Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dirty bijaczzz

wstydze sie odebrac telefon

Polecane posty

Gość dirty bijaczzz

juz 4 razy dzwonil do mnie facet, tzn. ja mu się podbam i w sumie mi tez sie podoba ale jestem cholernie niesmiala i nie wiem co mam gadac :/ i w ogole jestem załosna :(

Gość MAX 22
A ile masz lat, może spokojnie poczekaj aż dorośniesz.

Gość kot szorstkowąsy
nie wkurwiaj mnie bo się wkurwię nie dość że jestem sam posrany to jest ktoś kto jeszcze bardziej się stara i tym kimś jesteś ty masz odebrać i być w miarę miłą ale bez przesady o czym tu gadać o ciebie gdzieś zaprosi i po prostu tam idz i baw sie powodzenia 🖐️

Gość przyszlamamaxxxxxx
Odbierz. Rozmowa się sama potoczy. Jak coś nie będzie grało to po prostu rozłączysz się pod pretekstem dzwonka do drzwi :P

Gość dirty bijaczzz
ale ja mam 22 lata :/ i nigdy nie mialam chlopaka, a wszyscy myślą ze jestem niezłą suczą a tak naprawdę jestem cicha i niesmiala :/

no to albo się przełamiesz w końcu albo będziesz wymyślać coraz to nowe wymówki..które będą Cię pogrążać 🖐️

Gość dirty bijaczzz
ja nawet dobrej wymówki nie potrafie wymyslec :/ a jak ktos mi się podoba to w ogle tracę rozum (w tym złym sensie) i w ogole nie potrafie swobodnie rozmawiać (co innego z normlanymi znajomymi - jest ok)

Gość dirty bijaczzz
chcialabym być pewna siebie, przebojowa - jak sie zmienic

Dirty bijacz, odbierz jak tylko zadzwoni, nie myśl o tym co powiesz i się nie nakręcaj a zobaczysz, że samo pójdzie

Gość dirty bijaczzzz
tak łatwo wam mówić, trudno mi przychodzi rozmowa, tym bradziej ze koles mi sie podoba i wiem ze ja jemu tez.. on nie daje za wygraną , stara się o mnie już chwile, a ja wciaz udaje ze mi to wszystki lata :/ boje sie zwiazku , nie bede umiala z kims zyc :/