Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość beznadziejkkakakaka

co o tym sądzicie?

Polecane posty

Gość beznadziejkkakakaka

skonczylam studia wyzsze, mam hobby, umiem jezyki- angielski, niemiecki, francuski, esperanto no i oczywiscie polski. poczucie wartosci zeroe...:( nie jestem brzydka ale schorowana co powoduje, ze mam mnostwo defektow np straszne żylaki :( brzydko wygladajace:( strasznie mnie to zalamuje;/ co gorsza nie wiem czy faktycznie jestem nikim czy tez sobie to ubzdurałam,,..

Gość beznadziejkkakakaka
sama :) szlifowałam jak byłam w niemczech z chłopakiem, ktory był z brazylii i umial bardzo dobrze:)

Gość beznadziejkkakakaka
ale co mi z tego jak przez wieksza czesc zycia czuje sie nikim? a Wy nie umiecie zadnych jezykow, nie skonczyliscie studiow a potraficie (i sami siebie tak postrzegacie) przedstawic siebie w samych superlatywach. I kto ma lepiej? :)

O przepraszam ja umiem, i to nie tylko Polski :D, i studia też skończyłem... ale 4 języki obce to poza moją ligą. Natomiast co do samooceny to fakt, mam wysoką. I dziwię się, że Ty takowej nie masz. Powinnaś patrzeć na fakty, a one wskazują, że jesteś cholernie wykształcona.

Gość beznadziejkkakakaka
hehehehe:) może masz rację,że zawyżam;d ktoś musi nadrabiać;d a dasz wiarę,że francuskiego, niemieckiego i esperanto nauczyłam się w ciągu trzech lat? Na raz? Mała ciekawostka- jestem w mensie ale watpię,żeby to o czymkolwiek świadczyło.

Gość beznadziejkkakakaka
no widzisz:) w takim razie może nie masz wysokiej samooceny ale prawidłową?;)

"Mała ciekawostka- jestem w mensie ale watpię,żeby to o czymkolwiek świadczyło." A teraz mi wytłumacz w sposób racjonalny... tak, racjonalny, skąd w takim razie niska samoocena skoro fakty wskazują na to, że powinnaś mieć wysoką. "w takim razie może nie masz wysokiej samooceny ale prawidłową?" To zależy co rozumieć po pojęciem prawidłowa. Wg. mojego standardu to tak, jest ona prawidłowa :)