Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Już mnie odblokowali

Dostałam w prezencie wczasy w Turcji i nie wiem co z tym zrobić

Polecane posty

Serio, dostałam od firmy, której jestem klientką od wielu lat prezent w postaci 8-dniowej wycieczki kulturoznawczo-objazdowej po Turcji do wykorzystania; wrzesień, październik, listopad. Jest TYLKO warunek, że muszę znaleźć drugą osobę, za którą trzeba dopłacić w zależności od miesiąca wyjazdu; we wrześniu od 1900zł. ale np w październiku cena spada do 900 zł. dopłata za drugą osobę! Normalnie koszt tej wycieczki to chyba 7 koła, a ja mam za darmo przelot do Antalyi i z powrotem, nocleg wyłącznie w hotelach 4 i 5* Napiszę program wycieczki, 1dzień wylot do Antalyi, 2dzień zwiedzanie city Myra. 3dzień Likia. 4 Efez 5 Pamukkale i antyczne uzdrowisko Hierapolis; Antalya 7 też Antalya i wieczorna impreza. Wylot z lotniska: Warszawa, Katowice, Wrocław, Poznań, Gdańsk. Jeżeli nie uda mi się znaleźć chętnej osoby na wyjazd to najwyżej mogę odsprzedać po promocyjnej cenie;-) Nie mam gwarancji, że we wrześniu czy październiku znajdę kogoś/bo urlop/bo raz ktoś ma kasę, a raz nie, różnie to bywa! Jak ktoś ma w miesiącu wyjątkowo big wydatki to wiadomo, że jest spłukany. A firma od, której dostałam taki trochę uciążliwy prezent wiarygodna, na rynku od 10 lat! No i co ja mam teraz zrobić?

jest jeden warunek, jesli ktos z was chce kupić ode mnie po promocyjnej cenie wycieczke, musi podac mi numer swojego konta i tymczasowy pin. piszcie do mnie: aga272.kontext@gmail.com

W ostateczności dopłacę tę brakującą kwotę i sama sobie pojadę;-) A Turcy są przystojni?;-) To nie jest prowo! Serio też jestem mega zaskoczona!:-)

Gość Kosior
ludzie nie odpisujcie, to prowokacja, sprawdzilem ip tej idiotki, ona ciagle wymysla nowe tematy, ciagle zmysla nie dajcie sie wciagnac

Kosior i kto wyszedł na idiotę?;-) Co ty tak ustawiasz wszystkich po kątach i to na kobiecym forum?! Nie możesz sobie dupy znaleźć, że tak nienawidzisz kobiet? Chyba, że jesteś odmiennej orientacji no to sorry;-) Z tym numerem konta to był PODSZYW! A Kosior właśnie pali zioło;-) więc możecie go olać;-)

mam nadzieje poznać tam jakiegoś ciapatego, popuścić mu szpary i przywieźć trochę wirusa do kraju

Powyżej też był Kosior już mega najarany i sfrustrowany(chyba mu nie staje;-)) Możecie go dziewczyny spokojnie olać;-)

Powyżej chcesz zasponsoruję ci Viagrę, jeżeli cię nie stać?;-)

Gość bzduraaaaaa
7 kol?? bzdura 8 dniowa wycieczka jest wlasnie w granicach od 900 do 1900 zl zaleznie od miesiaca :]

jestem w ósmym. jaka jest zniżka?

Znalazłam taką informację w necie! 7tys. Sprawdziłam hotele 5* i taka kwota jest podana! Ja dostałam tę ofertę od firmy akurat odzieżowej Bon Prix! Od wielu lat kupuję ubrania z katalogu. Nie wierzę żeby poważne firmy robiły ludzi w wiadomo co;-) Ale spokojnie ja jeszcze sprawdzę tę ofertę!-też nie jestem pierwsza naiwna;-) Dopiero dzisiaj ją dostałam więc take it easy;-)

A ty Kosior sprawdź lepiej IP swojego mózgu! Na pewno jest wysoki;-)

Jeszcze jedno Kosior chłopczyku;-) Nie wcinaj mi się na drugi raz w mój temat! Jestem na forum kobiecym i zwracam się z pytaniem do forumowiczów, a nie do ciebie! Znajdź sobie forum dla facetów! Ale jak to mówi Jerzy Stuhr: niektórzy mają "wyobraźnię kury";-) Kończę ten temat pod tym nickiem!!!

Gość ty masz wyobraźnię kury
jeśli myślałaś, że ktoś ci poda swój pin.

Wróć do szkoły i naucz się czytać analfabeto! Wyżej napisałam, że to podszyw! A że ty masz dostęp do IP to dobrze o tym wiesz pracowniku Kafe!;-)

Gość kobieta25lathbg
chetnie pojadę...jakby autorka byla facetem to odpada...czy to biuro turystyczne i kto to organizuje.chetnie bym pojechala jedyne obawy to leki ze mnie wywiozą gdzies albo w cos sie wpakuje..Turcja to dosc specyficzne mieisce..W gre wchodzi pazdziernik

Spoko jestem kobietą ale kobiety mnie nie interesują w "tym sensie";-) więc z mojej strony nic Ci nie grozi;-) Ja sprawdzę wnikliwie tę ofertę! Kolega mi powiedział taki komplet, że jestem lepsza niż Rutkowski;-) Mam tego pecha, że jestem atrakcyjna i też przyczepiają się do mnie różni idioci:-( Moja znajoma była z koleżanką w Turcji, mówiła, że jest super:-) Tylko ona jest trochę crazy i chodziły sobie w nocy po dyskotekach, ona wogóle nie ma instynktu samozachowawczego ale do tej pory nic jej się nie stało złego;-) A wszystkich facetów jakich miała to tylko Italiano!-Polaków nie uznaje wogóle;-) no ale bardzo dobrze zna język włoski i z jednym Włochem była już nawet zaręczona;-) Spoko znam realia i dokładnie wszystko sprawdzę! Idę już spać dobranoc:-)

Dostałam bardzo szczegółowy regulamin i przeczytam go jutro, bo jest tego bardzo dużo! Tylko potrzebny jest paszport i za wizę turecką 15 dolarów od osoby. Organizatorem jest biuro podróży z Warszawy PREMIO TRAVEL infolinia: 801 800 098 strona www.premiotravel.pl temperatura w październiku 27 stopni-fajnie;-) Sponsorem wycieczki jest między innymi firma bon prix do której też zamierzam zadzwonić, żeby potwierdzić wiarygodność tej oferty! Pzdr

tez to dostałam :P czuje tu mocno ukryte koszty :P

Epona z jakiej firmy dostałaś tę ofertę? Przed chwilą dzwoniłam do Bon Prix i ta oferta jest wiarygodna! Zapytałam czy wszyscy klienci dostali taką ofertę, otóż nie! Ja zamawiam u nich naprawdę dużo, odzież, pościel itd. Czasem na duże sumy! Nie lubię chodzić na zakupy do Galerii, a tu mam sprawdzone markowe oferty w przystępnych cenach i jestem zadowolona:-) Zamawiam też z HALENS -wcześniej Quelle. Zapytałam też czy te hotele 4* i 5* to nie żart ale okazuje się, że nie-jest to też prawda:-) Wszelkie opłaty wstępu ujęte w programie wycieczki są już w cenie! Ukryty koszt to chyba te kolacje w formie szwedzkiego stołu ale tu nie ma obowiązku, nie każdy je kolację;-) Poza tym jedzie się, żeby jak najwięcej pozwiedzać, a program jest interesujący:-) W cenie jest korzystanie z basenów, saun i łaźni na terenie hoteli, tu nic się nie dopłaca! Jeżeli ktoś jeszcze dostał podobną ofertę to napiszcie co o niej myślicie?

Na te wulgarne podszywy osobnika o nicku Kosior nie zwracajcie uwagi! Pokazał tutaj swoją kulturę;-) On twierdzi, że jest pracownikiem Kafe i ma dostęp do numerów IP klientów! Kogo wy zatrudniacie na tej Kafeterii?!? Mało powiedziane, że to jest mega żałosne zachowanie!!!

Do kobieta 25 ja jedyną obawę jaką mam to lot, ostatnio więcej samolotów się rozbija zamiast normalnie wylądować!:-( Mam uraz chyba po tej katastrofie pod Smoleńskiem:-( Ale w wypadku samochodowym też można zginąć, tu nie ma reguły!

Do kobieta 25 ja jedyną obawę jaką mam to lot, ostatnio więcej samolotów się rozbija zamiast normalnie wylądować!:-( Mam uraz chyba po tej katastrofie pod Smoleńskiem:-( Ale w wypadku samochodowym też można zginąć, tu nie ma reguły!

Napisałam ostatni post jeden raz, dziwne skopiował się?;-) Co do poprzedniej wypowiedzi to nie jest ważne jak długo się żyje ale jak się żyje!:-) Chyba będzie najlepiej jak pojadę sama. Nikt nie będzie miał do mnie pretensji, że hotel jest np.4* a nie 5* i takie tam duperele. A jak samolot się rozbije to przynajmniej nie będę miała nikogo na sumieniu! Ja się nie boję, drugi raz taka okazja mi się nie trafi, bo nie będę rezerwować hoteli 5* za własne pieniądze, mam ważniejsze wydatki! Widzę, że mało osób dostało taką ofertę, bo nikt nic nie napisał? Ja do tego typu ofert też zawsze podchodziłam sceptycznie ale ta jest wiarygodna na szczęście:-)

Dzisiaj się rozbił kolejny samolot w Brazyli! Czy to jest normalne, że prawie co drugi dzień są katastrofy samolotowe i tyle ludzi w nich ginie?!

Gość Agat322
Bardzi fajny prezent, ciekawe jak z niego skorzystałaś? Ja marzę o podroży do Turcji, póki co przeglądam oferty na różnych stronach np. na allinclusive.com.pl, bo szukam czegos specjalnego dla mnie i mojego męza.

Gość romeo58
hmm widze że firmy chojnie rozdają te wyjazdy ja dostałem od Reader's Digest 8-mio dniową rajze po Turcji i prawde mówiąc sam niewiem co o tym sadzić czy po zsumowaniu kosztów nie wyjdzie z dziurawego na przebite?

Gość żałosna reklama BON PRIX
NIE dajcie sie nabrac ":O

Gość gość
Ja nic nie kupuje w BON Prixsie i też co chwila zawracają mi gitarę. Dajcie sobie spokój to kant,porównajcie oferty w innych biurach jest o 80 % taniej i wybierasz co chcesz. To oferta dla debili. Pozdrawiam