Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

dulcymea29

co ja mam zrobic

Polecane posty

wczoraj moj facet obrazil sie śmiertelnie na mnie za to ze w ciągu dnia bardzo czesto do niego dzwoniłam i wogole twierdzi ze za duzo do niego dzwonie i czesto stwierdzil dzwonie po nic mieszkamy razem wiec widzimy sie codziennie ale oboje pracujemy wiec jak sie nie widzimy to ja dzwonie zgadzam sie z tym ze zbyt czesto i czasem z pierdolami ale zdziwil mnie sposob w jaki mi to przekazal byl niemily opryskliwy i zlosliwy strzelil takiego focha ze szok stwierdzil ze jestem niedojrzała mnie zrobilo sie przykkro ze nie usiadl i nie pogadal ze mna spokojnie co o tym sadzicie'?

Gość tytyuyuyuy
a jak inaczej traktowac szmatę?

z kibla wystarczy puścić strzałkę :D :p jeden sygnał na siku, dwa sygnałki na to drugie :o

sorry, żarcik ;) a co masz zrobić? :) przestać do niego dzwonić, sms-ować itp. nie to nie!

ale ma prawo sie tak wkurzac ze czesto dzwonie? wczoraj 12 razy w ciagu dnia no i szczerze po nic w sumie te rozmowy byly mowi ze nie daje mu sie cieszyc ze dzwonie a mnie chodzi o to ze mogl mi to powiedziec a nie fochac sie i patrzec tak jakbym mu pol rodziny wybila

Na pewno niejednokrotnie mówił Ci , że niepotrzebnie tak często dzwonisz. Zapewne wkurzył się i już nie wie w jaki sposób z Tobą rozmawiać zebyż przystopowała.

może kumple się z niego śmieją, że go kontrolujesz? prawdę mówiąc mnie by to nieco irytowało... ale krzyczeć i obrażać się nie musiał, mógł załatwić sprawę w kulturalny sposób ;)

rozumiem to wiem ze dzwonie czasem o pierdoly nie wydar sie na mnie powiedzial bardzo zirytowanym tonem i byl zlosliwy ale nie krzyczal strzelil focha ale widzielismy sie dopiero wieczorem i wiem ze chcial to zalatwic w domu

Gość dekoldcsx
autorka to jakas marna prowokatrorka:o zaklada wkolko te same watki w ktorych zawsze pyta czy 4 sms dziennie wystarcza ? czy dzwonic czesciej? czy mu zalezy ,bo dzwoni tylko kilka razy dziennie? :D

Gość kropeczkaaaaa
Zadzwoń do niego :))

nic nie rób, po prostu nie dzwoń i tyle :) a on się też nie ma o co gniewać, przecież dzwoniłaś, bo go kochasz, czyż nie?

Dlaczego kobiety są czasami tak beznadziejnie głupie? Puste, płytkie, niegramotne, niesubtelne, nietajemnicze? No, do cholery, dlaczego? Mam nadzieję, że większość tego rodzaju tematów to tylko prowokacja.

A nie wpadłas na to,że tymi durnymi telefonami zwyczajnie mu przeszkadzasz w pracy? chyba bym sie wykonczyla gdybym musiala odbierac po 12 tel w ciagu 8h pracy od swojego faceta. Ma racje- JESTES NIEDOJRZAŁA

Gość ale kapa
Jak można tak czesto do faceta dzwonic? To jest irytujące. Wystarczy 2 razy dziennie, jak sie nie widzicie i to jest max! My nie lubimy dzwonienia bez powoduz pierdołami, natomiast miło jest usłyszec jak kobieta dzwoni i pierwsze co mówi to "kocham cie" ale bez jakichs pierdół non stop. Facet słusznie sie obraził jak ma inaczej reagowac jak ma do czynienia z kobietą co kilkanaście razy dzwoni z pierdołami? Ja bym tez sie obraził i wydarł. Ludzie są granice.

no macie racje i ja nie dyskutuje o tym tylko mowie ze mogl ze mna normalnie pogadac a teraz trzyma mnie na dystans i sie fochuje

dobra lepiej poradzcie jak to zalatwic zeby znow bylo dobrze wiem ze mnie kocha i mu zalezy inaczej olal by to sie nie wkurzal ta sprawa wiem jedno na pewno nie dzownic i nie wracac do tematu ale jak w domu sie zachowac? nie rozmawiac nie odzywac sie?

Gość belerofront
przeproś go za te gówniarskie zachowanie telefoniczne i poproś, żeby na przyszłość nie czekał aż wybuchnie i wcześnie powiedział kiedy coś go uwiera

Gość a ja wiem co zrób
opierdol mu gałę i spuść telefon w kiblu

Gość niedobrze_mi
Do kurwy nędzy, nie gadaj o tym i przestań dzwonić, no ja pierdolę.

Gość 12345u473490
powiedz ze zroumialas swoj blad i to sie nie powtorzy.ale z szacunku moglby z toba porozmawiac a ;pozniej nie dzwon wogole :P ja bym juz nie zadzwoniła

no nie zadzwonie wiesz on chcial niby rozmawiac jak juz mu przeszlo wieczorem ale zadzwonilam znow i rozmawialam z nim dziwnie i znow nie wiedzial jaki jest cel w moim telefonie a jak wrocilam to juz byl przez to sfochowany powiedzial ze juz kiedys mi mowil ze za czesto dzwonie i nie musi mi przypominac bo nie jestem dzieckiem tylko dorosla kobieta a to chyba nie tak dziala ja nie jestem zaprogramowana na bycie idealna moge sie zapomniec i przeciez mozna powiedziec'' ciotka przesadzasz z tym dzwonieniem zrob cos''

Gość 12345u473490
no masz racje, nikt nie jest idealny wystarczy powiedziec jak czlowiekowi sluchaj pracuje , pogadamy w domu, a w domu powiedziec ze mecza te telefony ja zrobilam inaczej ;p zamienilam darmowe nr nie mam ja do niego juz darmowych tylko on do mnie i teraz lamet ze nie dzownie a on teskni;p ale fakt wczesniej nie dzownilam co chwoile tylko w poludnie ile ma pracy o ktorej wroci i co chce zjesc:P

Gość jooooooooo
ja tam w ogóle nie dzwonie,jak juz to sms

on mowil ze jest zajety w danej chwili tak to odebralam pracowal wczoraj z domu w dodatku dzwonil sam ze jedzie na zakupy i czy czegos wiecej nie trzeba kupic i zebym podeslala mu smsa z lista zakupow wczoraj wypadlo mu lusterko w samochodzie moze tym sie tak zdenerwowal i sie wyladowal przy okazji sama nie wiem kurcze ja rozumiem wszystko byl zly ale mogl mi to normalniej powiedziec wiem emocje itd w dodatku spal oddzielnie rano poszlam sie przytulic wiec pokazalam ze chce sie pogodzicto nie pozwolil mi wiec poszlam do sypialni zrobil sobie sniadanie nie wszedl do mnie nie przywital sie tylko foch probowalam z nim rozmawiac to wkurzyl sie jeszcze bardziej i stweirdzil ze ma prawo mnie trzymac teraz na dystans