Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość Mam starszego męża

Nakryłam teścia na romansie.

Polecane posty

Gość Mam starszego męża

Nie mojego teścia, bo moi teściowie już dawno nie żyją. Zresztą mam męża 12 lat starszego i "z odzysku", ale nie o tym. Mojego męża poznałam przez przełożonego w pracy (facet starszy o 25 lat ode mnie) a mój mąz to jego kuzyn. Mój szef to teraz jakby moja rodzina. Ma dwoje dzieci, i to właśnie teścia jego syna nakryłam na romansie. Wszyscy mieszkamy w niedużym mieście, a poza tym teść ma firmę, w której pracuje połowa miasteczka. Znam go jedynie z widzenia, jakoś nie mam okazji się z nim widywać. On też mnie raczej wtedy nie kojarzył, bo jak wyszłam za mąż to rodzina mojego szefa była wielce oburzona, ale mniejsza o to. No i właśnie byłam na szkoleniu w innym mieście, siedzę z jakąś poznaną na kursie kobietą w barze i patrzę a tam owy teść z taką młodą dupą. Chłop ma 60 lat a tu taka młoda ruda dupa przy nim. Oczywiście mnie nie widział. Nikomu o tym nie mówiłam. Zresztą to nie moja sprawa. I dzisiaj byliśmy u mojego szefa na grillu i był jego syn z żoną i oczywiście przyszli też jego teściowie. I w między czasie wyszła gadka na temat różnicy wieku w związku. Bo dla niego czyli owego teścia nie do pojęcia jest związek z tak młodą kobietą (czyli mną). Miałam już powiedzieć o tej rudej lasce, ale szkoda mi jego żony. Bardzo sympatyczna kobieta. Póki co powiedziałam jedynie męzowi. On twierdzi tak samo jak ja, aby nie wtrącać się.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować