Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kurczak i smyk

Czy sa jeszcze normalni faceci?

Polecane posty

Nie wiecie co się wczoraj działo z kafe? Chciałam sobie z Wami pogadać, a tu nic nie ma... Ostatnio coraz częściej coś się dzieje. A tak poza tym to miłego dnia życzę:)

Gość Wyrozumiale - Wspaniale
No ja też nie ukrywam,że liczyłem na jakąś podpowiedz kulinarną:-P

Witajcie :) Wczoraj kafe zawisło, a dość często się zdarza... Złośliwość rzeczy martwych także tym razem wygrała :) A co do kulinariów to ja nie jestem najlepszy w te klocki, jedynie podstawowe rzeczy umiem przygotować... Ale dzisiaj w firmie sobie grilla robiliśmy i świetnie wyszedł :)

A owszem, nie zdradzam swojego prawdziwego imienia tutaj, a tak mnie tu ochrzczono dla konieczności formalności i tak już zostało :) A Ty przepraszam Cię kto? Masz zmieniony nick czy jesteś tu pierwszy raz? Wybacz że ja nie zorientowany, nie patrzę za bardzo na inne tematy na kafe, więc mogę być lekko nie na czasie...

Masz sporo racji co do tego, że gdyby kobiety miały normlanych facetów u boku, to same też miałyby inne wzorce, w inny sposób starałyby się zrobić na nich wrażenie... A że jest jak jest w tej chwili, to wina facetów, bo obecnie takie coś przyjęło się za coś normalnego i rzadko kto widzi w tym coś dziwnego i sam na ślepo podąża za tłumem, bo zyje w przekonaniu że większość nie może się mylić ;)

To rób sobie gałę pacanie.Lody są niezdrowe chyba raczej a mnie chodzi o zdrowe i czytanie ze zrozumieniem-ciepłe posiłki-o nich tu mowa człowiek

Przepraszam...no ale to tak chłodno wyglądało jak dla mnie...a też trochę podminowany chodzę dzisiaj i stąd te emocje:-P pogoda do bani nie miałem jak się wyzbyć tych złych jak to podstawowe?możesz rozwinąć myśl?jajecznice to robię dobrze,no nie wiem jakoś kuchnia mnie za bardzo nie fascynowała nigdy

O haha autorka jak zwykle czuwa,z boku grozi palcem,lekko się krzywiąc>przesadziłem? poprawie się

Tak jajecznicę też dobrą robię :P Omlety zresztą też... Ja też jakoś specjalnie często nie mieszam się do garnków, ale takie elementarne rzeczy jak ostrugać ziemniaki i ugotować żeby były dobre itp umiem, więc jak by mnie zostawić na kilka dni samego w domu to z głodu nie umrę ;)

Nie! Jak zwykle wyszło,że to ja jestem ten zły-to tylko pozory.Tak to może wyglądać

Właśnie nie pchałem się do kuchni tak,jak do jedzenia,bardzo lubię jeść,ale żeby coś przygotować?Z tym już gorzej,przydałyby się może jakieś lekcje w tym kierunku

Wyrozumiale - Wspaniale - Rozumiem Cię... Ja też jakoś specjalnie utalentowany w tym kierunku nie jestem, ale z głodu nie umrę :) Choć muszę się pochwalić, że kiedyś mi wyszedł lepszy sernik niż matce :D

OoO! To Ty jesteś lepszy,przynajmniej coś próbujesz,ja tam zawsze wolałem jeść niż przygotowywać

Rzadko bo rzadko, ale jednak czasem coś próbuję kombinować i eksperymentować. A najlepsze jest to, że czasem coś przypadkiem mi fajnego wyjdzie, a potem to rodzinka podłapie i bez przerwy to przygotowuje :D