslenie )