Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fvrgfvfrvvvfr

co polecacie na zniszczoną cerę?

Polecane posty

Gość fvrgfvfrvvvfr

Ma ktos jakis sprawdzony przepis np u kosmetyczki? Mam drobne wyprysli i slady po tardziku. Tzn targedii nie ma, ale kiedy zmyje "tapete" widac mimo wszytsko niedoskonalosci. Mial ktos podobny problem i udalo mu sie z nim uporac? Bardzo prosze o opinie, dodam, ze mam 25 lat

Gość fvrgfvfrvvvfr
Czytalam,ze podobno mocz dobrze robi.Ja probowalam nasmarowac sie sikami mojego jamnija,ale efekty srednie.Moze wlasny mocz bedzie lepszy?

Gość daj sobie spokoj......m.
hmm...peeling azjatycki?,ale na to musisz zczekac do jesieni i raczej wziac tydzien urlopu.

Gość fvrgfvfrvvvfr
az tak zle bede wygladac? i dlaczego az do jesieni?

Gość zatrzask
sperma oczywiście, niczego lepszego nie wymyślono

Gość fvrgfvfrvvvfr
a moze byc sperma jamnika?

mikrodermabrazja albo peeling chemiczny (kwasy). a wybor zalezy juz od Ciebie i tego, ktory dobierze dermatolog. po mikrodermabrazji masz czerwona twarz, moze sie to utrzymac nastepnego dnia, ale mozna normalnie makijaz robic. a jesli chodzi o kwasy to juz zalezy od stezenia i efektu jaki chcesz osiagnac - po tych mocniejszych to nastepnego dnia zaczyna schodzic naskorek i na kilka dni jest ssie 'wylaczonym z zycia' - taki zabieg sie powtarza kilka razy z roznymi stezeniami co tydzien

mialm mikrodermabrazje i powiem wam ,ze przynajmniej w moim przypadku to byla strata kasy i czasu. efekt ZEROWY! . a 1000zl w kieszieni mniej,mialam 6 czy 7 zabiegow ,kompletnie nic mi nie pomoglo. podobno wlasnie kwasy sa fajne tylko trzeba chodzic regularnie i znalezc dobra kosmetyczke. chyba tez sie je robi w okresie jesienno-zimowy ze wzgoledu na to ze trzeba potem chornic BARDZO UWAZNIE skore przed sloncem , a wiadomo na jesieni i zima jest tego slonca najmniej . jezeli znasz DOBRA ksometyczke to idz do niej, ona zoabczy jakas masz cere i zaproponuje odpowiednie zabiegi.

a peeling azjatycki to wlasnie bardzo zluszcza naskorek ,tak ze po prostu platy skore odchodza i niby potem ma sie skore jak niemowlak,ale wlasnie trzeba przesiedziec w domu,uwazac potem na slonce i wyglada sie jak krokodyl albo ktos z potezna luszczyca. peeling azjtycki ma tez inna nazwe,ale nie pamietam. powiem szczerze ze od lat mam ochote sobie to zrobic tylko ,ze mieszkam za granica i nie znam ttuaj naprawde dobrej kosmetyczki ,a raz mialam ten zabieg zrobiony u kosemtyczki ktora niby byla dobra ,a po tym peelingu latem teraz mam popekane naczynka bo byl nieodpwiednio przeprowadzony wg mnie iwcale skora mi sie nie zluszczyla tak jak trzeba i efektu nie bylo.

aha no i poza tym to szkoda mi urlopu zeby przesiedziec w domu z twarza jak krokodyl. moze jak bede na macierzynskim keidys to sobie zrobie... podobno jest to tez swietny zabieg przeciw starzeniu sie skory .

Gość fvrgfvfrvvvfr
KUSISZ TYM AZJATYCKIM:) No tyle, że i tak będę musiała czekac;)