Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość uyuyyuyyuy

KObiety czemu chcecie mieć faceta na własność - choćby w części? Odpowiedzcie

Polecane posty

Gość joaśka23
Bierki... puknij się :P chodzi o zmęczenie się porządne, wtedy facetom głupoty do głowy nie przychodzą... :P Np. o co się żonka wkurzała? Przykład jakiś napisz....

ty naprawde jestes taki glupi,czy tylko udajesz??w zyciu masz zony posluchac, przepchac tez czasem swoje racje,wszystko polega na kompromisach,a nie na tym,ze zawsze zona postawi na swoim,a ty uciekniesz puscic troche spermy w inna dziure! jaki to ma sens?wy macie byc partnerami,rozumiec sie i wspierac,czasem poklocic jesli trzeba,a nie uciekac od wszystkiego! a swoja droga jesli masz nadmiar obowiazkow to niech gowniara sama pisze mgr,skoro chciala studiowac to niech bierze ciezar na swoje barki,tak samo jak ty masz na swoich ciezar rodziny

Gość uyuyyuyyuy
ale zrozumcie ze chcialem pisac ta magisterke bo mialem wizje zaliczenia tej slodkiej kuzyneczki zony

Gość ja pierttole!
"biedna żonka"??:O człowieku skoro bzykałes nastolatke tylko dla tego że cie żona wkurwiła ,to lepiej sie z nia rozwiedź :D tak bedzie dla was lepiej

Gość ja pierttole!
iu przestancie tak bronic jego zony :P pewnie niezła z niej zmija:P

Gość joaśka23
Wierzę, że nie jest Ci łatwo pracować, budować dom, wysłuchiwać od żony... ale jej na pewno nie jest łatwo być w domu, z dzieckiem itd... oboje powinniście się wykazać cierpliwością dla siebie... oboje powinniście mieć trochę czasu dla siebie, Ty dla kumpli czy coś, a ona na wyjście z przyjaciółkami bez dziecka... a u ciebie nie powinny wchodzić w grę młode laski...tak jak u niej pewnie nie wchodzą w grę inni faceci...

a jeszcze dodam od siebie (jako kobiety)-tak,kobieta rowniez moze uwazac sex tylko za sex i sposob na spelnienie i relax,wcale zadnych uczuc byc nie musi.

Gość chytrylis
jeśli żona nie daję od dłuższego czasu swojemu facetowi, to może on całkowicie legalnie bzykać na boku. Poczytajcie o tym

Gość uyuyyuyyuy
Pośrednio... _kasandra_ patrzysz na swiat jak zdradzona tysiąć razy kobieta.. choć nie bez racji.. -tak szczerze- już zrozumiałem ale jesli sie coś chce zrobić to czas sie któregosdnia znajdzie byłem z małolata prrzez pół roku 4 razy - joaska 23 czasu na zmeczenie fizyczne z abardzo nie było... a wkurzanie to np jakies wywlekaniwe brudów co moja matka zroiła w czasie wesela, czy wnerwianie sie nprzez trzy dni bo sobie nie mogła poradzic z własnym ojcem ale kozłem ofiarnym byłem ja... NIgdy problelem nie byłodziecko... rozne sa przykłady...

uyuyyuyyuy nie bredź głupot, zdradzanie ciężarnej żony to skurwysyństwo i tyle, nie będę się więcej produkować bo na to nie zasługujesz 🖐️

Gość uyuyyuyyuy
juz mi sie dogadywacze podszywacze i inne szuje co maja czas zleciały... Fakt, Bywa z żony czasem żmija a ja mam ten problem ze dla każdego chce dobrze, a siebie mam na szarym końcu. Moze za duzo wziłaem na siebie, alepo prostu nie chciałem wybuchnac jak wuklaknm w niektórych momentach. tak szczerze to jest przeszłość ale poprostu chciałem uzyskac odpowiedz na pytanie z tematu... postapiłem tak jak piszesz..

Gość uyuyyuyyuy
_kasandra_ nie patrz naswiat przez pryzmat swoich grubiutkich szkiełek w okularach bo nic nie jest ani śniezno białe, ani czarne jak ślaskiwęgiel... czasem jest inaczej...

Gość pomaranczowa spierdolinka
zona w ciazy a baran patrzy gdzie zamoczyc powinni takich degeneratow kastrowac

Gość uyuyyuyyuy
....

po glowie sie postukaj lepiej buraku

po glowie sie postukaj lepiej buraku

Gość joaśka23
Ja poniekąd i rozumiem Ciebie autorze i żonę...

Gość uyuyyuyyuy
A ja własnie podswiadomie moze własnie na taka odpowiedz czekałem. A co masz na mysli?

Gość lil_anka
Takie typowe niedomówienia. Powiedziałeś jej kiedyś wprost, że nie masz ochoty być kozłem ofiarnym, który zbiera po głowie za jej problemy? A z drugiej strony, jeśli ona siedzi w domu z dzieckiem i nie wychodzi "do ludzi" to ty automatycznie stajesz się jedyną osobą, na której daje upust swoim emocjom.

Gość uyuyyuyyuy
To akurat zauwazyłem jak mały miał moze ze dwa miesiace i całe weekendy sa jej. Wylatuje na cały dzien na zakupy, do kolezanek, a w niedziele jedziemy gdzies..

Gość joaśka23
Pogadaj z nią szczerze co Ci nie pasi, ona niech powie co nie pasi, atmosfera się oczyści...

Gość uyuyyuyyuy
Może i moje emocje w nieodpowiednia strone poszły...

Gość kafara
bo prawdziwy facet powinien być na każde zawołąnie kobiety, kupować jej kwiaty bez okazji i mówić ze ją kocha. wtedy czujemy się szczęsliwe a to dla klochającego faceta najważniejsze być powinno.

Gość uyuyyuyyuy
@ kafara - a to nie działa przypadkiem w obie strony, co?

szkoda sie nawet wypowiadać ale w jednym masz racje autorze najgorsze zrobic sobie z drugiego człowieka cały swój świat :O liczac ze ten swiat bedzie się krecił tylko wokoło mnie "pępka". Smutne