Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Milodios

Wróże....

Polecane posty

Witam drogich internautów, wczoraj wróżyłam pod nickiem Dorinsa niestety, ktoś mi zaszkodził i ciągle się pode mnie odszywał. Dlatego wybrałam sobie nowe imię. Jest już "zaczernione", więc nikt nie będzie mógł mi dokuczać. Jeśli jest ktoś chętny mogę powróżyć. Proszę podać swoje imię, datę urodzenia oraz pytanie. Jeśli pytanie dotyczy kogoś jeszcze poza Tobą, podaj również jego imię i datę urodzenia. Proszę się uzbroić w cierpliwość, ponieważ potrzebuję chwili skupienia by móc odpowiedzieć na Państwa pytania.

Gość Błękitny Bocian
Kasia 16.05.1974 Kiedy i gdzie spotkam mężczyznę z którym się zestarzeję? Pozdrawiam

bardzo proszę o prognozę dla relacji: tomasz 28.11.1983 dorota 16.04.1979 czy warto sie w to angażować? Czy karty widzą tu uczucia? pozdrawiam

Powtarzam: :) Fabian 22.06.1989. Czy po zrośnięciu się złamania otwartego w nodze odzyskam w pełni sprawność?

Gość proszeoodpowieddż
kamila 12.01.1978, czy mogę być w ciąży, jak z pracą czy będę pracować w najbliższym czasie

Błękitny Bocian Mężczyznę tego poznasz w miejscu często przez Ciebie odwiedzanym, będzie to przypadek. Wasze relacje będą powoli się rozwijać. Jednak minie jeszcze trochę czasu zanim to nastąpi. Musisz być cierpliwa i wykazać większe zaufanie do otoczenia.

Gość dziewczyna19999
Co mnie czeka w najbliższej przyszłości w sprawie miłosnej? Martyna, 31 grudnia 1992r.

Gość ja też proszę
Agnieszka 15-09-1984 co z moją pracą, kiedy w końcu się odnajdę i ustabilizuję Z góry dziękuję :)

Końcówka Karty widzą uczucia, ale bardzo rozwiane. Czeka Was dużo wzlotów i upadków. Jeśli obojgu zależy i będziecie pracować nad tym związkiem są szanse, że będziecie udaną parą. Jednak pamiętaj, ze tak mówią karty, ale to zależy od Was. Potrzebna Wam jest rozmowa, wspólny język.

Karolina 19-12-1986 Czy szybko znajdę prace po przeprowadzce? Marcin 22.10.1980 Czy nasze małżeństwo będzie szczęsliwe? Dziękuje:)

Gość bardzo prosze o szybka odpowie
03-11-1987 Edyta Czy dzisiejsze usg mnie ucieszy?

Gość Małgorzata 12.07.1976
co mnie czeka w najblizszym finansach, czy bedzie jakas przeprowadzka?

Gość madam22231
maggdalena 17,08,1983 mateusz 11,04,1985 jak bedą wyglądały nasze relacje ? dziękuje

Gość cosika
Izabela 14.01.1983 Kiedy i gdzie spotkam mężczyznę który mnie pokocha i z którym się zestarzeję?

Niunieq kart mówią o dalekiej drogę do uzyskania w pełni sprawności fizycznej. Na pierwszym planie widać powikłania, ból i strach.

Gość cosika
i zerżnie mnie we wszystkie dziurki...

Gość Barek zabrał mi lewarek
ja : maciej 04.04.90 ona:paula 16.03.90 jak ułozy się nasz związek?

Gość Barek zabrał mi lewarek
korekta: ja : maciej 04.02.90 ona paula 16.03.90 jak ułozy się nasz związek?

dziewczyna19999 Kart nie widzą poważnego związku. Jest koło Ciebie kilku mężczyzn, ale nie ma między Wami szczególnej więzi. Burzliwe romanse, związki raczej krótkotrwałe.

Gość proszeoodpowieddż
więc proszę o odpowiedź na pytanie pierwsze czyli czy jestemwciąży kamila 12.01.1978

dziekuje bardzo - masz racje w tym co mówisz ale powiedz mi czy te uczucia widać po jego stronie?

ja poproszę też.... decyzja o opuszczeniu domu przyjdzie wraz z nową sytuacją jaką napotkasz. Młoda kobieta Ci pomoże na nowym starcie. Początki w nowym domu będą trudne.

Marzena, 21.02.1992 Patryk, 25.05.1990 Czu uda nam się w najbliższym czasie wyjechać za granicę?. Czy poradzimy sobie? Jak widzisz przyszłość naszego związku?. I ostatnie pytanie... Czy działki, które mamy zapisane uda nam się szybko sprzedać? Dziękuję!. ;]

Gość sun__ny
Katarzyna, 06.08.1979 Czy uda mi sie w tym roku zajsc w ciaze?

ja też proszę - Pani Agnieszka Do stabilizacji jeszcze długa droga, ktoś Cię będzie w tym spierał i pomagał Ci. Odnajdziesz się po osiągnięciu pewnego sukcesu, który wkrótce nadejdzie.

Gość dla_ mnie
maria 03.05.1970 jade na urlop czy bedzie udany

Gość fddffgggh
końcówka- skoro musisz pytać wrozki o jego uczucia to cos nie tak, daj sobie spokoj, i tak za mlody dla ciebie