Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

basiiuniia23

Objawy Ciąży przy 2 dziecku?!

Polecane posty

Witam, Obawiam się ze jestem w wczesnej ciązy ponieważ spóźnia mi się miesiaczka 6 dni. Jeżeli bym była to w 3 tygodniu - bardzo się boje, bo mam córeczke 6-miesieczna . Zastanawiam się czy objawy sa takie same jakie ja miałam w 1 ciązy czy moga wystapic później Zrobiłam dziś rano test - jedna kreska ( uff.. ) ale dlaczego mi się spóźnia. Dodam ze zawsze uprawiałam bezpieczny seks z Gumka. Czy jest mozliwe ze pekła a my nie wiedzieliśmy.

Gość miewam to samo ...
hej> Jesli sprawdzasz gfumke po kazdym seksie to nie jest mozliwe przeoczenie peknietej, bo peknieta jest po prostu pusta, jesli dbasz o antykoncepcje to sprawdzasz to i siebie czy nie masz czasem po seksie czegos w srodku. W innym wypadku owszem, moglas przeoczyc. Z drugiej strony, po 6 dniach od terminu okresu napewno test wyszedlby pozytywny, wiec bez obaw, czekaj na okres ;)

Często kochamy się wieczorem kiedy nasza córeczka już śpi i przy zgaszonym świetle partner zawsze dotykał przy zdejmowaniu zbiorniczek na plemniczki i nic nie wskazywało na naruszenie gumki. Mam nadzieje ze dostane miesiaczke jak najszybciej. Dlaczego mi sie spóżnia nie stosuje zadnych diet drastycznych ani stresu nie ma...!! Dziwne...!! Co robic... Czekac...

Gość ta jedna ma tu racje
boshe dziewczyno a skad my to mamy wiedzec? idz do ginekologa

Gość ta jedna ma tu racje
przyczyna moze byc wiele i nie koniecznie musza oznaczac ciaze ile ty masz lat 5

Gość gfedshytgrfedsw
Ale Basiunia przecież pół roku po porodzie nie mozesz mówić o regularności cykli! Więc nie ma mowy o tym, "że się spóźnia". Ciaża to burza hormonalna i miesiączki dopiero normują się po porodzie/karmieniu peirsią. Pewnie nie jesteś w ciąży (test, zawartość gumki). Nie bój się, okres przyjdzie i ma prawo być nieregularny.

gfedshytgrfedsw Dziękuję, chyba jestem przewrazliwiona pewnie dlatego ze nie planuje kolejnego dziecka przez najblizsze 3 lata, bo narazie nie ma na to funduszy. :) Pozdrawiam :)

Gość makakak
to sie ty zabezpieczyaj