Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niudacznica zyciowa i tyle

jestem posrańcem, nieudacznicą i paszkwilem

Polecane posty

Gość kot szorstkowąsy
nieudacznica ale ja mam powyżej 30 i mieszkam z matką to chyba coś znaczy??? :D

kot to kwestia samopoczucia w zaistniałej sytuacji, jak Ci jest dobrze to olej sprawe ja mam wymagania co siebie, ale nie robie nic w kierunku tego aby je osiagnąć co do mężczyzn tez mam wymagania, ale i tak ostatecznie każdego uwazam za zdrajce, kłamce i oszusta -jakoś muszę dbac o swoje ego

coz, nie chciałabym dzielic podobnego losu, ale z moimi zdolnosciami to kto wie czy za 10 lat nie bede wteranka kafeteryjną

Gość kot szorstkowąsy
nawet jestem zadowolony, że nie mam kobiety bo mnie nie stać nawet na kino ale wymagania mam nadal jakoś muszę dbać o moje ego ;)

w dodatku wściekle wkurwiaja mnie ludzie na dłuższa mete chyba jestem skazana na samotność nie mam alkoholu, ani łysia

dobre wytłumaczenie potrafi uspokoic wewnetrzne dyjaboły

Gość kot szorstkowąsy
ja się jakoś dogaduję byle mi nie rozkazywali bo wtedy wkurwiam się i w końcu dochodzi do konfliktów

kot jakie to wymagania? nie kazda laska lubi chodzic do kina

Gość kot szorstkowąsy
biesy nawet

ja jestem fajna ale na krótka metę, nawet nie o rozkazywanie nie chodzi. Nie wiem, albo ja jestem nudna albo oni mi sie szybko nudza i urywam kontakt. Straszne mnie drażnią, dlatego moja najlepsza kumpela mieszka 100 km ode mnie

biesy, czorty cały piekielny motłoch

Gość kot szorstkowąsy
jakie? może wyglądać np jak kate moss może mieć marny biust byle była jakaś taka sexy umiała się fajnie ubrać, nosiła wysokie obcasy, malowała się i przy tym wszystkim nie była durna, nie chciała wychodzić za mąż, czytała jakieś książki, żebym mógł z nią pogadać i oczywiście żeby połykała i uwielbiała mnie i wystarczały jej spacery nim znowu jakąś pracę znajdę :D to tak mniej więcej

spoko, znajdziesz może taka tylko z tym połykiem moze być róznie :D tak sobie mów, albo zapisz nie na nlp i zmanipuluj sobie dziunie na swój ideał

ok, nie zapisz bo to drogie ale poczytaj o tym

Gość kot szorstkowąsy
wiesz ja też bardzo szybko zrywam kontakty, mało kto mnie intryguje albo po prostu nie chce mi się utrzymywać kontaktu to jest po prostu tak, że ludzie poprawnie zsocjalizowani w sposób naturalny szukają kontaktów z innymi tacy jak ja nie odczuwają takiej potrzeby lub jedynie w niewielkim zakresie i wskutek tego nikt nie utrzymuje ze mną kontaktów bo ja po prostu sam się skreślam z listy jego znajomych i tak w kółko

ja nie wiem własciwie dlaczego nie potrafie z kims na dłuższa mete wytrzymać, czasem mysle że mogłby ktos się taki pojawic, ale musiałby byc niezwykle tolerancjny dla mnie jestem raczej cięzkim społecznym przypadkiem, az mi się nadb tym pracowac nie chce

Gość kot szorstkowąsy
mówisz nlp jestem podobno całkiem bystry więc może to jest pomysł :D połykanie musi być bo bez to jakoś tak się potem smutno robi :classic_cool:

najchętniej widziałabym swoje zycie tak: robie to co chce, mam małe skromne mieszkanie, przyzwoita pracę, faceta pare razy w tyogdniu (żeby nie mieszkał ze mna) znajomi od iprez i z jedna bliższa osoba i basta nie chce duzo a nie mam nic

bez połyku najpierw, bo potem jak połknie bedziesz widział że moze cie czyms zaskoczyc, a tak? na pierwszy strzał połyk to dopiero nuda

Gość kot szorstkowąsy
z pewnością takie cóś jak my musi być lubiane bardzo lubiane aby ktoś chciał z nami wytrzymywać nas trzeba wielbić i mieć rozum aby nie deptać po odciskach i jednocześnie nie pozowlić abyśmy wleźli na głowę trudno taką osobę znaleźć gdy się nie prowadzi życia towarzyskiego, trudno w ogóle kogoś znaleźć gdy się nigdzie nie chodzi i jest się raczej zamkniętym w sobie może gdybym miał przyzwoitą pracę za przyzwoite pieniądze, której bym nie nienawidził, to jakoś bym lepiej funkcjonował ale znajdź tu taką pracę, znajdź jakąkolwiek, która nie byłaby dnem i mógłbym ją wykonywać...

Gość kot szorstkowąsy
widzę podobnie swoje życie z tym, że ja mógłbym mieszkać z dziewczyną, może nie od razu ale mógłbym gdyby to była ta właściwa połyk to tylko początek jak lubię różne perwersje więc nudno nie będzie, przynajmniej przez pierwsze 3 lata

zgodzę się z tym wielbieniem i jednoczesnym trzymaniem w ryzach, potrzeba jakiejs dłoni która klepnie w pysk i postawi na nogi przy jednoczesnym zachwycie ale sa czaty, tam się błąkaja różne szkitki, niekoniecznie szałowe ale moze sie wbija w te powyższe pkt co do pracy to sadze ze mało kto wykonuje to co go nie wkurwia, wiec się bierze co jest , w naszym zacnym kraju to chyba niemozliwe aby miec godna pracę

no jesli połyk ma byc przedwstępem to rzeczywiście lepiej wiedziec czy dana panna to lubi ja nie mogłabym mieszkac z facetem chybabym zepsuła wszystko mój facet musi byc- brzydki co by go zadna kobieta nie chciała, musi miec uraz do kobie (ale ja mam być wyjątkowa i ma mnie kochac nad zycie bardziej niż siebie), musi mieć fobie społeczna żeby nie wychodził z domu, nich bedzie pisarzem- albo niech nie pracuje jak bedę bogata będe go utrzymywać, ma być inteligentny, ma mnie wspierać i pozwalac na imprezy i mieszkać pare ulic dalej

widze że nawet w nicku się pomyliłam :O ide znów jarac, tylko to mi zostało

no i zali ciag dalszy

no, teraz moge kontynuować generalnie jest całkiem źle w dodatku bardzo źle

chyba mi się znudziło, ale ja tu jeszcze wrócę ja.

Gość kot szorstkowąsy
ja się też nieco zmęczyłem twoje oczekiwania co do mężczyzny niestety są po części straszne ale kupy się trzymają co tu dużo gadać mamy nasrane w głowach :O lubisz imprezy? to znaczy że utrzymujesz jakieś kontakty z ludźmi? chodzi ci o chlanie? ja zamiast chlanie mam perwersyjny seks i jakoś mi w tym kierunku poszło to też ucieczka

to jednak bywa męczące, ilez można marudzic. Ale znalazłam wódkę, wódka i kompot to naprawde dobre połączenie, zdrowie, 🖐️ czy lubie imprezy, widzisz to taka skrajność z jednej strony nie znoszę ludzi, natomiast lubiejaksię kręci koło mnie dużo, kiedy jestem w centrum lubie pic,ale przy ludziach się nie zalewam lubisz seks, ale chyba musisz dbac o czestotliwość bo byś sfiksował niestety, chyba mamy mocno nagnojone pod beretem

mam jakis tam kontak, ale nie łatwo mnie na impreze wyciągną, zreszta, powalone to wszystko już mam dobrze w dyni i raczej mam gdzieś całe swoje nieudacznictwo