Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Adrian94

Ona chce to robic po ciemku

Polecane posty

Wnerwiam się poprostu bo zawsze np: przy lodzie, czy minecie zakrywa się, czy mnie kołdrą itp. Mówi że jest brzydka i ma grube nogi...Chcę wkońcu popatrzeć jej w oczy przy oralu. Jak ją kurczę przełamać. Nie ma grubych nóg, mówię jej to ale i tak stoi twardo przy swoim. Pomóżcie ;d Bo ja już nie wiem czy odczekać czy co ;p

Gość z_gaga
mysle ze nic na kobiety nie dziala tak jak komplement wiec powiedz jej ze podobaja ci sie jej nogi ze chcesz spojrzec jej w oczy itp... a jak nie zrozumie to przykro ze wziales sobie taka zakompleksiona dziewuche....;/;/;/

Ale właśnie o to chodzi, że tak robię. No nie wiem czemu jest zakompleksiona bo figurę ma idealną :) Jakby na złość motyla noga! :D

Gość z_gaga
moze za szybko zaczeliscie robic ''te rzeczy'' i ona sie jeszcze wstydzi...bo to tak wyglada ze sie wstydzi...zreszta napisales ze mowi o grubych nogach ktorych nie posiada :)

Gość sseewwillaa
nie przekonasz mnie ,że mam zgrabny tylek mimo ,że i facetom się podoba a i koleżanki mówią ,że jest niezły ona ma tak z nogami :D

No właśnie o to chodzi że ona chciała tego bardziej. Znaczy nie to że bardziej tylko szybciej. Czy to może być na złość? xd Bo normalnie w spodenkach czy w spódniczkach wychodzi, a jak jej to wypomne to mówi że to co innego ;d Masakra :) Ale już przesada troszkę, nie wytrzymam pewnie długo z zakompleksioną dziewczyną bo ja potrzebuję śmiałej, jak ja. Nawet na pieska nie chce ; /

sseewwillaa Nie wiem, nie widziałem. Jeśli facet mówi "masz ładny tyłek" to chodzi mu o jedno wiadomo i ma wywalone jaki on nie będzie :P Oj no nie wiem, spróbować bym spróbował:D

Gość z_gaga
ona chyba nie dorosla do tych rzeczy i sie wstydzi... albo nie lubi swojego ciala... nie wiem.... trzeba lubic swoje cialo :)

Gość z_gaga
jak bedzie ci robic loda wez wywal to czym sie tak zaslania...zapal swiatlo...ale nie 100V tylko jakies nocne;):D i powiedz ze dzisiaj jest tak jak ty chcesz i chooj;) jak bym tak zrobila no bo ile mozna ku...wa:D

z_gaga Ty wiesz co, spróbuje wkońcu tak zrobić : > Jeśli się zakryje to skończe najwyżej. Znaczy skończę stosunek. Też nie chcę wyjść na jakiegoś drania ale potrzebuję "ostrej" dziewczyny, bezwstydnej, czułej ale tylko przy mnie. Takiej chyba nie znajdę chociaż "Szukane odszuka, nieodszukane nieodszuka" jakiś mądry tak powiedział :)

Gość sseewwillaa
a może romantyczne świeczki zamiast światła albo przyciemniona lampka z kolorowym abażurem?

Gość z_gaga
wiesz moim zdaniem facet czasami tez powinien postawic na swoim...tym bardziej jesli to ma byc dla waszego dobra...bo ty w koncu zobaczysz jak ona trzyma go w buzi:D a ona moze sie w koncu przelamie hehe:)

sseewwillaa A co ja rycerz w lśniącej zbroji jestem :D Pierwszy raz to rozumiem, ale teraz to raczej nie, a to napewno nic nie da bo już próbowałem. z_gaga Noooo spróbuję :) W sumie to powinienem sam na to wpaść ale dzięki :) Ale jak zakryje to się wnerwie

Gość z_gaga
teraz sobie przeczytalam ten topik jeszcze raz...i ona mowi ze jest brzydka ze ma grube nogi...ona musi miec chyba niska samoocene bo zadna dziewczyna CHYBA tak nie mysli ktora ma chlopaka i wie ze jest dla niego najpiekniejsza... pogadaj z nia... zrob romantyczny nastroj...a jak dalej sie bedzie zachowywac jak dzikuska to olej ja i wyzwol sie w koncu...

Gość kasssssiaaa
O kuźwa! Mam nadzieję, że to "94" to nie jest rocznik urodzenia :O

Ale to chodzi w sumie tylko podczas seksu. Ja się nie wstydzę swojego ciała bo nie mam czego, a ona to nie wiem. Jeśli tak dalej będzie to naprawde dam sobie spokój. Ale nie chce jeszcze zaczynać poszukiwań:P

Twoja dziewczyna ma sporo kompleksów i w "tych" sprawach jest nieśmiała. Jak już ktoś napisał, praw jej komplementy i spraw aby poczuła się kochana. Nie tylko w łóżku ale też i przede wszystkim poza nim. To działa ! Spróbuj, tez bez kołdry ale po ciemku. Stopniowo... Nie śpiesz sie. Kiedyś sama zapali światło. Powiedz jej też, że bardzo podnieca Cię patrzenie na nią w łóżku.

Gość z_gaga
o jaaaa nie pomyslalam o tym!!!!!!!!!!!!!!!!!! a ja kurwa radze jak doroslemu facetowi :D:D:D:D juz po dobranocce mis uszatek mowi DOBRANOC!!!!!!!!!!!!!!!!!!!;/

Twoja dziewczyna ma sporo kompleksów i w "tych" sprawach jest nieśmiała. Jak już ktoś napisał, praw jej komplementy i spraw aby poczuła się kochana. Nie tylko w łóżku ale też i przede wszystkim poza nim. To działa ! Spróbuj, tez bez kołdry ale po ciemku. Stopniowo... Nie śpiesz sie. Kiedyś sama zapali światło. Powiedz jej też, że bardzo podnieca Cię patrzenie na nią w łóżku.

kasssia Jeśli nie masz nic do powiedzenia w tej sprawie, tylko wygadywanie tekstów typu "Do nauki" czy itp xD To dziekuję.

Gość kasssssiaaa
No sorry, ale ja też jestem rocznik 94 i o takich rzeczach nawet nie myślę :O Teraz liczy się nauka i tyle

Gość z_gaga
a ile masz lat?? chcialam pomoc naprawde :) zarty zartami ale skoro robicie to dlugo no to sory tu nie ma czasu na stopniowanie...

Z nauką jest dobrze, bardzo dobrze :) Jeśli macie problem z moim rocznikiem to po prostu się nie wypowiadajcie na ten temat. Nie jestem dzieciakiem szukającym rozrywki na forach itp. Peace

z_gaga Dzięki ale dalej nie ma sensu. Widziałaś swoją reakcję na 94 :P Wkurzające troszkę no ale nie będe kłamał jestem z 94.

Gość z_gaga
no dobra wiek nie ma znaczenia... wiec napisz co masz zamiar zrobic :)

Gość marta g.
z_gaga i ten jej tekst o uszatku był zajebisty! :D

Gość kasssssiaaa
My jesteśmy jeszcze dziećmi :P

Spróbóję tego co mówiłaś. Poprostu twardo na swoim postawie. W sumie mam też inny pomysł tylko nie wiem który pierwszy w kolejności bo jeśli jeden wypali to drugi nie będzie potrzebny :)

Gość z_gaga
to masz 17 lat... to sorki za tamto...:) nie powinnam oceniac innych:)