Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość buuuuuuuuuuuuuuuuuuuu:(

skonczylam 32 lata

Polecane posty

i czuję się stara brzydka, samotna, coraz to więcej zmarszczek widzę, czuję, że nie mam szans na zalożenie rodziny. Czuję sie po prostu fatalnie, boję sie samotnosci ze zdwojoną siła

nie ma nikogo kto sie podobnie czuje? wszyscy sa szczesliwymi malzonkami w tym wieku??:( czuje sie jak wielki nieudacznik zyciowy...

chce miec u swego boku kogos kto mnie pokocha, przytuli gdy jest mi zle. moze jestem popaprana ale chyba potrzebuje tego kazdy? Tak jestem nikim wsrod tlumu, chce sie czuc potrzebna i kochana

Gość jfojsopjf
no ale jaki masz problem? skąd brak faceta? Nie jestes ładna, wygadana itd. czy stawiasz na karierę? Czy moze sa jakies inne powody? Jak to było z twoimi relacjami z facetami? Moze kręci się ktoś w pracy kolo ciebie?

hmm jestem taka sobie , faceta mialam niejednego. Mysle ze ejstem zbyt niesmiala i strasznie zakompleksiona...nie potrafie sie usmiechnac do mezczyzny

kreca sie kolo mnie zonaci chcacy zaciagnac mnie do lozka lub staruchy za przeproszeniem i bez urazy...

Gość jfojsopjf
no kochana sama sobie przeczysz - niby nieśmiała ale faceta miałas niejednego - czyli nie jest tak źle - nie tylko przebojowe piękne laski maja facetów- zreszta widzisz to sama na ulicy ze czasmi dziewczyny naprawde nieciekawe z wyglądu maja facetów (fakt faktem że ci faceci też nieciekawi ;P) dlaczego rozpadały się twoje związki? Tu jest pewnie jakis problem

Gość b.e.a.t.a
Nie lam sie, ja skonczylam 37. Uzywaj kremu z filtrami na twarz, dobrze sie odzywiaj i pij duzo wody, to zmarszczek tak szybko nie przybedzie.

teraz juz za pozno...... porzadni pozajmowani....a ja juz nie peirwszej mlodosci, kto sie obejrzy za takim rupieciem jak ja:(

Gość jfojsopjf
wiesz masz 32 lata a nie 62 więc nie jest taka masakra jeszcze - a może poszukaj młodszego tak ze 3 -4 lata - po wielu znajomych parach widze że to sie świetnie sprawdza a w tym wieku jest wielu wolnych facetów

Gość OneTwo
Zgadzam się, z każdym Twoim stwierdzeniem. To wszystko prawda.

Gość ja dzisiaj sonczyłem
35 lat i jestem prawiczkiem

Gość b.e.a.t.a
No wlasnie, na mnie jakos tylko mlodsi leca. Ci starsi uganiaja sie za 20-latkami :)

Gość krups
w średniowieczu kobiety tak długo nie żyły, według średniowiecza już jesteś staruszką :)

faceta mialam niejednego kilka lat temu , od 7 lat z nikim na randce nie bylam (od czasow niemilego rozstania). Kiedys bylam bardziej smiala, moze i niegrzeczna smiem rzec......nigdy nie podrywalam, to mnie podrywano , zamiast wybierac porzadnych mezczyzn to ich odrzucalam a dawalam sie skusic thypowym kurwiarzom, bylo sie mlodym i glupim, tyle zlych decyzji......mam ZA SWOJE I JUZ, LOS MNIE POKARAL

Gość jfojsopjf
eee tam maruda z ciebie - facetów jest w tym wieku więcej więc masz szanse ale widze że ty z tych co tylko narzekają - sam nie przyjdzie jak ty do ludzi nie wyjdziesz - w pracy nikogo sensownego? To zaloguj sie na jakimś portalu, zapisz sie na jakis kurs, może wyjdź gdzieś z wolnymi znajomymi

pracuje wbabskim gronie i nie marudze...nawet nie amszpojecia jak bardzo jestem zakompleksiona.....chocby nie wiem jaki facet zwrocil na mnie uwage to ja mysle ze sie nasmiewa. Kompletnie nie wierze w siebie!!! siedze w domu bo nie mam z kim wyjsc....naprawde ejstem w czarnej d u p i e!:(

Gość jfojsopjf
kobieto - jak się bardziej otworzysz to poznasz tylko miej oczy szeroko otwarte i uśmiechnij sie czasem, i postaraj sie być mądrzejsza i nie wybieraj złych kolesi tylko daj szansę komuś kto odbiego od twojego ideału, musisz zmienic troche środowisko jeżeli w tym w którym sie obecnie obracasz nie ma nikogo sensownego - portale randkowe i wszelkiego rodzaju kursy są świetną okazją. Ludzie tez często poznaja sie w pracy szczegolnie w większych firmach (w mojej czesto były organizowane takie zjazdy pracowników jakies integracje i sporo młodych sie pojawiało - kilka par tak sie poznalo, ja umawiałam się z moim klientem- przychodził ciągle z jakimis pierdolami az w końcu zaprosił mnie na kawę ;)

Gość jfojsopjf
to zmień firme na mniej babską, albo jak bardzo doskwiera ci samotnośc to loguj się gdzieś i umow z kimś sensownym- tylko bądź rozważna, myślę że potrafisz juz odróżniać pospolitych ruchaczy od normalnych facetów - umówic sie na kawe można a wiem ze sporo ludzi tak się poznaje bo chyba takie trochę czasy że najpierw stawia sie na karierę itp a potem czasu brak a potem człowiek sie budzi i stwierdza że został sam - w takim wypadku to jest calkiem dobra opcja

wlasnie nie ma nikogo takiego senswnego wokol mnie....juz nie patrze na tych typowych kurwiarzy. Chciclabym zwyklego spokojnego ulozonego mężczyzne ale takowych juz nie ma....sa pozajmowani.....na kursy kasy nie ma , praca odpada bo to typowe grono babskie. co ma byc to bedzie, najwyzej sznura i na gora, bo takie zycie sensu nie ma... a jelsi chodzi o moja waginę to nic mi nie zarasta pajeczyna bo ja codziennie pucuję:P

Gość b.e.a.t.a
A w ogole to szukasz porady, czy tylko chcialas sie pozalic? Bo jak porady, to moze cos napisze. W przeciwnym wypadku lacze sie w zalu.

oj na niejednym portalu randkowym i na czacie juz bylam, zonaci albo gowniarze ktorym imponuje dojrzala kobieta ale w lozku!

beatko jesli masz jakas fajna rade to chetnie ja przecztam a ogolnie to chcialam sie wyzalic:)

Gość grrrrrrrr
to wszystkiego najlepszego :) też mam dzisiaj urodziny ale 21

Gość jfojsopjf
no nie wiem - a zaczepiaja cię czasami ot tak obcy faceci? Jesteś ładna? Dbasz o siebie? Nie jest prawda że na portalach sa sami gówniarze ew. ruchacze - wiem bo zdarzyło mi sie umawiac z fajnymi facetami ale mialam 24 lata i nie w głowie mi były związki więc sie tylko kumplowalismy potem. A chodziłas na jakies studia? nikogo sensownego tam nie bylo? Nkt cie nie zaczepiał?

Gość b.e.a.t.a
Widzisz, ja tez jestem niesmiala, ale z facetami jakos sobie radze - zdobywam ich podstepem hehe. Musisz sobie poprawic samoocene, a nic lepiej na to nie wplywa niz poprawa wygladu. Poswiec na to kilka miesiecy, zacznij cwiczyc, schudnij jesli musisz, pokombinuj z ciuchami, zmien fryzure, ogolnie zrob cos radykalnego ze soba. Niby banalne porady, ale to dziala niezawodnie. Jak kolezanki z Twojej pracy zaczna patrzec z zazdroscia, a faceci na ulicy ogladac sie za Toba, znaczy ze zmierzasz w dobrym kierunku.

wiecie gdyby to wszytsko bylo takie latwe....nie dbam przesadnie o siebie, ejstem raczej nromalna, nie paskudna i nie ladna. czasem ktos sie obejrzy na ulicy ale nie wiem czy to z zalosci, czy cos mam na czole? na tylku? ale zaczepiaja mnie ogolnie staruchy ( ok 40 wzwyż). Z moja twarza i fryzura powanie nie da sie nic zrobic!!

na studiach owszem byli jacys tam ale ci co mnie chcieli to ja ich odtracilam a tego ktorego chcialam to mial akurat dziewczyne. Ogolnie to sama wybredna jestem okropnie ale nic nie poradze na to ze mam taki gust