Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wieczny student25

Jaka jest szansa że jestem ojcem?

Polecane posty

Gość wieczny student25

Nie wiem też czy ruszać ta sprawę? Ona ma chłopaka a mi kazała się odpierdolić .Oczywiście on o nas nic nie wie Dziewczyna jest w 7 miesiącu zakonczyła właśnie drugi rok studiów raczej już do nas nie wróci.Od pażdziernika do stycznia nasze stosunki były więcej niż koleżeńskie miedzy grudniem a styczniem spaliśmy ze sobą 7 razy, wiadomo świeta wyjechała do siebie a mysle że jeszcze ktoś by się znalazł jako 3 a nawet 4 Gdy sie jej zapytałem powiedziała mi tak że ojciec jest jest nim mój chłopak i przyszły mąż, nic o nas nie wie i lepiej będzie dla mnie jak nie będe się mieszał, bo jesli on z nią zerwie to ona mnie zabije i że go kocha teraz to zrozumiała i takie tam Mieszali byście się?

Masz prawo wiedzieć czy to Twoje dziecko, Ty się w ogóle zastanawiasz? :o jak się urodzi to zażądaj badań DNA możecie to załatwić dyskretnie przecież, ona sobie może jedynie pobiadolić bo to może być Twoje dziecko i masz prawo wiedzieć. Poza tym skoro jest nieuczciwą łatwą panną to nie sądzisz, że jej facet powinien wiedzieć co za ścierwo brał na przyszłą żonę?

Gość wieczny student25
Wiesz generalnie mnie tylko obchodzi to dziecko,to czy jest łatwa i życie z tamtym to już nie moja sprawa,ale ona nie chce powiedziałą że nigdy ze mną nie będzie a nawet jesli moje to źle mu nie będzie

Gość wieczny student25
Zresztą powiedziała widzimy sie ostatni raz

Sąd może jej nakazać wykonanie testów na ojcostwo a wtedy będzi emiała gówienko do gadania za przeproszeniem. Przecież nie musicie być ze sobą, ani się wielbić, ani nic - ale masz prawo wiedzieć czy to Twoje dziecko, Twoja krew, jeśli tak to masz pełne prawo widywania się ze swoim dzieckiem i spędzania z nim czasu! To działa w obie strony, dziecko tak samo ma prawo wiedzieć, znać prawdę kto jest jego ojcem a nie być całe życie okłamywanym jeśli kiedykolwiek prawda wyszłaby na jaw to złamało by się jego serducho i zaufanie do najbliższych a to najgorsze co może się stać. Myślcie o dziecku, o jego dobrze.

Gość jest re]\\t\ szans
jest tez duza szansa,ze dziecko jest kogos innego,skoro mogla z kims sypiac,jak wrocila do /domu. nie masz pewnosci,ze to twoj bachorek,wiec sie lepiej nie pchaj