Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość xzxz1

Pomocy !!

Polecane posty

Gość xzxz1

Czy możemi ktoś opowiedziećo escapelle wczoraj wziełam tą tabletke i nie wiem czego mam sie spodziewać czy sa jakies objawy ze tabletka sie przyjeła? tak normalnie powinnam miec dzisiaj owulacje.. i wziełam ta tabletkepo 44hczy cos takiego..Jeżeli ktoś z was zażył taka tabletke to niech miopisze czy zadziałała jakie mialyscie objawy i jak wyglądaławaszammiesiaczka i ile dni po dostalyscie ja

Gość xzxz1
????

Gość @ może przyjść w każdej chwili
może też sie przesunąć o tydzień, a może sie skończyć byle krwawieniem. wszystko zależy od organizmu.

Gość Michał Zaradny
Witam Jeśli zażyłaś tabletkę w przeciągu 72 godzin to nie powinnaś się obawiać, że zajdziesz w ciążę. Jednak każde zastosowanie tabletki powinno być skonsultowane z lekarzem, gdyż zawarte hormony mają różne działanie na każdy organizm. Jeśli nie wystąpiły wymioty w przeciągu 3 godzin od połknięcia, można być pewnym, że się przyjęła. Jeśli jesteś zainteresowana rozszerzeniem swojej wiedzy na temat antykoncepcji awaryjnej, odwiedź http://wpadka.pl, gdzie możesz przeczytać różnego rodzaju artykuły jak również zadać pytania ekspertom http://wpadka.pl/zapytaj-eksperta. Pozdrawiam ---- eRzecznik serwisu www.wpadka.pl masz 72 godziny Konkurs na najlepszego DJa Polski, poleca DJ S.K.Pelle sprawdź www.wpadka.pl/konkurs

Tak tak yłam po ta tabletke u ginekologa.. i jest 24h po tej tabletce i nie mam żadnych objawów troche brzuch mnie dzisiaj bolal jak prze okresem ale to pare minut a tak to dobrze sie czuje.. czy to dobrze czy nie ?

dodam ze do tego mam jaki kremowy sluz zaczął mi sie zaraz po okresie ale tez czytalam ze taki sluz wystepuje po okresie

bo chyba ze wczesnie zeby byl to śluz świadczący o ciązy bo za wczesnie.. tylko jeszcze kurcze nie wiem po okres mialam mniej obfity niz zwykle i nie wiem czym to spowodowane