Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hmmmmco jest

problem dosyć wstydliwy

Polecane posty

Gość hmmmmco jest

Witam, czy sa tu kobiety , które nie odczuwają podniecenia podczas stosunku ? Już widze te nie które głupie odpowiedzi, więc dajcie sobie na luz Ci którzy mają ochotę się tylko posmiać z tego problemu.

Gość nie ma tu zadnych kobiet
🖐️

Nie odczuwasz podniecenia? Takie coś jest w ogóle możliwe? Może coś z Twoim facetem jest nie tak skoro nie potrafi podniecić własnej kobiety.

Gość hmmmmco jest
hahahahahaahahhhaahaahhhaaa no cóz tylko mnie ten problem dotknął pastuchy niewyrozumiałe!!! ale śmieszne, a żeby Was kiedy ś los źle doświadczył pędzle pierdzielone !!

Gość hmmmmco jest
już kiedyś był taki temat na kafe i to nie jeden także nie pisać że mnie dotknął problem :) lepsze to niż być bez mózgu tak jak reszta wyżej :)

Gość kot szorstkowąsy
nic nowego takich kobiet jest dużo raczej tutaj nie licz na pomoc może seksuolog i trzeba by wiedzieć czy to tak od zawsze czy od niedawna i tak dalej i dalej

Gość musi coś być nie tak z
facetem, a _Sidious_ się nie przejmuj, on odczuwa podniecenie słuchając Jarka K.

Gość hmmmmco jest
nie możliwe,że facet jest winny, bo mam to od początku, tzn. nigdy nie odczuwałam podniecenia z facetami wczęsniej również brak

głupia pindo kto ci powiedział, że lubie kaczora, może mi płacą za pisanie takich bzdur?

Gość nieznajoma onaa
ja z jednym facetem też nie odczuwałam podniecenia :P z innymi było świetnie, ale ten jeden WCALE na mnie nie działał

Jeżeli facet w porządku to kłania się wizyta u seksuologa, psychologa. Może ma to podłoże psychiczne. Ale nie odczuwasz żadnej przyjemności nawet wtedy gdy akcja się zaczyna? No wiesz... pocałunki, rączki w ruch, te sprawy... cały czas sucho i zadnej reakcji?

Gość hmmmmco jest
sidious... no tak za 5zł wszystko nie którzy są wstanie napisac hahahahahhaaha

Gość hmmmmco jest
może źle to ujęłam, potrafię dojść do orgazmu podczas "minetki" (wstydliwy to dla mnie temat)ale naprawdę muszę się skupić mój mąż na szczęscie wie co i jak. ale gdy uprawiamy sex zero odczuć podniecenia, również z wcześniejszymi facetami, zaznaczam że nie miałam ich dużo, ale z każdym było tak samo podczas stosunku nic. wstydzę się o tym pisać a co dopiero pójsc do lekarza i powiedzieć o moim problemie :( :( :(

Nigdy nie spotkałem się z takim przypadkiem kobiety, nie jestem lekarzem ani psychologiem. Tutaj raczej opinia kobiet by się przydała. Od siebie dodam tylko że powinnaś przełamać strach i udać się po pomoc.

przepraszam za śmiech autorkę :( śmiech był reakcją na jej przypuszczenia odnośnie tego, że ktos bedzie próbował sabotować ten topik :(

Gość kurza twarz...
dobra , ja nie czuje bo mam jak studnię bez dna:( nic nie poradze ,że nie ma takiego ...uja na moją dziurę:(