Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wejdź i sprawdź

Podoba się wam ta sukienka??

Polecane posty

Gość wejdź i sprawdź
Nikt nic nie podpowie?

Gość maturks4
Preferuję jednak coś z rękawkami. Niezależnie od tego ile lat ma kobieta/dziewczyna, przedramiona są taki sobie "optyczne". Poza ty, jako mężczyzną, lubię się trochę domyślać, a nie mieć wystawione wszystko...

Gość pretensjonalna_
jeżeli chcesz wtopić się w tło to jak najbardziej. ostatnio byłam na weselu i jako jedyna nie miałam kreacji różowej bądź fioletowej co mile zauważyło kilku panów :) kobiety, dajcie sobie spokój z tym RÓŻEM! sukienka ta byłaby ładniejsza w odcieniu błękitu/turkusu/czerwieni/zieleni lub ewentualnie szarego(chociaż to nie kolor na wesele). popieram wypowiedź maturksa4.

Gość pretensjonalna_
wypadkową jest fiolet jakby nie patrzeć ;) ja miałam zwiewną białą sukienkę w czarne wzory z takimi srebrnymi... z takim czymś drobniutkim, że się mieniło, gdy się kręciłam ;) także klasyka zawsze będzie w modzie i polecam znaleźć coś oryginalnego w jakimś mniej znanym sklepie niż kupić sukienkę w sieciówce jak H&M, bo może być niemiłe rozczarowanie, że jakaś inna zaproszona kobieta będzie miała taką samą, a pięć pozostałych też postawi na "modny" pudrowy róż. jeśli coś jest modne i nosi to miliony osób to przestaje to być modne.