Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niudacznica zyciowa i tyle

jestem posrańcem, nieudacznicą i paszkwilem

Polecane posty

ja bywam bardzo bezczelna ale to wcale nie znaczy że jestem taka pewna siebie u że tak miłuje siebie jestem znerwicowana i wyżywam się na wszystkich w koło

Gość kot szorstkowąsy
to może jesteś równie paskudna jak np kate moss a ona jakoś sobie poradziła i nawet jej wmawiają jaka piękna i mnie się tez podoba też sobie dałem wmówić i z pewnością dramatów Witkacego nie czyta sama jest jednym wielkim dramatem

ja Ci dam konkretne rady. idź do pracy w sklepie albo coś w tym stylu. idź do dermatologa po izotretynoinę np. Izotek lub inny lek, substancja czynna ta sama. zarób na operację plastyczną i zmień to co Ci najbardziej przeszkadza. idź na depilację laserową. zmień okulary na soczewki kontaktowe. idź do psychiatry po sertralinę np. lek o nazwie Asertin, poczujesz się lepiej i będziesz miała mniej napadów obżarstwa. to na początek:)

Tak jak mówie, cóz z tego ze czytam to i owo, kiedy mam pusta czachę (za duże ilosci alkoholu) i serio, jestem głupia Witkacy może nie podaje mi ręki, ale stwarza nowe światy w których sie dobrze czuje

nie mam az takich syfów zeby jesc izoteki- zalezy w jakiej fazie cyklu jestem mam dwie oferty pracy, ale nie chce w żadnej pracować bo się do tej pracy po prostu nie nadaje depilacja laserowa o kant tyłka robić, na opercaje mnie niestac- zresztą nóg mi nie wydłużą (chyba że w Chinach) ale piersi mogłbabym sobie wstawić- tylko nie mam peniedzy

tez szukam tego szumnego piekna w kate moss, ale ni cholere nie mogę znaleźc ja mam ciężką urode, tzn albo tak albo nie i często raczej na nie ;)

ide palić, potem wróce (pewnie nie będe miała do czego)

Gość kot szorstkowąsy
no cóż mamy jakąś już określoną konstrukcję i ciężko jest to zmienić ludzie z dobrymi radami nie mają zazwyczaj pojęcia, że najmniejsze zmiany są dla nas wyzwaniem niebotycznym bo brak nam tego co najważniejsze rzetelnej motywacji niska samoocena rujnuje nas u samych podstaw każdy/każda z nas jakoś tam funkcjonuje raz lepiej raz gorzej jedni piją inni nie jedni gapią się godzinami dniami tygodniami w sufit inni czytają byle tylko jakoś przepędzić dni, które są męczące bo mieszkamy w piekle naszych niemożności sprzecznych pragnień albo już tylko w pustce zmęczenia samymi sobą........................................................

nie jestem na garnuszku i kazde moje wyjscie jest opłakane,lamnetowane i kontrolowane z a j e b i s c i e ale to ze chleje i rzygam to nikogo nie obchodzi (nikt nie widzi)

Gość kot szorstkowąsy
ja chociaż nie palę :classic_cool: wracaj wracaj będziemy tu obnażać się i biczować to przecież lubimy najbardziej :D

rzeteknej motywacji-- mimo jasno zwizualizowanego celu- jest to typ człowieka, który musi znacznie ciężej pracować nad sobą i swoimi ew. transformacjami niż ktokolwiek inny gdybym znała kruszec i projekt siebie, nie wahałabym sie ingerować w siebie, jednak muszę uważac żeby siebie bardziej nie podkopać i nie pogrążyc, co nie znaczy że siedze z zamkniętymi oczyma i snie o innej mnie.

Gość kot szorstkowąsy
z tego co piszesz wyłania mi się obraz następujący jednak jestem bardziej posrany i niewydarzony :)

ie ma t jak taplanie sie we własnym psychicznym bagienku

kot- nie mozesz byc bardziej, bije wszystkie niewydarzone dusze na łep, serio

mam lat 23 studia nie ważne powiedzmy że gdybym dostała taka prace to maks 1000 zł zarobie do tej pracy nie jestem stworzona, bo jestem nieodpowiedzialna

bo wielce realizuje swoje pasje, które pochłaniaja moje comiesięczne wynagrodzenie

Gość kot szorstkowąsy
oj polemizowałbym bo jestem od ciebie sporo starszy i dosłownie niczego nie osiągnąłem no może poza tanim samochodem mieszkam z matką :D studiów nie skończyłem i też czytam :D jedno tylko tutaj mnie pogrąża - nie jestem prawiczkiem :O

jak nie znajde nic innego, to pójde do sklepu, ale boje się chyba trochę ludzi w takich miejscach, to prawdziwe bestie- oni wtedy raczej nie czuja nie mysla wykonuja wydaja kase i licza pieniądze wówczas nie widzą drugiego czlowieka

Gość kot szorstkowąsy
aha nie mam pracy i szukam raczej kiepsko przesypiam całe dnie i najchętniej nie wychodziłbym z domu tym bardziej że nie stać mnie na jakiekolwiek wyjścia no może na spacer

Gość kot szorstkowąsy
jeszcze muszę dodać, że mam wymagania wobec kobiet :D

po co się przyznajesz że nie jestes prawiczkiem, naprawdę przegrałes w tych biegach te pasje szczeście mi niesłychane dają, może nie dadzą mi faceta i kopy kasy ale dzika satysfakcje że robie cos dla siebie

Gość kot szorstkowąsy
to dobrze bo przynajmniej nie biadolę na ten temat ale przez to nie mogę być już zupełnym przegrańcem i muszę nadrabiać w innych dziedzinach ;)