Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

dulcymea29

co ja mam zrobic

Polecane posty

Gość 12345u473490
fajny typ ma prawo to olej go ja bym sobie odpuscila przeprosiny jak juz pierwsza wyciagnelas reke jakci ignoruje nadal torob to samo,ty zrobilas cos z glupoty a nie ze on specjalnie jest zloscliwy wobec ciebie

a jeszcze niedawno pisalas jakiego masz cudnego faceta, i jak wszystko jest sielankowo itp :-D hahaha :-D

Gość twims
Dzwonisz do faceta 12 razy dziennie z jakimiś pierdołami? Żartujesz prawda? Powiedz, że żartujesz, bo naprawdę nie chce mi się w to wierzyć..

Gość jakby ktokolwiek
czy to mój facet , czy mama , czy przyjaciółka dzwonił do mnie po parę razy na dzień wiedząc że wieczorem się zobaczymy tobym chyba ocipiała :O:O , ty chyba chcesz zagłaskac kotka na śmierc , nie przyszło ci do głowy że ktoś jest W PRACY i mu po prostu przeszkadzasz ? Do kaloryfera go czasem nie chcesz przywiązac ? Chłop nie ma życia przy tobie i ja się mu wcale nie dziwię że wreszcie warknął

sluchajcie ja popelniam bledy ale ze mna da sie wszystko załatwic fakt juz kiedys byla o tym mowa kiedys juz mi mowil ze za czesto dzwonie itd teraz znow sie to powtorzylo ale ja jestem czlowiekiem popelniam bledy a on zamiast partnersko ze mna pogdac strzela fochy

kurcze nie przywiazuje go do kaloryfera kazde z nas ma swoje zycie i zainteresowania nie biegam za nim nie jecze ze musi robic ze mna wszystko staram sie go rozumiec stawiac sie w jego sytuacji ale czasem sie zapomnę nie pomysle nie zastanowie się dobrze kurcze wszystkim jest tak super mowic jak samych was to nie dotyczy wtedy super latwo oceniacie i wyrokujecie

Gość twims
"wiesz on chcial niby rozmawiac jak juz mu przeszlo wieczorem ale zadzwonilam znow i rozmawialam z nim dziwnie i znow nie wiedzial jaki jest cel w moim telefonie a jak wrocilam to juz byl przez to sfochowany" Czyli mimo, że Ci to wyjaśnił to i tak znowu zadzwoniłaś i go wkurzyłaś? Też bym na głowę z Tobą dostała. Dziwię się, że Twój facet w ogóle odbiera kolejny Twój telefon. Ja bym olała i nie odbierała.

ok ale czy musial tak sie zachowywac? ja rano poszlam sie do niego przytulic to nie chcial a jak zapytalam czy wogole mam sie nie przytulac to sie wkurzyl

Gość twims
A czy Ty musiałaś się tak zachowywać? Mężczyźni NIENAWIDZĄ upierdliwych bab. Daj mu spokój, nie drąż tego tematu i zdystansuj się.

Gość gddgfdgggggggggggggg
A tak pierdoliła farmazony o tym, że trzeba być niezależną, że faceci kochają zołzy a tu taka skucha :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

w kazdym zwiazku jest inaczej.. ja z moim kochaniem jak jest w pracy rozmawiam nawet 10 razy w ciagu tych 8 godzin i zawsze mamy o czym gadac wczesniej smsowalismy co chwile ale ze teraz nas taniej wychodza rozmowy to dzwonimy i dodam ze jestesmy ze soba ponad 2,5 roku moze akurat w Twoim przypadku Twoj po prostu nie ma jak tak czesto gadac;)

moj nie ma jak rozmawiac to fakt ma duzo pracy musi sie skupic itp mowie ja dzwonilam tyle wczoraj bo pracowal z domu a wiem jak ''pracuje'' ze cos tam porobi i tyle mowil ze jedzie na zakupy to pomyslalam ze dzien jest luzniejszy my mamy o czym gdac rozmawiamy caly czas w domu ale w pracy woli miec spokoj