Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość buuuuuuuuuuuuuuuuuuuu:(

skonczylam 32 lata

Polecane posty

Gość jfojsopjf
beata napisz jej gdzie ty poznawalas swoich facetów - zawsze to jakiś pomysł może dziewczyna bardziej pokombinuje - ja najczęściej na studiach, potem w pracy, czasami ktos na nk zagadał i raz się umówiłam - przyjaxnimy się do dzisiaj

do mnei keidys tez zagadal na nk nawet fajny byl, nie powiem wiazalam z nim jakies nadzieje ale neistety roznica zdan w jednej kwestii byla tak znaczaca ze w bardzo nieprzyjemny sposob zakonczylismy znajomosc

Gość krups
podobno coś w tym jest gdy burzliwie kobieta wchodzi w stan dorastania i dorosłości , chce już być dorosłą kobietą ale jeszcze nie jest do dorosłości psychicznie nastawiona ale się nadstawia z każdej strony tu i tam i zalicza przygody , przygody były najważniejsze a teraz to historia i nawet nie ma co wnukom opowiadać , kto wiedział jaka byłaś naprawdę 7 lat temu to się ewakuował i uciekł , teraz Ciebie nagle oświeciło , że oprócz wspomnień to nie masz nic ale zapewniam, są jeszcze porządni faceci, których jeszcze 7 lat temu odrzucałaś jako dno i zero przystojniaka , być może nie poruszają się BMW dziesięcioletnim ale mają stałą pracę i kasę , popatrz teraz na 'nieprzystojniaków' dla odmiany

nawet fajnych ciuchow nie mam, nie stac mnie na nic fajnego, wiec chodze w tym co mam....

Gość mam to samo,
:O

Gość jfojsopjf
to jeszcze jeden argument aby szukac nowej pracy w jakiejs innej branży :) daj sobie szanse dziewczyno

krups....to ze keidys chodzilam na imprezy, ze olewalam porzadnych facetow nie znaczy ze sypialam z kazdym ktowsie nawinie. W zyciu mialam w lozku 3 facetow!!!

Gość b.e.a.t.a
Swoich najczesciej w pracy poznawalam - tak jest najlatwiej, facet stale na miejscu i bez problemu mozna zarzucic sieci :) Wedlug mnie wszystko zalezy od samooceny - jak wygladam "normalnie", zainteresowanie plci przeciwnej tez przecietne, ale jak zaczne cos robic z wygladem, schudne troche opale sie, wloze czesciej cos seksownego, to sie skubani nagle zaczynaja mna interesowac. Ja to widze i zaraz robie sie pewniejsza siebie i przez to bardziej sexy. Wtedy jeszcze bardziej sie interesuja, zaden nie zwraca uwagi na moja niesmialosc czy tam inne wady, to taka samonakrecaajaca sie spirala.

Kobieto dorośnij. Dla Ciebie facet po 40 tce to staruch? Nie dziwię się, że jesteś i zapewne zostaniesz sama. Mniej więcej tak od 10tego roku życia na każde trzy lata chłopaka wypada po dwa lata kobiety. I tak np 25 letni chłopak idealnie pasuje do 20 letniej dziewczyny, ale np dla 35 letniego faceta 30 tka jest już za stara, pasuje mu za to 26 latka. I tak dalej. Dla Twoich 32 szukaj wśród 43 latków albo i starszych.

Gość krups
wiem, że każda kobieta na coś liczy ale fajniej jest gdy facet czuje, że może liczyć na kobietę i że w konkretnej sytuacji kobieta pomoże facetowi, jeżeli się nastawiałaś aby tylko brać wszystko co najlepsze od życia i niczym się nie przejmować to teraz masz to co masz , podobno tak jest, że każdy ma to na co sobie zasłużył

ale jak sie czuc sexi jak nie moge nawet ubrac kiecki (brzydkie nogi). ehh zreszta bez sensu, nie wiem czego oczekiwalam....w sumie nic mi nie pozostalo jak sie wyzalic bo neistety ale nie moge zadnej rady wcielic zycie, zmiana pracy w tych czasach graniczy z cudem....brak kasy, ciuchow, wlosy beznadziejne, cialo juz w sumie tez.... ehhh ale dzieki dziewczyny jestescie kochane..

krups nigdy nie bylam nastawiona na branie, nie ejstem egoistka, nie szukam bogatego, pieknego i takowego tez nie szukalam. Zawsze pociagali mnie pewni siebie mezczyzni! ja taka neismiala widzialam sie u boku kogos smialego, pewnego siebie. Dwoch neismialkow to tragedia

Gość b.e.a.t.a
Randman -> sorry ale jakies niezyciowe te Twoje poglady :/ Ja mam 37 lat to co, mam sie wiazac z 50latkiem ?? Po moim trupie. Obecnie jestem z facetem 6 lat mlodszym i chyba juz tak zostanie :P Zreszta nigdy nie patrzylam na wiek, tylko na inne rzeczy.

Randman no wybacz ale na 40-latka sie jeszcz e nie czuje!! I co to w ogole za reguly ze starszy facet musi mieć młoda "dupe"!! chyba sobie jaja robisz!

Dziwczyny dodalyscie mi chwilowej otuchy, moze postaram sie badrziej osmielic bo do tej pory to raczej odrzucalam wzrokiem ( i taka opinie uslyszalam z ust mlodszego kolegi)

Gość b.e.a.t.a
buuu... -> wiesz co, chyba masz dzisiaj zly dzien :) Kiecki nie mozesz wlozyc ?? To wloz dzinsy, szpilki i obcisla bluzke. I jeszcze stanik wypchaj. Zawsze jest jakies wyjscie z sytuacji, najwazniejsze zeby sie nie lamac.

Gość krups
mnie nie musisz dziękować za rady, ponieważ jestem facetem, ale nie wstydź się pokazać nogi, wskocz w sukienkę którą lubisz i pasuje , użyj perfum Avenu 50 albo 500 i spróbuj pokazać uśmiech numer 5, :) tylko zyskasz a a to co było nie pisze się w rejestr :)

beata hehe postaram sie cos zrobic, choc i figure mam taka sobie bo przy 162 waze 56 kg

krups uwierz, ze czasem lepiej czegos nie pkazywac ehhee

Gość krups
i jeszcze jedno, skoro tyle ważysz jak podajesz to każdy normalny facet Ciebie przez próg izby przeniesie i powie, teraz polejcie do jej bucika , który z jej nóg zdejmuję i wypiję za jej zdrowie :)

Gość b.e.a.t.a
To dobra masz figure. A jeszcze zdradze Ci sekret - kiedy czuje sie za gruba i musze szybko schudnac pare kg, po prostu wkladam buty na obcasie.

krups;) a Ty samotny?

ja nie mam w swojej szafie butow na obcasie;) czuje sie grubo odkad rzucilam palenie a uwierz ze kiedys wazylam 47 kg! teraz nie w glowie mi diety i cwiczenia, jestem zbyt leniwa;)

b.e.a.t.a Piszesz, ze jesteś z młodszym facetem. To na pewno samiec alfa? Czy jednak koleś z niskiej półki? A jeśli jest niezły to nie wierzę, by to było u niego "na zawsze" . Tak z ciekawości, jesteście po ślubie? buuuuuuuuuu "Randman no wybacz ale na 40-latka sie jeszcz e nie czuje!! I co to w ogole za reguly ze starszy facet musi mieć młoda "dupe"!! chyba sobie jaja robisz!" Mam wrażenie, że to napisała osoba która nie pochodzi z tej planety...jakiś księżyc Saturna? To co napisałem jest oczywistą oczywistością. Nie czujesz się na 40 latka to powodzenia w dalszym użalaniu się nad sobą.

Randman nie czuje sie na 40 latka. nie wiem jakie Ty masz kolezanki(moze takie ktore sie lubują w duzo starszych mężczyznach a lepiej brzmi w ich kasie) ale ja do takowych nie należe a facet ktory szuka mlodej dupci na pokaz mnie nie interesuje. Mam mnostwo kolezanek ktore powiazały się z mlodszymi. Ja wiem, ze także moge tylko u mnie problem stanowi zbyt niska samoocena i problemy z nawiazywaniem kontaktow

Gość krups
odnośnie związku to teraz odpoczywam, na razie mam dość związków nawet nieformalnych , skarpetki i koszule wolę prać sam i prasować i raczej w żaden związek już nie wejdę , wędkowanie też wolę samotne , już mam dość kobiet i kolesi, którzy mnie uszukiwali :( czyli mam luz :)

krups poczekaj, znajdzie sie ta jedyna.....:) i wtedy zmienisz zdanie;)

Gość co za smutny tematt
mam podobnie jak autorka , tylko że jestem młodsza o 3 lata i jeszcze w miare sie nieźle prezentuję jak na swój wiek tylko mam bardziej przesrane niz ona ale już kurrrwa nie mam sił o tym pisać

okey ja musze uciekac bo trzeba rano do pracy wstać. jutro tutaj zajrzę:) dobranoc

Gość krups
być może kiedyś znajdę tą jedną i jedyną ale teraz mam przerwę i już przyzwyczaiłem się do samotności a gdyby nawet to i tak skarpetki będę prał sam i tu nic się nie zmieni