Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lutea

A jeśli to prawda?

Polecane posty

Gość lutea

Nigdy nie wierzyłam w przepowiednie, ale ostatnio dwie różne osoby zajmujące się przewidywaniem przyszłości przedstawiły mi jednakową datę mojej śmierci. Zastanowiło mnie to poszukałam w necie i trafiłam tu http://poznajdate.com i otrzymałam znów tę datę! (( Wierzyć czy nie? Dlaczego wszędzie jest ten sam wynik? Przypadek? A jeśli nie?

Gość nshduhue
PRZESTAN REKLAMOWAC TE STRONE POJEBANA DZIWKO!!

Gość Luna33
wiesz co ja nie rozumiem ludzi którzy szukają takich informacji, po co? To dla mnie chore.Ciesz się pełnią życia a kiedyś i tak nastąpi to co nie uniknione nie uciekniesz od tego, żyjemy w takich czasach kto każdy ma problemy i żeby jeszcze takie coś sobie brać na głowę. Wedłog mnie to nie potrzebne a tak wogóle to po co o tą datę pytałaś czasem lepiej nie wiedzieć!

Luna33 -> ale jak można obliczyć kiedy się umrze? takie równanie ma tyle zmiennych że to jest wręcz niemożliwe do obliczenia ;]

Gość Luna33
Niw wiem nie znam się na tym.I szczerze mówiąc nie obchodzi mnie taki szajs. Tylko wkurza mnie to co robią ludzie ze swoim życiem niepotrzebne balasty sobie biorą na barki!!!!!!

Gość Luna33
Levviatan bez obrazy proszę. Ten tekst o tych obliczeniach naprawdę się nie obrażaj a to co napisałam to tyczyło się do autorki tematu!