Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kati120pp

Koniec związku .. od tak..?

Polecane posty

Gość kati120pp

[b][b]Witam.. tojest troszkedłuższa historia.. Nie da sie poprostu tak któtko tego opisać. Mialam chlopaka przez prawie trzy lata ale ostatni rok poprostu bylismy w innych krajach i nasze zycie sie zmieniło... wtedy poznalam Przemka.. pracujemy ze soba i widujemy sie najrzadziej co 3 godziny... Przemek kombinowal cos do mnie i nie wiedzialam zbytnio co.. zaproponowalam ze pojedziemy na dyskoteke ... jednak poźniej wyszlo tak ze on chcial isc do kina, wiec umowilismy sie u niego .. ( u niego w miescie jest lepsze kino) na odwage wypilam sobie troszke i pojechalam tam... zaczelismy gadac i pic az wkoncu bylam ledwo przytomna ... poszlam z nim do lozka... tak sie ogolnie zaczelo.. pozniej wyraznie w pracy zaczelismy sie miziac, spotykac, az wreszcie zastanowilam się ze nie chce byc z nim bo sie boje ... nie znalam go az tak i postanowilam to skonczyc... tamtego chlopaka bylam pewniejsza mimo ze byl daleko, a poza tym miał niedlugo przyleciec do mnie i szukac pracy kolo mnie.Jednak do tamtego bylego juz nic nie czulam ... Jeszcze sie z nim poklucilam mocno... glupia sytuacja byla i zerwalismy... zaczelam chodzic z Przemkiem... przyjezdrzalam do niego bo on nie mial samochodu a do pracy jeździl rowerem, czasem wozilam go do domu z pracy.... widzialam w nim Tyyyle wad ale mimo wszystko sie nie poddawalam... az przyszedl czas urlopow .. ja wyjechalam wczesniej do kraju a on tydzien pozniej .. mielismy sie spodkac jeden dzien nad morzem a reszte spedzic z rodzinami i pozalatwac swoje sprawy..(mial kupic w polsce samochod i wrocic nim ) nad mozem byylo calkiem dobrze... potem raz dziennie dzwonil do mnie jak juz sie rozdzielilismy.. Az przyszedl czas ze pojechalam z powrotem do roboty... a on zadzwonil ze wszystko poszlo ok i jego cel podrozy został zrealizowany '' po weekendzie kupuje samochod''( byly wczesniej problemy z formalnosciami i kredytem) ..opowiadal jeszcze o tym samochodzie pozniej powiedzial ''to papa '' i sie rozlaczyl..wiec sie wkurzylam ze wogole nic nie pytal mnie o nic, ze raz na jakis czas sie odzywa i wogole ze jest obojetny, wiec mu to napisalam w smsie.. nie odezwal sie az do nastepnego dnia wieczorem kiedy probowalam sie do niego dodzwonic. jak juz nareszcie odebral to zapytalm grzecznie czy odczyal smsa i czy go to ruszylo.. powiedzial ze troche... zapytalam czy mial zamiar cos z tym zrobic.... powiedzial ze nie wie... to powiedzialam mu ze nie wiem czy jest sens to tak dalej ciagnać ( mialam nadzieje ze tym cos wskoram) a on mi na to ze on tez nie wie.. i zaczel gadac ze jest dzieciakim ... ze nie umie odroznic uczuc.. ze jest z a mlody na zwiazek itp itd.... zerwal tak sobie nagle ze mna.................. Czy to jest mozliwe zeby 19 letni chlopak byl ze mna tylko dlatego zebym go wozila do domu przez ten czas co nie mial samochodu itd??(na takie cos mi to wyglada) czy ja juz swiruje... nawet nie wiem o co dokladnie mu chodzilo... placze juz od paru dni bo zakochalam sie w nim... a on nic ... jak grochem o sciane.. probowalam dzwonic bo ktos z pracy mial do niego interes ale nic.. zero odpowiedzi ... jak to wogole mozliwe ze tak za mna latal na poczatku i teraz mu przeszlo...?? Prosze o radę[/b][/b]

Gość Klatwa Białej Perły
taki typ, nie umie sie ustatkowac...musisz to przebolec ale nie skaml , miej swoj honor

Gość roladinia
19 latkowi nie w głowie stały związek , wiekszość a właściwie wszyscy w tym wieku to wielkie dzieci ! dziewczyno przestaw się na inną fale , zapomnij

Gość oto rada
na odwage wypij sobie troszke i pojedź tam gdzie jest jakiś facet... zacznijcie gadac i pic az wkoncu jak bedziesz ledwo przytomna ... idź z nim do lozka... tak sie ogolnie zacznie.. kolejna wielka miłość twojego życia

Gość oT tak
OT tak wieśniaro... nie od