Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

zxzx1

Escapelle Pomocy!!!

Polecane posty

w niedziele wieczorem kochałam sie z chłopakiem i nawet nie wiaodmo kiedy ale pekla gumka.. konczyl mi sie okres bylo juz takie brazowe plamienie i wlasnie w ten dzien niby zaczely mi sie dni plodne poniewaz mam krotkie cykle dzisiaj udałam sie do ginekologa i przepisal mi wlasnie escapelle powiedzial mi tak moglo dojsc do zaplodnienia a nie musialo bo to w sumie koniec okresu ale pleminiki moga zyc nawet do tygodnia i powiezial ze po tej tabletce jestt 100% gwarancja ze nic nie ebdzie.. i moje pytanie jest takie czy ktoś z was brał juz ta tabletke ? Dodam ze okres mi sie skonczyl a mam dalej jakies plamki brazowe

no lekarz mi taka przepisał. chciałam sie dowiedzieć czy moga byc jakies dolegliwości po tej tabletce i ktore prawidlowe a ktore nie czytalam ulotke i tam pisala ze jezeli wystapia wymioty do 3h to trzeba druga uzyc ale nie wystapily i teraz czegomoge sie spodziewaćjakiegos krwawienia ?

kazdy reaguje inaczej kobieto jesli nie planujesz dziecka to łykaj te escapelle i nie czekaj ponieważ czas działa na twoja niekorzyść

Gość kierowca F1 333
to po Esacapelle możesz plamić , to dawka hormonów, rozregulowuje cykl i plamienia mogą wystąpić tak jak po tabletkach hormonalnych

Gość łosiata
kuurcze, ależ się Tobie dziwię - kochałaś się z chłopakiem w niedziele, mamy środę, dostałaś receptę (co często bywa ogromnym problemem) i zamiast zażyć Escapelle od razu i cieszyc się, ze ja masz - to jeszcze masz czas pisac na forum, kiedy dosłownie każda kolejna godzina działa na Twoją niekorzyść... Na przyszłość poczytaj sobie o niej i najlepiej kup sobie Escapelle nawet na zaś

Gość Michał Zaradny
Witam Wszystko zależy po jakim czasie od stosunku zażyłaś tabletkę antykoncepcji awaryjnej. Pomimo, że możemy ją przyjmować do 72h, to najefektywniej działa do 12h po stosunku, a jej skuteczność z czasem maleje. Jedynym sposobem sprawdzenia, czy antykoncepcja awaryjna zadziałała, jest pojawienie się następnej miesiączki. Najczęściej pojawia się ona w spodziewanym terminie. W niektórych przypadkach może opóźnić się lub wystąpić kilka dni wcześniej. Jeśli okres nie pojawi się po upływie siedmiu dni skontaktuj się z lekarzem. Najbliższego sobie znajdziesz na http://wpadka.pl/znajdz-lekarza, a w razie jakichkolwiek pytań pod adresem http://wpadka.pl/zapytaj-eksperta możesz skorzystać z porady eksperta. Pozdrawiam --- eRzecznik serwisu www.wpadka.pl masz 72 godziny Konkurs na najlepszego DJa Polski, poleca DJ S.K.Pelle sprawdź www.wpadka.pl/konkurs