Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Milodios

Wróże....

Polecane posty

Gość Super... Naprawde super...
Wróżko, proszę odpisz mi... 10.07.91r kiedy poznam partnera, z ktorym bede do konca zycia? Czy cos sie zmieni, czy bede zdrowa i bede mogla byc kiedykolwiek w ciazy? Czy bede w zyciu szczesliwa?

Gość shfh
Justyna 26.02.89 Lukasz 25.08.88 dot. Justyna czy po kursie szybko znajde prace. oraz czy razem z partnerem uda nam sie splacic dlug do grudnia.

Gość eliza 08.02.1977r
Czy w tym roku znajde prace i czy pech mnie opuści?? dziekuje za odp.

dla_ mnie Częściowo tak. Wypoczniesz, ale będą dni kiedy będziesz bardzo zdenerwowana.

Gość dla_ mnie
maria 03.05.1970 karty mowia ze bede na urlopie zdenerwowana na co lub na kogo bardzo wazne to dla mnie dziekuje

ktos tam cos tam..... Jeszcze trochę to potrwa, a i praca nie będzie Cie w pełni satysfakcjonować.

Gość BARDZOproszę2
paulina 26.07.1984 , ireneusz 06.03.1981 czy on mnie zdradzi/ zdradza

Gość aguskakaka
Witam. Wróżko czy dodatkowy biznes w który się zaangażowałam i któremu aktualnie poświęcam dużo pracy i trochę pieniędzy -wypali dla mnie finansowo, przyniesie zastrzyk finnsowy? Z góry dziękuję za odpowiedź, pozdrawiam. Agnieszka 17.01.1975

Gość ja tezdzo prosze
Anna 12.01.1976 jak moje finanse(praca do kiedy) i czy nadal bede z mezem 26.11.1971-a moze nowa milosc

winnowica Niestety ślubu karty mi nie pokazują. Co prawda widzę mężczyznę, ale nie w roli męża, partnera - tak.

Gość nieciekawa sytuacja
zauważyliście że ta "wróżka" nikomu nie napisała jakiejś dobrej wiadomości tylko może, musisz uważać bo, nie do końca, masakra jakaś

winnowica dodam, że jeszcze nie czas na niego. Poznacie się za pośrednictwem środków masowego przekazu.

winnowica dodam, że jeszcze nie czas na niego. Poznacie się za pośrednictwem środków masowego przekazu.

myszka234 kart mówią tylko o mężczyźnie, który jest w pobliżu. Nic więcej nie mogę odczytać...

Gość myszka234
a co mówią o tym mężczyźnie???

Gość paula1805*****
paulina 18.05.1980, robert 04.06.1970 na co mogę liczyć, co myłsi o mnie dziekuje jesli uda ci sie odpowiedzic na moje pytania i serdecznie pozdrawiam

bajerantt ktoś z bliskich osób Ci pomoże, ale czas podjęcia nowej pracy będzie się rozciągał w czasie. Bądź cierpliwy.

Gość lusiaaaaaa
czy bede miala satysfakcjonujaca i dobrze platna prace? jak w milosci? zakoham sie z wzajemnoscia? kasia 8.9.88

Gość dariaa878787
Bardzo proszę p wrozbę. Czy Adam ur. 16.08.77 to ten jedyny i będziemy juz zawsze razem? Daria ur. 15.10.87 Z gory dziekuje za odpowiedz:)

Drodzy internauci odpowiadam na jedno pytanie. Jeśli bym miała odpowiadać każdemu, na każde to inni by się nigdy nie doczekali swoich odpowiedzi. Poza tym raz rozkładam karty dla jednej osoby, zadając jedno pytanie. Kolejne pytania od tych samych osób po prostu ignoruję. Jeśli ktoś zadaje kilka pytań na raz to pisze by zadał jedno i czeka na odpowiedź podwójnie, bo czytam posty po kolei. Zatem proszę o wyrozumiałość i cierpliwość.

czicza Kart pokazują niestety Ciebie jako osobę stającą samej sobie na przeszkodzie. Coś jest w Tobie co blokuje Twoje możliwości. Karty nie mówią co to jest.

Gość kamikak
12.01.1978 czy będę miałą pracę i kiedy

Gość lusiaaaaaa
zadalam wczesniej 2 pytania wjednym poscie wiec poprawiam- czy bede miala satysfakcjonujaca i dobrze platna prace? kasia 8.9.88

Gość Anna 11.06.87
co w milosci? czy poznam kogos?

stefkamarchefka Widzę dużo pretensji i niezgody, brak porozumienia, odrzucenie. Małżeństwo które wygasa, bezradność i stanie w miejscu. Jednak końca tych przykrości nie ma w kartach.